TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зградите во центарот на Скопје во барокен стил

Точка - 27.04.2011

Со реконструкција на фасадата на објектот над ресторанот Пелистер, денеска стартуваше проектот на Град Скопје за реконструкцијата на фасадите во централното градско подрачје.

Започна реконструкцијата на фасадите низ Скопје

Нетпрес - 27.04.2011

Започна првата фаза од реконструкција на фасадите во централното градско подрачје со почетокот на реконструкцијата на фасадата на зградата „Пелистер“ на плоштадот „Македонија“.

Фасадите во централното градско подрачје ќе добијат нов лик

Македонија24 - 27.04.2011

Македонија - Македониjа 24, , Фасадите во централното градско подрачје ќе добијат нов лик , "Фасадите во централното градско подрачје ќе добијат нов лик.

Зградите во центарот на Скопје во барокен стил

Кајгана - 27.04.2011

Со реконструкција на фасадата на објектот над ресторанот Пелистер, денеска стартуваше проектот на Град Скопје за реконструкцијата на фасадите во централното градско подрачје.

Фасадите во Скопје со нов лик

Курир - 27.04.2011

Фасадите во централното градско подрачје ќе добијат нов лик. Градот Скопје, денеска ја започна големата реконструкција на фасадите, која фазно ќе се реализира.

Зградите во центарот на Скопје во барокен стил

МРТ - 27.04.2011

Со реконструкција на фасадата на објектот над ресторанот Пелистер, денеска стартуваше проектот на Град Скопје за реконструкцијата на фасадите во централното градско подрачје.

Зградите во центарот на Скопје во барокен стил

Форум - 27.04.2011

Со реконструкција на фасадата на објектот над ресторанот Пелистер, стартуваше проектот на Град Скопје за реконструкцијата на фасадите во централното градско подрачје Проектот за реконструкција на ...