TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ФОТО) Со поезија осветен Музејот на македонската борба

Утрински - 25.11.2011

Во Музејот на македонската борба по повод 50 годишното постоење на Струшките вечери на поезијата, денеска беше отворена првата филателистичко-букистичка изложба .

Струшките вечери на изложба во Музејот на македонската борба

Дневник - 25.11.2011

Изложба на која ќе се презентираат Струшките вечери на поезијата преку филателија, книги, фотографии, значки, плакети, симболи, минијатури, денеска во 12 часот, ќе биде отворена во просториите на ...

Филателистичко- букистичка изложба за СВП

Утрински - 25.11.2011

Педесетгодишнината од постоењето на „Струшки вечери на поезијата“ од денеска до 27 ноември ќе биде одбележана со филателистичко-букистичка изложба на која меѓународната поетска манифестацијата ќе ...

Изложба за јубилејот на СВП

Н.Македонија - 25.11.2011

Филателистичко-букистичка изложба на која ќе се презентираат „Струшките вечери на поезијата“ (СВП) преку филателијата, книги, фотографии, значки, плакети, симболи и минијатури ќе биде отворена ...

Изложба за СВП

Вечер - 24.11.2011

Педесеттиот јубилеј на Струшките вечери на поезијата продолжува да се одбележува, овојпат со филателистичко-букистичка изложба. Денес (12 ч.