TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Талевска: Интервјуто со проф. д-р Игор Јанев го имавме пред весникот ДЕН

Либертас - 04.09.2012

Заменик-главниот уредник на весникот „Вечер“, Ивона Талевска предмалку реагираше на текстот под наслов „ Вечер“ украл интервју од весникот „ДЕН“ со се прашања и одговори “.

Вечер“ украл интервју од весникот „ДЕН“ со се прашања и одговори

Либертас - 04.09.2012

Главниот уредник на дневниот весник „ДЕН“, Бране Стефановски денеска реагираше до уредништвото на весникот „Вечер“ за непрофесионалниот и неколегијалниот однос затоа што комплетно „украле“ интервју, ...