TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови тротоари за улиците од скопско Горно Лисиче

Сител - 21.07.2013

9 улици од скопско Горно Лисиче добија 10 нови тротоари,како дел од урбанизацијата на руралните делови од општина Аеродром.

Пуштени во употреба тротоари на 10 улици во Горно Лисиче

Макфакс - 21.07.2013

Градоначалниците на Град Скопје и на Општина Аеродром, Коце Трајановски и Ивица Коневски во недела официјално ги пуштија тротоарите на 10 улици во Горно Лисиче.

Пуштени во употреба тротоарите на 10 улици во Горно Лисиче

Локално - 21.07.2013

Градоначалниците на Град Скопје и на Општина Аеродром, Коце Трајановски и Ивица Коневски, официјално ги пуштија тротоарите на 10 улици во Горно Лисиче.

Десет улици во Лисиче добија тротоари

+инфо - 21.07.2013

Градоначалниците на Град Скопје и на општина Аеродром, Коце Трајановски и Ивица Коневски, денеска, официјално ги пуштија тротоарите на десет улици во Горно Лисиче.

Нови тротоари на десет улици во Горно Лисиче

Курир - 21.07.2013

Во скопската населба Горно Лисиче десет улици добија нови тротоари и осветлување. Вкупната површина на новите тротоари во Горно и Долно Лисиче изнесува околу 14 илјади метри квадратни, а должината ...

10 улици добија нови тротоари

Вечер - 21.07.2013

Градоначалниците на Град Скопје и на општина Аеродром, Коце Трајановски и Ивица Коневски, вчера официјално ги пуштија тротоарите на 10 улици во Горно Лисиче.

Скопско Горно Лисиче доби 10 нови тротоари

Скопје инфо - 22.07.2013

Градоначалниците на Град Скопје и на Општина Аеродром, Коце Трајановски и Ивица Коневски во недела официјално ги пуштија тротоарите на 10 улици во Горно Лисиче.

Пуштени во употреба тротоари на 10 улици во Горно Лисиче

Канал 77 - 22.07.2013

Градоначалниците на Град Скопје и на Општина Аеродром, Коце Трајановски и Ивица Коневски во недела официјално ги пуштија тротоарите на 10 улици во Горно Лисиче.