TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови тротоари во Горно и Долно Лисиче

Н.Македонија - 19.04.2013

На десет улици во Горно и Долно Лисиче во Аеродром ќе се градат нови тротоари. Ќе бидат опфатени улиците Тодор Чангов, Ѓорѓи Капчев, Благоја Мучето, Василие Ѓуровиќ, Божин Николов, Горноврановска, ...

Почна изградбата на тротоари во Горно Лисиче

Skopje ID - 19.04.2013

„Како што најавивме во предизборната програма, веднаш по изборите почнуваме со реализација на проектите. Општина Аеродром со цел да се урбанизира руралниот дел, почнува со изградба на нови тротоари ...

Улиците во Горно Лисиче ќе добијат тротоари

Скопје инфо - 19.04.2013

Нови тротоари ќе добијат улиците во Горно Лисиче. Тротоари ќе се прават на улиците „Тодор Чангов", „Ѓорѓи Капчев", „Благоја Мучето", „Василие Ѓуровиќ", „Божин Николов", „Горноврановска", „Лисец" , ...

Се прават тротоарите во Лисиче

Фактор - 18.04.2013

Улиците во Лисиче конечно ќе добијат тротоари. Според планот ќе се работи на улиците „Тодор Чангов”, „Ѓорѓи Капчев”, „Благоја Мучето”, „Василие Ѓуровиќ”, „Божин Николов”, „Горноврановска”, „Лисец”, ...

Почна изградбата на тротоари во Горно Лисиче

Сител - 18.04.2013

Во општина Аеродром ќе се градат тротоари на 10-тина улици, „Тодор Чангов", „Ѓорѓи Капчев", „Благоја Мучето", „Василие Ѓуровиќ", „Божин Николов", „Горноврановска", „Лисец", главната улица што се ...

Се градат тротоари во Горно Лисиче

Press24 - 18.04.2013

Во Аеродром ќе се градат тротоари на 10-тина улици Се работи за улиците „Тодор Чангов", „Ѓорѓи Капчев", „Благоја Мучето", „Василие Ѓуровиќ", „Божин Николов", „Горноврановска", „Лисец", главната улица ...

Почна изградбата на тротоари во Горно Лисиче

Локално - 18.04.2013

Градоначалниците на Град Скопје и Општина Аеродром, Коце Трајановски и Ивица Коневски денеска го промовираа проектот за изградба на онви тротоари во населеното место Горно Лисиче.

Се градат тротоари во Горно Лисиче

Maxim - 18.04.2013

Во Аеродром ќе се градат тротоари на 10-тина улици Се работи за улиците „Тодор Чангов", „Ѓорѓи Капчев", „Благоја Мучето", „Василие Ѓуровиќ", „Божин Николов", „Горноврановска", „Лисец", главната улица ...