TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Излезе новата книга на Јовица Тасевски - Етернијан

Inpress - 10.11.2012

Скопје, 10. ноември 2012 (ИНПРЕС) Новата поетска книга на Јовица Тасевски - Етернијан деновиве излезе од печат во едицијата „Современа македонска поезија“ на издавачката куќа „Галикул“ од Скопје.

Нова книга на Јовица Тасевски – Етернијан

Либертас - 10.11.2012

Новата поетска книга на Јовица Тасевски – Етернијан деновиве излезе од печат во едицијата „Современа македонска поезија“ на издавачката куќа „Галикул“ од Скопје.

Нова книга на Јовица Тасевски – Етернијан

+инфо - 10.11.2012

Новата поетска книга на Јовица Тасевски – Етернијан деновиве излезе од печат во едицијата „Современа македонска поезија“ на издавачката куќа „Галикул“ од Скопје.

Нови поетски книги на Јовица Тасевски – Етернијан и Винета Огненоска

Макфакс - 09.11.2012

Новите поeтски книги на Јовица Тасевски - Етернијан и Винета Огненоска неодамна излегоа од печат во едицијата „Современа македонска поезија" на издавачката куќа „Галикул" од Скопје.