TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стартува проектот „Глобален детски предизвик 2012 година“

Inpress - 26.09.2012

Кавадарци, 26. септември 2012 (ИНПРЕС) Во просториите на ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ во Кавадарци, денес ќе отпочне реализацијата на проектот „Глобален детски предизвик 2012 година“.

Ќе се зголемува физичката активност на младите кавадарчани

Курир - 26.09.2012

Под покровителство на Британскиот совет со поддршка од градоначалникот и Советот на општина Кавадарци, денеска во ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ ќе почне реализацијата на проектот „Глобален детски предизвик ...

Во Кавадaрци проект за зголемување на физичката активност на младите

МРТ - 26.09.2012

Под покровителство на Британскиот совет со поддршка од градоначалникот и Советот на Општина Кавадарци денеска во ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ ќе почне реализацијата на проектот „Глобален детски предизвик ...