TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Веро" со загуби во Грција, ама печали во Македонија

eReporter - 04.01.2012

Одлуката за инвестирање во Македонија и Србија го извади грчко „Веро“ од калта. Ова го потврди сопственикот на Никос Верополус,, кој појасни дека, одлуката за инвестирање во странство значително го ...

Ланците на супермаркети продолжуваат со влезот во Македонија и на Балканот

+инфо - 04.01.2012

Ланецот на супермаркети „Верополус“ ги изедначива загубите на домашниот грчки пазар преку експанзијата во Македонија и Србија, истовремено изнаоѓајќи нови начини за заштеди.