TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Откажа и бугарскиот претседател на охридскиот Самит

Нова ТВ - 21.05.2013

Претседателот на БугаријаРосен Плевнелиев, го откажа учеството на претседателскиот Самит во Охрид на 1 јуни. Официјално образложение се уште нема, а како замена за Плевнелиев, Бугарија во Охрид ќе ја ...

Бугарскиот претседател не доаѓа на претседателскиот Самит во Охрид

Press24 - 21.05.2013

Бугарскиот претседател Росен Плевнелиев, нема да дојде на претседателскиот Самит кој на 1. јуни ќе се одржи во Охрид. Наместо претседателот, како претставник на Бугарија во Охрид ќе биде премиерот ...

Наместо Плевнелиев, во Охрид доаѓа Рајков

Дневник - 21.05.2013

Бугарскиот претседател Росен Плевнелиев, препознатлив по острата реторика кон Македонија, го откажал присуството на претседателскиот самит што треба да се одржи во Охрид на 1 јуни.

По грчкиот, и бугарскиот претседател му откажа на Иванов

МКД - 20.05.2013

Росен Плевнелиев, претседателот на Бугарија, нема да дојде на претседателскиот самит што ќе се одржи во Охрид на 1 јуни.

Плевнелиев му откажа на Иванов

+инфо - 20.05.2013

Бугарскиот претседател Росен Плевнелиев, го откажал присуството на претседателскиот самит што треба да се одржи во Охрид на 1 јуни и Бугарија ќе ја претставува премиерот Марин Рајков, јави „Дневник“.

По грчкиот, и бугарскиот претседател му откажа на Иванов

Maxim - 21.05.2013

Бугарскиот претседател Росен Плевнелиев, нема да дојде на претседателскиот Самит кој на 1. јуни ќе се одржи во Охрид. Наместо претседателот, како претставник на Бугарија во Охрид ќе биде премиерот ...

Плевнелиев му откажа на Иванов: Го откажа присуството на претседателскиот самит

Sky - 20.05.2013

Бугарскиот претседател Росен Плевнелиев, препознатлив по острата реторика кон Македонија, го откажал присуството на претседателскиот самит што треба да се одржи во Охрид на 1 јуни, јави „Дневник“.

По грчкиот, и бугарскиот претседател му откажа на Иванов

Локално - 21.05.2013

Самитот в Охрид не му се посреѓи на Иванов. КОлегите соседи го откачија. Росен Плевнелиев, претседателот на Бугарија, нема да дојде на претседателскиот самит што ќе се одржи во Охрид на 1 јуни.

Бугарскиот и грчкиот претседател координирани – и Плевнелиев не доаѓа во Охрид

Република - 20.05.2013

Бугарскиот претседател Росен Плевнелиев, го откажал присуството на претседателскиот самит во Охрид. На 1 јуни Бугарија ќе ја претставува премиерот Марин Рајков, јави „Дневник“.

Претседателот на Бугарија не доаѓа на Самитот на претседатели во Охрид!

БезПардон - 21.05.2013

Бугарскиот претседател, Росен Плевнелиев, нема да дојде на претседателскиот Самит кој на 1 јуни ќе се одржи во Охрид. Наместо претседателот, како претставник на Бугарија во Охрид ќе биде премиерот ...

Плевнелиев му откажа на Иванов, нема да дојде во Охрид

Либертас - 20.05.2013

Бугарскиот претседател Росен Плевнелиев, го откажал присуството на претседателскиот самит што треба да се одржи во Охрид на 1 јуни и Бугарија ќе ја претставува премиерот Марин Рајков, јави „Дневник“.