TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Инциденти на протестите против насилството

Алфа - 16.04.2012

Беа најавени како мирни, но протестите против насилството станаа насилни. Група од стотина млади, повеќето малолетници кои за себе рекоа дека се навивачи од повеќе навивачки групи со навредливи ...

Протести против насилството?

Алфа - 16.04.2012

Протестите против насилството станаа насилни. Група од стотина навивачи од повеќе навивачки групи со навредливи пароли скандираше пред Владата.

Комити се оградуваат од инцидентите во центарот на Скопје

Press24 - 16.04.2012

Навивачката група се огласи преку својата фан стрна на facebok Навивачката група Комити се оградува од инцидентите во центарот на Скопје.

Навивачите Комити се оградија – Ние не учествуваме во каменувањето

БезПардон - 16.04.2012

На официјалната страница на facebook на навивачката група Комити стои соопштение во кое тие се оградуваат од нередите предизвикани за време на попладневните протести.

Комити се оградуваат од инцидентите во центарот на Скопје

Сител - 16.04.2012

Навивачката група се огласи преку својата фан стрна на faceboоk. Навивачката група Комити се оградува од инцидентите во центарот на Скопје.