TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Меѓународната новинарска федерација бара слобода за Кежаровски

Утрински - 08.06.2013

Делегатите на Конгресот на новинарите во Даблин, побараа ослободување на новинарот, а судската одлука ја толкуваат како атак врз слободата на медиумите и говорот Случајот на новинарот Томислав ...

Притворот на Кежаровски добива меѓународно внимание

Глас на Америка - 07.06.2013

Конгресот на Меѓународната федерација на новинари усвои барање за негово итно ослободување. „Светскиот конгрес на Меѓународната федерација на новинари го реафирмира ставот дека заштитата на изворите ...

Кежаровски: Не сум виновен, треба ли да завршам како Таневски?

А1 On - 07.06.2013

„Јас сум невин! Не сум сторил ништо! Многу ме посрамотија и мене, но и вас, моите најблиски“, и’ рекол новинарот Томислав Кежаровски на својата сопруга при посетата во затворот во Шуто Оризари, ...

МФН: Државата да го ослободи новинарот Кежаровски

Вест - 07.06.2013

Меѓународната федерација на новинари (МФН) бара од македонските власти итно да го ослободат од притвор новинарот Томислав Кежаровски.

Кежаровски:Јас сум невин! Треба ли да завршам како Таневски?

Нова ТВ - 07.06.2013

„Јас сум невин! Не сум сторил ништо! Многу ме посрамотија и мене, но и вас, моите најблиски“, и' рекол новинарот Томислав Кежаровски на својата сопруга при посетата во затворот во Шуто Оризари, ...

Федерацијата на новинари побара итно ослободување на Кежаровски

+инфо - 07.06.2013

Меѓународната федерација на новинари денеска во Даблин каде го одржува 28 конгрес усвои барање со кое од македонските власти бара итно да го ослободат од притвор новинарот Томислав Кежаровски, ...

Итно ослободување на Кежаровски бара федерацијата на новинари

Sky - 07.06.2013

Денеска во Дабил Меѓународната федерација на новинари од македонските власти бара итно да го ослободат од притвор новинарот Томислав Кежаровски.

Кежаровски: Не сум виновен, треба ли да завршам како Таневски?

БезПардон - 07.06.2013

„Јас сум невин! Не сум сторил ништо! Многу ме посрамотија и мене, но и вас, моите најблиски“, и’ рекол новинарот Томислав Кежаровски на својата сопруга при посетата во затворот во Шуто Оризари, ...

Кежаровски: Не сум виновен, ми го посрамотија семејството

Република - 07.06.2013

„Јас сум невин! Не сум сторил ништо! Многу ме посрамотија и мене, но и вас, моите најблиски“, и’ рекол новинарот Томислав Кежаровски на својата сопруга за време на нивната прва средба по неговото ...

МФН бара итно да се ослободи новинарот Кежаровски

24 Вести - 07.06.2013

Меѓународната федерација на новинари денеска во Даблин усвои барање со кое од македонските власти бара итно да го ослободат од притвор новинарот Томислав Кежаровски.

Кежаровски:Јас сум невин! Треба ли да завршам како Таневски?

Локално - 07.06.2013

„Јас сум невин! Не сум сторил ништо! Многу ме посрамотија и мене, но и вас, моите најблиски“, и' рекол новинарот Томислав Кежаровски на својата сопруга при посетата во затворот во Шуто Оризари, ...

МФН бара итно ослободување од притвор за Кежаровски

Нетпрес - 07.06.2013

Меѓународната федерација на новинари денеска во Даблин каде го одржува 28 конгрес усвои барање со кое од македонските власти бара итно да го ослободат од притвор новинарот Томислав Кежаровски.

Кежаровски: Не сум виновен, ми го посрамотија семејството

+инфо - 07.06.2013

Веројатно очекуваат дека треба да завршам како колегата Владо Таневски, и' рекол новинарот Кежаровски на сопругата на првата средба во затворот.

МФН бара од македонските власти итно ослободување на Кежаровски

Макфакс - 07.06.2013

Меѓународната федерација на новинари денеска во Даблин каде го одржува 28 конгрес усвои барање со кое од македонските власти бара итно да го ослободат од притвор новинарот Томислав Кежаровски.

МФН бара од македонските власти итно ослободување на Кежаровски

Хајд Парк - 07.06.2013

Прочитано: 151 пати Меѓународната федерација на новинари денеска во Даблин каде го одржува 28 конгрес усвои барање со кое од македонските власти бара итно да го ослободат од притвор новинарот ...

МФН бара итно ослободување од притвор за Кежаровски

Точка - 07.06.2013

Меѓународната федерација на новинари денеска во Даблин каде го одржува 28 конгрес усвои барање со кое од македонските власти бара итно да го ослободат од притвор новинарот Томислав Кежаровски.

Конгресот на МФН усвои барање за итно ослободување на Кежаровски

Радио МОФ - 07.06.2013

Меѓународната федерација на новинари денеска во Даблин, каде го одржува 28-от конгрес, усвои барање со кое од македонските власти бара итно да го ослободат од притвор новинарот Томислав Кежаровски, ...

МФН бара итно ослободување на Кежаровски

Кајгана - 07.06.2013

Меѓународната федерација на новинари во Даблин го одржа 28. конгрес на кој усвои барање со кое од македонските власти бара итно да го ослободат од притвор новинарот Томислав Кежаровски.

Меѓународната федерација на новинари бара ослободување на Кежаровски

Deutsche Welle - 07.06.2013

Меѓународната федерација на новинари во Даблин, каде го одржува 28. конгрес, усвои барање со кое од македонските власти бара итно да го ослободат од притвор новинарот Томислав Кежаровски.

Меѓународната федерација на новинари бара ослободување на Кежаровски

Република - 07.06.2013

Меѓународната федерација на новинари денеска во Даблин усвои барање со кое од македонските власти бара итно да го ослободат од притвор новинарот Томислав Кежаровски.

„Не сум виновен, ми го посрамотија семејството“

Утрински - 07.06.2013

Веројатно очекуваат дека треба да завршам како колегата Владо Таневски, и' рекол новинарот Кежаровски на сопругата на првата средба во затворот „Јас сум невин! Не сум сторил ништо! Многу ме ...

Ослободување на Кежаровски побараа Меѓународната и европската федерација на новинари

24 Вести - 06.06.2013

Меѓународната федерација на новинарите како и Европската федерација на новинарите го осудија апсењето на Томислав Кежаровски кој од 28 мај е во истражниот затвор.

МФН: Да се ослободи Кежаровски

Нова ТВ - 06.06.2013

Меѓународната федерација на новинарите бара да се ослободи Кежаровски Меѓународната федерација на новинарите како и Европската федерација на новинарите го осудија апсењето на Томислав Кежаровски ...

Меѓународната федерација на новинарите бара да се ослободи Кежаровски

Локално - 07.06.2013

Меѓународната федерација на новинарите како и Европската федерација на новинарите го осудија апсењето на Томислав Кежаровски новинар на весникот „Нова Македонија“ кој од 28 мај е во истражниот затвор ...

Меѓународната федерација на новинари бара да се ослободи Кежаровски

Радио МОФ - 06.06.2013

Меѓународната федерација на новинарите како и Европската федерација на новинарите го осудија апсењето на Томислав Кежаровски, новинар во весникот „Нова Македонија“ кој од 28 мај е во истражниот ...

Меѓународната и европската федерација на новинари побара ослободување на Кежаровски

А1 On - 06.06.2013

Меѓународната федерација на новинарите како и Европската федерација на новинарите го осудија апсењето на Томислав Кежаровски кој од 28 мај е во истражниот затвор.

Меѓународната федерација на новинарите бара да се ослободи Кежаровски

Нетпрес - 06.06.2013

Меѓународната федерација на новинарите како и Европската федерација на новинарите го осудија апсењето на Томислав Кежаровски новинар на весникот „Нова Македонија“ кој од 28-ми мај е во истражниот ...

Меѓународната федерација на новинарите бара да се ослободи Кежаровски

+инфо - 06.06.2013

Меѓународната федерација на новинарите (МФН), како и Европската федерација на новинарите го осудија апсењето на Томислав Кежаровски, новинар на весникот „Нова Македонија“, кој од 28 мај е во истражен ...

Ослободување на Кежаровски- побара Меѓународната федерација на новинарите

Sky - 06.06.2013

Остра осуда за апсењето на новинарот од весникот „Нова Македонија“, пристигна од Меѓународната федерација на новинарите како и Европската федерација на новинарите.

Новинарите незадоволни од разговорот со Панчевски за притворот на Кежаровски

Радио МОФ - 04.06.2013

Претседателот на скопскиот Кривичен суд Владимир Панчевски денеска ги прими на разговор новинарите од иницијативниот одбор за ослободување на притворениот новинар Томислав Кежаровски, објави Нова ТВ .

Меѓународната федерација на новинари бара ослободување на Кежаровски

Н.Македонија - 07.06.2013

Меѓународната федерација на новинарите (МФН) и Европската федерација на новинарите (ЕФН) го осудуваат апсењето на Томислав Кежаровски, новинар во весникот „Нова Македонија“, кој од 28 мај е во ...

Меѓународната федерација на новинарите бара да се ослободи Кежаровски

Inpress - 06.06.2013

Даблин, 6. јуни 2013 (ИНПРЕС) Меѓународната федерација на новинарите како и Европската федерација на новинарите го осудија апсењето на Томислав Кежаровски новинар во весникот „Нова Македонија“ кој од ...