TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од фонтаната Манекен Пис ќе тече млеко

Канал5 - 28.05.2010

Во знак на одбележување на Светскиот ден на млекото на 1 јуни од познатата фонтана Манекен Пис во Брисел наместо вода ќе тече млеко.

Малиот ќе "мочка" млеко

ЗаЗабава - 28.05.2010

Познатата фонтана Манекен Пис во Брисел, наместо вода, на 1-ви јуни, денот кога се одбележува светскиот ден на... ... млекото, ќе испушта млеко, јавуваат белгиските медиуми.

Од фонтаната Манекен Пис на 1 јуни ќе тече млеко

Алфа - 28.05.2010

Од познатата фонтана Манекен Пис во Брисел, наместо вода, на 1 јуни ќе тече млеко, во знак на одбележување на Светскиот ден на млекото.

Од фонтаната Манекен Пис на 1 јуни ќе тече млеко

Кирилица - 28.05.2010

Од познатата фонтана Манекен Пис во Брисел, наместо вода, на 1 јуни ќе тече млеко, во знак на одбележување на Светскиот ден на млекото Тој ден скулптурата на момчето кое уринира, симболично ќе биде ...

Од фонтаната Манекен Пис на 1 јуни ќе тече млеко

Сител - 28.05.2010

Од познатата фонтана Манекен Пис во Брисел, наместо вода, на 1 јуни ќе тече млеко, во знак на одбележување на Светскиот ден на млекото.