TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пет мртви лица пронајдени близу Скопје

Primetime - 13.04.2012

Во близина на Железарското Езеро се случило убиство во кое се убиени пет лица. До овој момент полициските извори сè уште немаат информации поврзани со извршувањето на убиството, но тие се на терен и ...

Петмина убиени во близина на Скопје

Канал5 - 13.04.2012

Пет трупови со рани од прострелно оружје се најдени околу 22.30 часот во близина на обиколницата околу Скопје. Телата се најдени во близина на езерото кај село Смилковци.

(Обновено) Петмина убиени близу Скопје!

+инфо - 13.04.2012

Пет лица се убиени во близина на Железарското Езеро. Полициските извори сè уште немаат информации во какви околности се случило убиството.

НАЈНОВО: Пронајдени пет мртви лица покрај Железарското езеро

Вечер - 13.04.2012

Пет лица се најдени мртви вечерва кај Железарското езеро во атарот на селото Смиљковци, Скопско.Телата се пронајдени пред две возила.

Петмина убиени во Скопје

Sky - 13.04.2012

Вечерва на патот во близина на скопското село Смиљковци,кај Железарското езеро, се пронајдени пет убиени лица. Полицијата ги пронашла телата покрај два паркирани автомобила и во моментов врши увид ...

Петмина убиени близу Скопје

Press24 - 13.04.2012

Убиството се случило кај Железарското езеро близу Скопје Пет лица се убиени во близина на Железарското Езеро, дознава Press24 од полициски ивори.