TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Патот Ресен – Битола се уште отворен само за автомобили

Нетпрес - 28.02.2010

Патот од Ресен кон Битола се уште е затворен за товарни возила, додека патничките се движат наизменично по една коловозна лента, известува Авто мото сојузот на ...

Проодни патните правци Дебар – Маврово и Струга – Дебар

Алсат-М - 27.02.2010

Патните правци Дебар – Маврово и Струга – Дебар се проодни, а сообраќајот се одвива нормално по двете коловозни ленти.

Сообраќајот кај превојот Ѓавото се уште дозволен само за патнички возила

Сител - 27.02.2010

На патниот правец Ресен - Битола преку планинскиот превој Ѓавато сообраќајот се` уште се одвива наизменично по една коловозна лента само за патничките возила, ...

Преку Ѓавато само по една лента

Нетпрес - 27.02.2010

На патниот правец Ресен - Битола преку планинскиот превој Ѓавато сообраќајот се уште се одвива наизменично по една коловозна лента само за патничките возила, ...

Проодни патните правци Дебар – Маврово и Струга – Дебар

eReporter - 27.02.2010

Патните правци Дебар – Маврово и Струга – Дебар се проодни, а сообраќајот се одвива нормално по двете коловозни ленти, соопшти денеска Министерството за ...

Нови одрони на патот Маврово – Дебар

Канал5 - 26.02.2010

Неколку нови одрони денеска се регистрирани на патниот правец Маврово - Дебар. АМСМ соопшти дека според информациите добиени во 11:30 часот од „Македонија ...

Се вози по една лента на Ресен - Битола

Нетпрес - 26.02.2010

На патот Маврово – Дебар (во близина на манастирот Св. Јован Бигорски) сообраќајот е дозволен и за патнички и за тешки товарни возила со повремени кратки ...

Патот Ресен - Битола отворен само за патнички возила, Струга - Дебар само за товарни возила

Алфа - 26.02.2010

Сообраќајот на патот Маврово - Дебар е дозволен за патнички и тешки товарни возила со повремени кратки застои, додека на патниот правец од Ресен до Битола ...

Нови одрони на патот Маврово – Дебар

Нетпрес - 26.02.2010

Нови одрони го загрозуваат сообраќајот на патот кон Дебар преку Маврово, информира Авто мото сојузот на Македонија.

Нови поситни одрони на патот Маврово-Дебар

Макфакс - 26.02.2010

Според информациите добиени во 11.30 часот од Македонија Пат, нови одрони се бележат на патниот правец Маврово-Дебар кај с.Рајчица, кај Мелнички мост(центар ...

Нови помали одрони на патот Маврово-Дебар

Алфа - 26.02.2010

Според информациите добиени од Македонија Пат, нови одрони се забележани на патниот правец Маврово-Дебар кај с.Рајчица, кај Мелнички мост (центар Жупа на крак ...

Минирана карпа на патот Дебар-Маврово

Сител - 26.02.2010

По извршена проценка на теренот на регионалниот пат Маврово-Дебар во близина на селото Рајчица, карпата која претставуваше најголема опасност е минирана.

Минирана карпа на патот Дебар-Маврово

Макфакс - 26.02.2010

Карпата што претставуваше голема опасност над дебарското село Рајчица, минирана е попладнево, соопшти Центарот за управување со кризи.

Нови одрони на патот Маврово-Дебар

Кирилица - 26.02.2010

Неколку нови одрони денеска се регистрирани на патниот правец Маврово – Дебар АМСМ соопшти дека според информациите добиени во 11:30 часот од „Македонија пат“, ...

Нови одрони на патот Маврово – Дебар

Сител - 26.02.2010

Нови одрони го загрозуваат сообраќајот на патот кон Дебар преку Маврово, информира Авто мото сојузот на Македонија.

Нови одрони на патот Маврово - Дебар

Шпиц - 26.02.2010

Нови одрони се регистрирани околу пладне на патниот правец Маврово-Дебар. Авто мото сојузот на Македонија, повикувајќи се на информации на Македонија пат, ...

Патот Ресен - Битола отворен само за патнички возила, Струга - Дебар само за товарни возила

Кирилица - 26.02.2010

Сообраќајот на патот Маврово - Дебар е дозволен за патнички и тешки товарни возила со повремени кратки застои, додека на патниот правец од Ресен до Битола ...

Патот Дебар – Струга втор ден под вода кај Луково

eReporter - 26.02.2010

Патот Дебар – Струга втор ден е под вода поради што сообраќајот за патничките возила се пренасочува од Луково до Прискупштина по локалниот пат во должина од 4 ...

Нови одрони на патот Маврово - Дебар

eReporter - 26.02.2010

Нови одрони се регистрирани околу пладне на патниот правец Маврово-Дебар. Авто мото сојузот на Македонија, повикувајќи се на информации на Македонија пат, ...

Патот Маврово - Дебар отворен, Ресен – Битола по една лента

Нетпрес - 25.02.2010

На патот Маврово – Дебар (во близина на манастирот Св. Јован Бигорски) сообраќај е дозволен и за патнички и за тешки товарни возила со повремени кратки застои.

Пренасочување на патниот правец Дебар-Струга

Макфакс - 25.02.2010

Поради големите количини вода на патот Дебар-Струга, сообраќајот за сите патнички возила се пренасочува од Луково до Прискупштина по локалниот пат во должина ...

Сообраќајот од Струга до Дебар за патнички возила пренасочен по локалниот пат

Сител - 25.02.2010

Сообраќајот на патниот правец Струга - Дебар, поради излевањето на реката Црн Дрим и големите количини вода на патот, за патничките возила е пренасочен од ...

Пренасочување на патниот правец Дебар-Струга

МРТ - 25.02.2010

Поради големите количини вода на патот Дебар-Струга, сообраќајот за сите патнички возила се пренасочува од Луково до Прискупштина по локалниот пат во должина ...

Конечно целосно прооден патниот правец Маврово – Дебар

Канал5 - 24.02.2010

Конечно нормализиран сообраќајот на патниот правец Дебар-Маврово, делница Дебар - Жировница. По цели две недели интензивно расчистување на одроните од ...

Нормализиран сообраќајот од Дебар кон Маврово

Дневник - 24.02.2010

По четиринаесет дена интензивна работа на машините на „Македонијапат“ и Дирекцијата за заштита и спасување, вчера попладне е оспособен за нормален собраќај ...

Црн Дрим се излеа, сообраќајот блокиран

Кирилица - 24.02.2010

АМСМ јави дека поради големи количини на вода на патот Струга-Дебар, сообраќајот за патничките возила се пренасочува од Луково до Прискупштина по локалниот пат ...

Соообраќајот на патот Маврово-Дебар и кај превојот Ѓавато се уште со ограничувања

Алфа - 24.02.2010

Забраната за сообраќај за товарните возила на патниот правец Маврово - Дебар, во близина на манастирот Св.

Нормализиран сообраќајот на патот Маврово-Дебар

МРТ - 24.02.2010

Двете ленти на патниот правец Маврово-Дебар денеска се отворени за сообраќај и за патнички и за тешки товарни возила.

Соообраќајот на патот Маврово-Дебар и кај превојот Ѓавато се уште со ограничувања

Сител - 24.02.2010

Забраната за сообраќај за товарните возила на патниот правец Маврово - Дебар, во близина на манастирот Св.

Маврово-Дебар и Ѓавато се уште со ограничувања

Кирилица - 24.02.2010

Забраната за сообраќај за товарните возила на патниот правец Маврово - Дебар, во близина на манастирот Св.

Сообраќајот на патниот правец Маврово – Дебар дозволен само за патничките возила

Нетпрес - 24.02.2010

На патниот правец Маврово – Дебар (во близина на манастирот Св. Јован Бигорски) сеуште се расчистуваат остатоци од одроните од страна на екипите на Македонија ...

Нормализиран сообраќајот на патот Маврово – Дебар

Алфа - 10.12.2020

Исчистени се одроните што во текот на ноќта паднаа на патот Маврово – Дебар поради што неколу часа имаше забарана за сообраќај за сите видови возила во двата прваца. АМСМ соопшти дека сообраќајот на овој патен правец изутринава е целосно ...

Прекината забраната за тешки товарни возила на патниот правец Маврово-Дебар

Нетпрес - 24.02.2010

На патниот правец Маврово – Дебар (во близина на манастирот Св. Јован Бигорски) сообраќај е дозволен и за патнички и за тешки товарни возила со повремени ...

На патот Маврово-Дебар и кај Ѓавато, сообраќајот со ограничувања

Шпиц - 24.02.2010

Забраната за сообраќај за товарните возила на патниот правец Маврово - Дебар, во близина на манастирот Св.

Патот Маврово-Дебар и кај превојот Ѓавато се уште со ограничувања

Идивиди - 24.02.2010

Скопје 24 февруари (МИА) - Забраната за сообраќај за товарните возила на патниот правец Маврово - Дебар, во близина на манастирот Св.

Ресен-Битола по една коловозна лента, на Маврово - Дебар со повремени застои

Кирилица - 23.02.2010

Сообраќајот на патот Маврово - Дебар во близина на манастирот Св. Јован Бигорски и денеска е дозволен само за патнички возила, додека за тешките моторни возила ...

Сообраќајот Ресен-Битола по една коловозна лента, на Маврово - Дебар со повремени застои

Алфа - 23.02.2010

Сообраќајот на патот Маврово - Дебар во близина на манастирот Св. Јован Бигорски и денеска е дозволен само за патнички возила, додека за тешките моторни возила ...

Патниот правец Маврово – Дебар дозволен само за патничките возила

Нетпрес - 23.02.2010

На патниот правец Маврово – Дебар (во близина на манастирот Св. Јован Бигорски) сеуште се расчистуваат остатоци од одроните од страна на екипите на Македонија ...

АМСМ;Останува забраната за тешки товарни возила

eReporter - 23.02.2010

Сообраќајот на неколку патни правци во западниот дел на Македонија се уште е забранает за тешки товарни возила, соопшти претпладнево АМСМ.

Расцеп на патот Ресен - Битола

Утрински - 22.02.2010

Свлечилиште предизвика огромен расцеп на автопатот Ресен – Битола, уништувајќи ги двете коловозни ленти.

Расчистени дел од одроните на патниот правец Маврово - Дебар

Алсат-М - 22.02.2010

Дел од одроните на патниот правец Маврово-Дебар се расчистени. Патничките возила се пропуштаат наизменично по една коловозна лента, соопшти вечерва Авто Мото ...

Сообраќајот на патот Битола - Ресен по една коловозна лента

Алфа - 22.02.2010

Сообраќајот на патниот правец Маврово - Дебар во близина на манастирот Св. Јован Бигорски се одвива со повремени кратки застои и е дозволен само за патнички ...

Отежнато на патниот правец Маврово - Дебар

Inpress - 22.02.2010

Гостивар, 22. февруари (ИНПРЕС) Се уште се врши расчистување на одроните на патниот правец Маврово-Дебар, а сообраќајот се одвива отежнато.

Сообраќајот на патот Битола - Ресен по една коловозна лента, Маврово - Дебар отворен само за патнички возила

Кирилица - 22.02.2010

Сообраќајот на патниот правец Маврово - Дебар во близина на манастирот Св. Јован Бигорски се одвива со повремени кратки застои и е дозволен само за патнички ...

Патот Битола-Ресен по една коловозна лента, Маврово-Дебар само за патнички возила

Сител - 22.02.2010

Сообраќајот на патниот правец Маврово - Дебар во близина на манастирот Св. Јован Бигорски се одвива со повремени кратки застои и е дозволен само за патнички ...

Одроните се уште опасни за возачите

eReporter - 22.02.2010

Сообраќајот на патните правци низ Македонија во утринските часови се одвива тековно, но низ клисурите и засеците има на честата појава на одрони.