TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: Пропадна индустриската зона во Крушево, младите масовно заминуваат

Фокус - 29.11.2015

Додека граѓаните осиромашуваа, додека се зголемуваше невработеноста, Никола Груевски во изминатите десет години мислеше само на провизиите, тендерите, парцелите на Водно, на мерцедесот од 600 илјади евра, на очилата од 60 илјади долари.

СДСМ: „Опаленик“ е уште една виртуелна инвестиција

Репортер - 29.11.2015

„Уште една потврда за виртуелните инвестиции на Никола Груевски е ветената индустриската зона Опаленик, близу Крушево, којашто со години е само празна ливада. Ветената индустриска зона Опаленик, уште пред 7 години, требаше да биде изградена во ...

Според СДСМ, „Опаленик“ е уште една виртуелна инвестиција

+инфо - 29.11.2015

Уште една потврда за виртуелните инвестиции на Никола Груевски е ветената индустриската зона Опаленик, близу Крушево, којашто со години е само празна ливада, коментира СДСМ. „Ветената индустриска зона Опаленик, уште пред 7 години, требаше да биде ...

СДСМ: Груевски потврди дека во Македонија нема фабрики од Кина

+инфо - 29.11.2015

Во интервју за „ChinaDaily“, Никола Груевски признава дека од Кина се уште нема „значителна инвестиција, со градење нова фабрика, производство на некој производ и негов извоз“. Со тоа тој го потврди она што го објави СДСМ, дека ниту една кинеска ...

(СДСМ) Експерти за кризи: Тодоров по Груевски

А1 On - 29.11.2015

„Експертот за кризи Никола Груевски го постави својот заменик за кризи Никола Тодоров сега да ја менаџира бегалската криза. Одговорниот за кризата во здравството Никола Тодоров почна да бега од самиот себе, а Груевски му помага во тоа.

СДСМ: Експерти за кризи: Тодоров по Груевски

Репортер - 29.11.2015

„Експертот за кризи Никола Груевски го постави својот заменик за кризи Никола Тодоров сега да ја менаџира бегалската криза. Одговорниот за кризата во здравството Никола Тодоров почна да бега од самиот себе, а Груевски му помага во тоа.

СДСМ: Груевски потврди дека нема фабрики од Кина

Репортер - 29.11.2015

„Никола Груевски го потврди она што го објави СДСМ, дека ниту една кинеска компанија нема инвестирано во Република Македонија во нова фабрика, во производство на некаков производ. Во интервју за „ChinaDaily“, Груевски признава дека од Кина се уште ...

СДСМ: И трет телевизор за рекламите на Груевски, над 1.000.000 евра досега!

Репортер - 29.11.2015

Груевски нема да остане на два телевизора тешки над 900.000 евра пари на граѓаните! Никола Груевски планира и трет телевизор за неговите реклами! Еве овој документ во прилог го покажува тоа.

СДСМ: Груевски е во уплав, средувањето на медумската сфера е незапирлив процес

Репортер - 29.11.2015

„Никола Груевски и неговите медиумски курири се во уплав од незапирливиот процес којшто води кон средување на состојбите во медиумската сфера. Груевски е во невидена паника бидејки средувањето на состојбите во медиумите, значи крај за неговите ...

СДСМ: „Опаленик“ е уште една виртуелна инвестиција

А1 On - 29.11.2015

„Уште една потврда за виртуелните инвестиции на Никола Груевски е ветената индустриската зона Опаленик, близу Крушево, којашто со години е само празна ливада. Ветената индустриска зона Опаленик, уште пред 7 години, требаше да биде изградена во ...

СДСМ: Груевски потврди дека нема фабрики од Кина

А1 On - 29.11.2015

„Никола Груевски го потврди она што го објави СДСМ, дека ниту една кинеска компанија нема инвестирано во Република Македонија во нова фабрика, во производство на некаков производ. Во интервју за „ChinaDaily“, Груевски признава дека од Кина се уште ...

СДСМ: Груевски ќе купи и трет телевизор, отидоа милион евра!

+инфо - 29.11.2015

Груевски нема да остане на два телевизора тешки повеќе од 900.000 евра пари на граѓаните, тој планира и трет телевизор за неговите реклами, соопшти СДСМ објавувајќи документи за јавни набавки. „Еве овој документ во прилог го покажува тоа.

СДСМ: И трет телевизор за рекламите на Груевски, над 1.000.000 евра досега!

А1 On - 29.11.2015

„Груевски нема да остане на два телевизора тешки над 900.000 евра пари на граѓаните! Никола Груевски планира и трет телевизор за неговите реклами! Еве овој документ во прилог го покажува тоа.

СДСМ: Груевски е во уплав, средувањето на медумската сфера е незапирлив процес

А1 On - 29.11.2015

„Никола Груевски и неговите медиумски курири се во уплав од незапирливиот процес којшто води кон средување на состојбите во медиумската сфера. Груевски е во невидена паника бидејки средувањето на состојбите во медиумите, значи крај за неговите ...

СДСМ: Груевски и Тодоров создадоа хаос во здравството

Репортер - 29.11.2015

Никола Груевски и Никола Тодоров се главните виновници за хаосот во здравството и нефункционирањето на системот на здравствена заштита. После хаосот што заедно со својот миленик Никола Тодоров го создаде во здравството, Никола Груевски нема образ, ...

СДСМ: Груевски ќе купи и трет телевизор, отидоа милион евра!

Бриф - 29.11.2015

Груевски нема да остане на два телевизора тешки повеќе од 900.000 евра пари на граѓаните, тој планира и трет телевизор за неговите реклами, соопшти СДСМ објавувајќи документи за јавни набавки. „Еве овој документ во прилог го покажува тоа.

СДСМ:„Опаленик“ е уште една виртуелна инвестиција

Локално - 29.11.2015

Уште една потврда за виртуелните инвестиции на Никола Груевски е ветената индустриската зона Опаленик, близу Крушево, којашто со години е само празна ливада. Ветената индустриска зона Опаленик, уште пред 7 години, требаше да биде изградена во ...

СДСМ: Груевски си купува телевизори од речиси милион евра

Фактор - 29.11.2015

Над 900 илјади евр за два месеци, потрошил Никола Груевски за реклами на неговите виртуелни политики, обвини СДСМ. Минатиот месец, на 30 октомври, Груевски склучил договор за ЛЕД екран и негова монтажа од околу 340.000 евра.

СДСМ: Медиумите ќе бидат слободни, тоа е незапирлив процес

Локално - 29.11.2015

„Никола Груевски и неговите медиумски слуги се во паника од процесот за средување на состојбите во медиумскaта сфера. Груевски е престрашен да не ги изгуби креаторите на виртуелните вести за неговите виртуелни инвестиции, виртуелни работни места, ...

СДСМ: Експерти за кризи – Тодоров по Груевски

Канал 77 - 29.11.2015

„Експертот за кризи Никола Груевски го постави својот заменик за кризи Никола Тодоров сега да ја менаџира бегалската криза. Одговорниот за кризата во здравството Никола Тодоров почна да бега од самиот себе, а Груевски му помага во тоа“ – реагираше ...

СДСМ:Одговорниот за кризата во здравството Тодоров почна да бега од самиот себе, а Груевски му помага во тоа

Локално - 29.11.2015

Експертот за кризи Никола Груевски го постави својот заменик за кризи Никола Тодоро сега да ја менаџира бегалската криза. Одговорниот за кризата во здравството Никола Тодоров почна да бега од самиот себе, а Груевски му помага во тоа, Тодоров ...

СДСМ: Виртуелните инвестиции и фабрики на Груевски

Фокус - 28.11.2015

Не само што нема прилив на капитал од Кина туку има одлив од Македонија во висина од 3,8 милиони евра. Тоа се виртуелните инвестиции, виртуелните фабрики и виртуелните работни места на Никола Груевски што ги ветува на секоја негова посета на Кина а ...

СДСМ: Груевски купил два телевизора за неверојатни 900 илјади евра

Фокус - 28.11.2015

Само едниот ЛЕД телевизор чини половина милион евра? За два месеца Никола Груевски троши неверојатни над 900.000 илади евра пари на граѓаните за реклами на неговите виртуелни политики, објави СДСМ.

СДСМ: Два телевизора од 900.000 евра за рекламите на Груевски!

+инфо - 28.11.2015

За два месеца Никола Груевски троши неверојатни над 900.000 илади евра пари на граѓаните за реклами на неговите виртуелни политики. Минатиот месец, на 30 октомври Груевски склучил договор за ЛЕД екран и негова монтажа од околу 340.000 евра.

СДСМ: Корупцијата однсе многу работни места

Репортер - 28.11.2015

„ВМРО-ДПМНЕ живее во нереален, имгаинарен свет и неуспешно се обидува да ги замајува граѓаните за да ја сокрие очајната состојба во којашто се наоѓа. Граѓаните најдобро знаат каква е реалноста и колку ги осиромаши Никола Груевски со неговите ...

СДСМ: Корупцијата однсе многу работни места

А1 On - 28.11.2015

„ВМРО-ДПМНЕ живее во нереален, имгаинарен свет и неуспешно се обидува да ги замајува граѓаните за да ја сокрие очајната состојба во којашто се наоѓа. Граѓаните најдобро знаат каква е реалноста и колку ги осиромаши Никола Груевски со неговите ...

СДСМ: Медиумите ќе бидат слободни, тоа е незапирлив процес

А1 On - 28.11.2015

„Никола Груевски и неговите медиумски слуги се во паника од процесот за средување на состојбите во медиумскaта сфера. Груевски е престрашен да не ги изгуби креаторите на виртуелните вести за неговите виртуелни инвестиции, виртуелни работни места, ...

СДСМ: Тодоров почна да бега, само нема каде

Репортер - 28.11.2015

„Никола Тодоров почна да бега од самиот себе. Тодоров вчера во Штип зборуваше за долгови и невработувања, зашто уста не може да отвори за здравството. Никола Тодоров и Никола Груевски 10 години ги лажат штипјани дека ќе изградат Клиничка болница во ...

СДСМ: Виртуелни фабрики на Груевски од Кина

Репортер - 28.11.2015

„За време на мандатот на Никола Груевски, во изминатите 10 години, ниту една кинеска компанија нема инвестирано во Република Македонија во нова фабрика, во производство на некаков производ.

СДСМ: Тодоров почна да бега, само нема каде

+инфо - 28.11.2015

Никола Тодоров почна да бега од самиот себе. Тодоров вчера во Штип зборуваше за долгови и невработувања, зашто уста не може да отвори за здравството. Никола Тодоров и Никола Груевски 10 години ги лажат штипјани дека ќе изградат Клиничка болница во ...

СДСМ: Два телевизора од 900.000 евра за рекламите на Груевски!

А1 On - 28.11.2015

„За два месеца Никола Груевски троши неверојатни над 900.000 илади евра пари на граѓаните за реклами на неговите виртуелни политики. Минатиот месец, на 30 октомври Груевски склучил договор за ЛЕД екран и негова монтажа од околу 340.000 евра.

СДСМ: Два телевизора од 900.000 евра за рекламите на Груевски!

Репортер - 28.11.2015

„За два месеца Никола Груевски троши неверојатни над 900.000 илади евра пари на граѓаните за реклами на неговите виртуелни политики. Минатиот месец, на 30 октомври Груевски склучил договор за ЛЕД екран и негова монтажа од околу 340.000 евра.

СДСМ: Виртуелни фабрики на Груевски од Кина

Нова ТВ - 28.11.2015

- За време на мандатот на Никола Груевски, во изминатите 10 години, ниту една кинеска компанија нема инвестирано во Република Македонија во нова фабрика, во производство на некаков производ, се вели во соопштението од СДСМ Оваа партија се повикува ...

СДСМ: Тодоров почна да бега, само нема каде

А1 On - 28.11.2015

„Никола Тодоров почна да бега од самиот себе. Тодоров вчера во Штип зборуваше за долгови и невработувања, зашто уста не може да отвори за здравството. Никола Тодоров и Никола Груевски 10 години ги лажат штипјани дека ќе изградат Клиничка болница во ...

СДСМ: Виртуелни фабрики на Груевски од Кина

А1 On - 28.11.2015

„За време на мандатот на Никола Груевски, во изминатите 10 години, ниту една кинеска компанија нема инвестирано во Република Македонија во нова фабрика, во производство на некаков производ.

СДСМ: За два „телевизора“ Груевски потрошил 900.000 евра од буџетот

Локално - 28.11.2015

За два месеца Никола Груевски троши неверојатни над 900.000 илади евра пари на граѓаните за реклами на неговите виртуелни политики. Минатиот месец, на 30 октомври Груевски склучил договор за ЛЕД екран и негова монтажа од околу 340.000 евра.

СДСМ: Два телевизора од 900.000 евра за рекламите на Груевски!

Канал 77 - 28.11.2015

„За два месеца Никола Груевски троши неверојатни над 900.000 илади евра пари на граѓаните за реклами на неговите виртуелни политики. Минатиот месец, на 30 октомври Груевски склучил договор за ЛЕД екран и негова монтажа од околу 340.000 евра.

СДСМ обвинува: Корупцијата однесе многу работни места

Фактор - 28.11.2015

Опозициската СДСМ денеска со нови обвинувања до владеачката гарнитура. Од партијата на Заев велат дека „ВМРО-ДПМНЕ живее во нереален, имгаинарен свет и неуспешно се обидува да ги замајува граѓаните за да ја сокрие очајната состојба во којашто се ...

СДСМ: За два телевизора Груевски потрошил 900.000 евра!

Бриф - 28.11.2015

За два месеца Никола Груевски потрошил неверојатни над 900.000 илјади евра пари на граѓаните за реклами на неговите виртуелни политики, се вели во соопштението од СДСМ. Минатиот месец, на 30 октомври Груевски склучил договор за ЛЕД екран и негова ...

СДСМ: Нула инвестиции во Крушево- виртуелниот свет на Груевски

Репортер - 27.11.2015

Без идеи и без резултат зад себе, Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ касно се сетија на граѓаните. Виртуелниот свет на Никола Груевски донесе нула инвестиции во Крушево. Индустрската зона Сува Река, ветена од Груевски пред цели 7 години, се уште не е ...

СДСМ: Граѓаните на Крушево имаат идеја – Збогум Никола

А1 On - 27.11.2015

„Без идеи и без резултат зад себе, Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ касно се сетија на граѓаните. Виртуелниот свет на Никола Груевски донесе нула инвестиции во Крушево. Индустрската зона Сува Река, ветена од Груевски пред цели 7 години, се уште не е ...

СДСМ: Крушево се празни, не може да ги чека виртуелните инвестиции

+инфо - 27.11.2015

Во 21-от век Крушево живее без многу работи што се насекаде нормални, а младите го напуштаат градот оти повеќе не може да ги чекаат виртуелните инвестиции - ветени од Никола Груевски,а нереализирани, порачува СДСМ.

СДСМ:Бесрамно – во градовите со висока смртност, Тодоров пак за тендери

Репортер - 27.11.2015

Никола Тодоров не им објасни на крушевчани зошто во Крушево умираат над 18 новороденчиња на 1.000 живородени. Тодоров не им објасни ни на кичевчани, зошто во Кичево умираат над 13 новороденчиња на 1.000 живородени бебиња.

СДСМ: Михајловски директор како награда за бранењето на криминалите на Груевски

Фокус - 26.11.2015

„Михајловски по налог на ВМРО-ДПМНЕ ги бранеше криминалот и корупцијата на Никола Груевски во изминатите години, преку квази-здружението ГДОМ.“ На крајот од мандатот, Никола Груевски се обидува да ги награди најверните поддржувачи на неговите ...

СДСМ: Граѓаните на Битола имаат идеја: Збогум Никола!

А1 On - 26.11.2015

„ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски, без идеи и без резултат зад себе, касно се сетија на граѓаните. Додека граѓаните осиромашуваа, додека се зголемуваше невработеноста, Никола Груевски во изминатите десет години мислеше само на провизии, тендери, парцели ...

СДСМ: Колку ли домашни фирми ќе работеа да не беа Груевски и Ставрески

А1 On - 26.11.2015

„Домашните претпријатија во Македонија добиваат само по 2 евра годишно државна помош. По одлука на Груевски и Страврески, домашните претријатија во Македонија добиваат само по 120 денари ГОДИШНО државна помош! Ако Груевски и Ставрески не потрошеа ...

СДСМ: Груевски го уништи образовниот процес

+инфо - 26.11.2015

Трансформациите на работниот однос се само провидна предизборна манипулација на Никола Груевски. Лажно Груевски сака да се фали дека вработува а пари во буџетот нема. Груевски мисли дека со виртуелни ветувања од ракав може да спаси нешто од ...

СДСМ: Груевски го уништи образовниот процес

Репортер - 26.11.2015

„Никола Груевски за 10 години сруши се што со години беше макотрпно градено во образованието. Наместо да го унапредува суштинскиот дел од образованието а тоа се наставата, студиските програми и учебниците, Никола Груевски потоши 630 милиони евра за ...

СДСМ: Колку ли домашни фирми ќе работеа да не беа Груевски и Ставрески!?

Репортер - 26.11.2015

„Домашните претпријатија во Македонија добиваат само по 2 евра годишно државна помош. По одлука на Груевски и Страврески, домашните претријатија во Македонија добиваат само по 120 денари ГОДИШНО државна помош! Ако Груевски и Ставрески не потрошеа ...

СДСМ: Бебињата умираат поради нив - Груевски и Тодоров веднаш да си заминат

+инфо - 26.11.2015

Никола Груевски и Никола Тодоров вчера ја признаа високата смртност на бебиња во Беровско. По 10 години власт, Груевски им најави на Беровчани привремена гинеколошка амбуланта од јануари, кога повеќе нема да биде премиер.

СДСМ: Здравството е во колапс од катастрофалните политики на Тодоров и Груевски

А1 On - 26.11.2015

„Никола Груевски и Никола Тодоров вчера ја признаа високата смртност на бебиња во беровско. По 10 години власт, Груевски им најави на беровчани привремена гинеколошка амбуланта од јануари, кога повеќе нема да биде премиер.

СДСМ: Битолчани имаат идеја: Збогум Никола!

+инфо - 26.11.2015

Фактот што на трибината на ВМРО-ДПМНЕ во Битола не било дозволено медиумите да останат до крајот туку веднаш по обраќањата биле избркани докажува дека Никола Груевски се плаши од вистината, велат битолските социјалдемократи.

СДСМ: Некогаш во Битола никнуваа фабрики, сега се затвораат!

Репортер - 26.11.2015

ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски, без идеи и без резултат зад себе, касно се сетија на граѓаните. Додека граѓаните осиромашуваа, додека се зголемуваше невработеноста, Никола Груевски во изминатите десет години мислеше само на провизии, тендери, парцели ...

СДСМ: Срамота е домашните фирми да добиваат помош од две евра годишно

+инфо - 26.11.2015

Колку ли домашни фирми ќе работеа да не беа Груевски и Ставрески. Домашните претпријатија во Македонија добиваат само по 2 евра годишно државна помош. По одлука на Груевски и Страврески, домашните претријатија во Македонија добиваат само по 120 ...

СДСМ: Груевски го уништи образовниот процес

А1 On - 26.11.2015

„Никола Груевски за 10 години сруши се што со години беше макотрпно градено во образованието. Наместо да го унапредува суштинскиот дел од образованието а тоа се наставата, студиските програми и учебниците, Никола Груевски потоши 630 милиони евра за ...

СДСМ: Пред заминување, Груевски ги награди своите поддржувачи

+инфо - 26.11.2015

ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски се во паника од губењето на власта. На крајот од мандатот, Никола Груевски се обидува да ги награди најверните поддржувачи на неговите виртуелни политики што ја опустошија Македонија и ги осиромашија граѓаните.

СДСМ: Пред заминување, Груевски ги награди своите поддржувачи

А1 On - 26.11.2015

„ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски се во паника од губењето на власта. На крајот од мандатот, Никола Груевски се обидува да ги награди најверните поддржувачи на неговите виртуелните политики што ја опустошија Македонија и ги осиромашија граѓаните.

СДСМ: Тони Михајловски е награден затоа што го бранеше криминалот и корупцијата на Груевски

Репортер - 26.11.2015

ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски се во паника од губењето на власта. На крајот од мандатот, Никола Груевски се обидува да ги награди најверните поддржувачи на неговите виртуелните политики што ја опустошија Македонија и ги осиромашија граѓаните.

СДСМ: Здравството е во колапс!

Репортер - 26.11.2015

„Никола Груевски и Никола Тодоров вчера ја признаа високата смртност на бебиња во беровско. По 10 години власт, Груевски им најави на беровчани привремена гинеколошка амбуланта од јануари, кога повеќе нема да биде премиер.

СДСМ Штип: Груевски и Тодоров прават само виртуелни инвестиции за здравјето (ВИДЕО)

+инфо - 25.11.2015

Нова виртуелна инвестиција на Никола Груевски и Никола Тодоров во Штип е најавената изградба на соодветен бункер во Клиничката болница во Штип потребен за сместување на акцелераторот за зрачење на малигни заболувања, рече на денешната прескференција ...

(ВИДЕО) Милошев: Катастрофалните политики на Груевски и Тодоров доведоа до колапс на здравствениот систем

Репортер - 25.11.2015

Нова виртуелна инвестиција на Груевски и Тодоров во Штип е најавената изградба на соодветен бункер во Клиничката болница во Штип потребен за сместување на акцелераторот за зрачење на малигни заболувања.

(ВИДЕО) Милошев: Катастрофалните политики на Груевски и Тодоров доведоа до колапс на здравствениот систем

А1 On - 25.11.2015

Нова виртуелна инвестиција на Груевски и Тодоров во Штип е најавената изградба на соодветен бункер во Клиничката болница во Штип потребен за сместување на акцелераторот за зрачење на малигни заболувања.

СДСМ: Ништо од ветените 5.600 вработувања во Ранковце

Фокус - 24.11.2015

Од СДСМ велат дека во текстилната индустрија, бројот на вработени од 2007-ма година до 2014 година се намалил за 6.007 работници, што значи загрозена егзистенција на 6.007 семејства. -Пред една година Никола Груевски вети 5.600 нови вработувања и ...

(ФОТО) СДСМ: Виртуелни инвестиции и во Гевгелија

Репортер - 24.11.2015

„Во декември 2012 година Никола Груевски постави камен темелник на технолошко-индустриска зона во Гевгелија, локалитет Прдејци, со површина од 50 хектари. Денеска, цели три години подоцна, ТИРЗ Гевгелија, локалитет Прдејци е само празна ливада.

СДСМ: Уште една виртуелна инвестиција - локалитет Прдејци остана празна ливада

+инфо - 24.11.2015

Во декември 2012 година Никола Груевски постави камен темелник на технолошко-индустриска зона во Гевгелија, локалитет Прдејци, со површина од 50 хектари. Денеска, цели три години подоцна, ТИРЗ Гевгелија, локалитет Прдејци е само празна ливада.

(ФОТО) СДСМ: Виртуелни инвестиции и во Гевгелија

А1 On - 24.11.2015

„Во декември 2012 година Никола Груевски постави камен темелник на технолошко-индустриска зона во Гевгелија, локалитет Прдејци, со површина од 50 хектари. Денеска, цели три години подоцна, ТИРЗ Гевгелија, локалитет Прдејци е само празна ливада.

СДСМ: 6.007 помалку работници во текстилната индустрија

А1 On - 24.11.2015

„Пред една година Никола Груевски вети 5.600 нови вработувања и 400 милиони евра инвестиции во зоната во Ранковце кои никогаш не се остварија. Освен празна изорана ливада во зоната во Ранковце ниту има 5.600 нови работни места ниту има 400 милиони ...

СДСМ: Празните ливади потврда за виртуелните инвестиции на Груевски

+инфо - 24.11.2015

Празните ливади наместо странски инвестиции се најголема потврда за виртуелните инвестиции со коишто на крајот од мандатот се расфрла Никола Груевски, коментира СДСМ. „Не само што во Ранковце нема 400 милиони евра инвестиции, не само што нема 5.600 ...

СДСМ: Груевски е синоним за корупција

Репортер - 23.11.2015

ВМРО ДПМНЕ не може да ги оправда виртуелните инвестиции на Никола Груевски. Бројките, фактите, вистината ја демантиараат ВМРО-ДПМНЕ. 626.312 граѓани ја напуштиле Македонија, пред се млади, образование луѓе, поради невработеност и лоши услови за ...

Идеја бр. 1 на СДСМ: Збогум Никола!

+инфо - 23.11.2015

Очигледно и „идеите“ Никола Груевски ги собира како виртуелните инвестиции со коишто нереално се расфрла на крајот од мандатот, коментира СДСМ. „Така на пример, провладиниот 'Дневник' пишува дека ВМРО-ДПМНЕ собрала повеќе од 3.000 идеи, други ...

СДСМ : ВМРО-ДПМНЕ измислува текстови за виртуелна популарност на Груевски!

Репортер - 23.11.2015

ВМРО-ДПМНЕ е во толкава паника да секој ден исмислува текстови за виртуелна популарност на премиерот во заминување, Никола Груевски. Медиумските курири објавуваат анкети во којашто стои дека 52% од граѓаните не сакаат да го видат Никола Груевски а ...

СДСМ: И „Веибо груп“ избега од Македонија

+инфо - 23.11.2015

Во виртуелниот свет на инвестиции и вработувања на Никола Груевски, минатата година граѓаните на Македонија беа повторно излажани дека доаѓа светската компанија „Веибо груп“ којашто требаше да вработи 5.600 луѓе од Крива Паланка, Ранковце, Кратово и ...

СДСМ : Идеја 1: Збогум Никола!

Репортер - 23.11.2015

ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски без идеи и без резултат зад себе касно се сетија на граѓаните. Додека граѓаните осиромашуваа, додека се зголемуваше невработеноста, Никола Груевски во изминатите десет години мислеше на провизии, тендери, парцели на ...

СДСМ: Идеја 1 – Збогум Никола!

А1 On - 23.11.2015

„ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски без идеи и без резултат зад себе касно се сетија на граѓаните. Додека граѓаните осиромашуваа, додека се зголемуваше невработеноста, Никола Груевски во изминатите десет години мислеше на провизии, тендери, парцели на ...

СДСМ: Од виртуелните инвестиции на Груевски остана само изорани ливади!

Репортер - 23.11.2015

Во виртуелниот свет на инвестиции и вработувања на Никола Груевски, минатата година граѓаните на Р.Македонија беа повторно излажани дека доаѓа светската компанија Веибо груп којашто требаше да вработи 5.600 луѓе од Крива Паланка, Ранковце, Кратово и ...

СДСМ: Груевски е синоним за корупција

А1 On - 23.11.2015

„ВМРО ДПМНЕ не може да ги оправда виртуелните инвестиции на Никола Груевски. Бројките, фактите, вистината ја демантиараат ВМРО-ДПМНЕ. 626.312 граѓани ја напуштиле Македонија, пред се млади, образование луѓе, поради невработеност и лоши услови за ...

СДСМ: Груевски е синоним за корупција

Бриф - 23.11.2015

ВМРО ДПМНЕ не може да ги оправда виртуелните инвестиции на Никола Груевски. Бројките, фактите, вистината ја демантиараат ВМРО-ДПМНЕ. 626.312 граѓани ја напуштиле Македонија, пред се млади, образование луѓе, поради невработеност и лоши услови за ...

СДСМ: И „Веибо груп“ избега од Македонија

Бриф - 23.11.2015

Во виртуелниот свет на инвестиции и вработувања на Никола Груевски, минатата година граѓаните на Македонија беа повторно излажани дека доаѓа светската компанија „Веибо груп“ којашто требаше да вработи 5.600 луѓе од Крива Паланка, Ранковце, Кратово и ...

СДСМ: Од виртуелниот свет на инвестиции на Груевски, Веибо груп и Грудхост ќе инвестираат во Србија, а Индо минерали си ...

Локално - 23.11.2015

Во виртуелниот свет на инвестиции и вработувања на Никола Груевски, минатата година граѓаните на Р.Македонија беа повторно излажани дека доаѓа светската компанија Веибо груп којашто требаше да вработи 5.600 луѓе од Крива Паланка, Ранковце, Кратово и ...

СДСМ:Груевски е синоним за корупција

Локално - 23.11.2015

ВМРО ДПМНЕ не може да ги оправда виртуелните инвестиции на Никола Груевски. Бројките, фактите, вистината ја демантиараат ВМРО-ДПМНЕ. 626.312 граѓани ја напуштиле Македонија, пред се млади, образование луѓе, поради невработеност и лоши услови за ...