TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трајановски и Тодоровиќ ќе градат кружни крстосници на Јужниот булевар

24 Вести - 20.03.2013

Град Скопје и општина Центар треба да изградат две кружни крстосници. Првата на вкрстувањето на Јужниот булевар со булеварот „Климент Охридски“, а втората на крајот на булеварот „Кочо Рацин“ т.е.

ВИДЕО: Кружни крстосници на влезовите на подземната сообраќајница под Рамстор

Нетпрес - 20.03.2013

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и Општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ денеска го промовираа проектот за изградба на кружни крстосници на влезовите на подземна ...

Трајановски и Тодоровиќ ќе градат кружни крстосници на Јужниот булевар

А1 On - 20.03.2013

Град Скопје и општина Центар треба да изградат две кружни крстосници. Првата на вкрстувањето на Јужниот булевар со булеварот „Климент Охридски“, а втората на крајот на булеварот „Кочо Рацин“ т.е.

Скопје ќе добие две крстосници вредни 9 милиони евра

+инфо - 20.03.2013

Изградба на кружни крстосници на влезовите на подземна сообраќајница која ќе се гради под ТЦ Рамстор и Музејот на Град Скопје, двете вредни околу девет милиони евра, најави актуелниот скопски градски ...

(ВИДЕО: Трајановски: Вака ќе изгледаат новите кружни текови кај подземната сообраќајница во Скопје

Press24 - 20.03.2013

Кандидатот за градоначалник на Град Скопје, Коце Трајановски ги промовираше кружните текови кај подземната крстосница во ...

Трајановски и Тодоровиќ ќе градат кружни крстосници на Јужниот булевар

Сител - 20.03.2013

Град Скопје и општина Центар треба да изградат две кружни крстосници. Првата на вкрстувањето на Јужниот булевар со булеварот „Климент Охридски“, а втората на крајот на булеварот „Кочо Рацин“ т.е.

Ќе се градат кружни крстосници на две нивоа во центарот на Скопје

Макфакс - 20.03.2013

Ќе се градат кружни крстосници на влезовите на подземната сообраќајница која ќе се гради под трговскиот центар „Рамстор“ и Музејот на Град Скопје, најавија кандидатите за градоначалници на Град ...

Два кружни тека за влезовите на подземната соодраќајница на Јужен булевар

Курир - 20.03.2013

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ, денеска го промовираа проектот за изградба на кружни крстосници на влезовите на подземна ...

Скопје ќе добие две нови крстосници

БезПардон - 20.03.2013

Изградба на кружни крстосници на влезовите на подземна сообраќајница која ќе се гради под ТЦ Рамстор и Музејот на Град Скопје, двете вредни околу девет милиони евра, најави актуелниот скопски градски ...

ВИДЕО: Трајановски: Вака ќе изгледаат новите кружни текови кај подземната сообраќајница во Скопје

Maxim - 20.03.2013

Кандидатот за градоначалник на Град Скопје, Коце Трајановски ги промовираше кружните текови кај подземната крстосница во ...

Трајановски и Тодоровиќ ветуваат кружни крстосници на Јужниот булевар

Либертас - 20.03.2013

Град Скопје и општина Центар треба да изградат две кружни крстосници. Првата на вкрстувањето на Јужниот булевар со булеварот „Климент Охридски“, а втората на крајот на булеварот „Кочо Рацин“ т.е.

Ќе се градат кружни крстосници на две нивоа во центарот на Скопје

Хајд Парк - 20.03.2013

Прочитано: 95 пати Ќе се градат кружни крстосници на влезовите на подземната сообраќајница која ќе се гради под трговскиот центар „Рамстор“ и Музејот на Град Скопје, најавија кандидатите за ...

Два кружни тека за влезовите на подземната сообраќајница на Јужен булевар

Денешен - 20.03.2013

Проектот за изградба на кружни крстосници на влезовите на подземна сообраќајница која ќе се гради под ТЦ Рамстор и Музејот на Град Скопје го промовираа кандидатите за градоначалници на Град Скопје и ...

Трајановски и Тодоровиќ ќе градат кружни крстосници на Јужниот булевар

Канал5 - 20.03.2013

Град Скопје и општина Центар треба да изградат две кружни крстосници. Првата на вкрстувањето на Јужниот булевар со булеварот „Климент Охридски“, а втората на крајот на булеварот „Кочо Рацин“ т.е.

Два кружни тека за влезовите на подземната сообраќајница на Јужен булевар

еВести - 20.03.2013

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ, денеска го промовираа проектот за изградба на кружни крстосници на влезовите на подземна ...

Трајановски и Тодоровиќ ќе градат кружни текови на Јужниот булевар

Вечер - 20.03.2013

Град Скопје и општина Центар треба да изградат две кружни крстосници. Првата на вкрстувањето на Јужниот булевар со булеварот "Климент Охридски", а втората на крајот на булеварот "Кочо Рацин" т.е.

Промовирана подземната сообраќајница за Скопје

Сител - 19.03.2013

Кружен тек на две нивоа што продолжува во подземна сообраќајница. Трајановски го презентираше проектот кој треба да стави крај на сообраќајниот метеж во центарот на главниот град.

Трајановски со подземната сообраќајница, Макрадули со градина над ГТЦ

Н.Македонија - 19.03.2013

Проектот за подземната сообраќајница денес беше промовиран од кандидатите за градоначалници на ВМРО, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ.

Поздемната сообраќајница во Скопје станува реалност

Република - 19.03.2013

Ова, според кандидатот за прв човек на Скопје, Коце Трајановски, е најскап и најважен проект кој ќе биде реализиран по земјотресот.

Промовиран проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје

Канал5 - 19.03.2013

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и на општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ, денеска го промовираа проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје.

Промовиран проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје

24 Вести - 19.03.2013

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и на општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ, денеска го промовираа проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје.

(ВИДЕО) Трајановски: Вака ќе изгледа подзенмата сообраќајница во Скопје

Press24 - 19.03.2013

Кандидатот за градоначалник на Град Скопје го промовираше проектот за подземна ...

Промовиран проектот за подземна сообраќајница во Скопје

Утрински - 19.03.2013

Kандидатите за градоначалници на Град Скопје и на општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ, денеска го промовираа проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје.

Промовиран проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје

Хајд Парк - 19.03.2013

Прочитано: 322 пати Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и Општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ во вторникот го промовираа проектот за изградба на подземна сообраќајница во ...

Промовиран проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје

Кирилица - 19.03.2013

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и на општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ, денеска го промовираа проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје.

Фото: Презентиран проектот за подземната сообраќајница во Скопје

Скопје инфо - 20.03.2013

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и Општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ во вторникот го промовираа проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје.

Промовиран проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје

А1 On - 19.03.2013

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и на општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ, денеска го промовираа проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје.

Подземната сообраќајница од Влада до Комплекс Банки станува реалност

Курир - 19.03.2013

Изградба на подземна сообраќајница од Владата до Комплекс Банки е еден од позначајните проекти кој е вметнат во изборната програма на Град Скопје и општина Центар, а кандидатите за градоначалници ...

ВИДЕО: Трајановски ја промовираше подземната сообраќајница во Скопје

Нетпрес - 19.03.2013

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и Општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ денеска заедно го промовираа проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје.

Трајановски вети 1.300 метри подземна сообраќајница

+инфо - 19.03.2013

Илјада и тристотини метри долга подземна сообраќајница која ќе се движи од раскрсницата на булеварот Илинден со булеварот Гоце Делчев, па под кејот „13 Ноември“ до раскрсницата на булеварите Крсте ...

Промовиран проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје

Press24 - 19.03.2013

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и на општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ, денеска го промовираа проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје Проектот ...

ВИДЕО: Трајановски и Тодоровиќ промовираа проeктот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје

БезПардон - 19.03.2013

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и на општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ, денеска го промовираа проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје.

ВИДЕО: Трајановски и Тодоровиќ промовираа проeктот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје

Либертас - 19.03.2013

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и на општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ, денеска го промовираа проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје.

Ќе се гради подземна сообраќајница од Владата до Комплекс банки

Денешен - 19.03.2013

Ова е еден од поголемите проекти на Град Скопје и Општина Центар за кои Тородовиќ и Трајанвски рекоа дека ќе го реализираат за 4 години.

Промовиран проектот “Подземна сообраќајница”

Економски - 19.03.2013

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и на општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ, денеска го промовираа проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје.

Промовиран проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје

Макфакс - 19.03.2013

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и Општина Центар, Коце Трајановски и Владимир Тодоровиќ во вторникот го промовираа проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје.

Промовиран проектот за изградба на подземна сообраќајница во Скопје

Канал 77 - 20.03.2013

Станува збор за проект кој предвидува изградба на подземна сообраќајница која ќе се движи од раскрсницата на булеварот „Илинден“ со булеварот „Гоце Делчев“, па под кејот „13 Ноември“ до раскрсницата ...