TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Игор Џамбазов со нова книга

MMM.com.mk - 25.03.2011

Сите пијаници не се боеми и сите боеми не се пијаници, искуство свое и приказни со години случувани запишани на 400 страници - Прирачникот за анти антиалкохоличари на маестро Игор Џамбазов, уште ...

Игор Џамбазов со нова книга

Кантар - 27.03.2011

Прирачник за анти антиалкохоличари. Се работи за сурова, потресна и поучна книга, со искуства од најпознатите македонски боеми. Алкохолот дава само две шанси , вели Џамбазов.