TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џонсон го предупреди Трамп да не се меша во изборите во Британија

Р.С.Европа - 30.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека најдобро би било американскиот претседател Доналд Трамп да не се меша во претстојните избори кога ќе го посети Лондон за да присуствува на самитот на НАТО во наредната недела.

Џонсон: Најдобро би било Трамп да не се меша во изборите

Канал5 - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјавил дека би било најдобро доколку американскиот претседател Доналд Трамн не се меша во претстојните избори во Британија. Трамп ќе дојде во рамките на самитот на НАТО следната недела.

Џонсон го моли Трамп да не се меша во британските избори

Канал5 - 29.11.2019

Премиерот на Британија, Борис Џонсон изјави дека е најдобро доколку американскиот претседател Доналд Трамп не се меша во претстојните избори. „Она што ние, како блиски сојузници и пријатели, не го правиме традиционално, е да не се мешаме во ...

Џонсон повеќе сака да се случи Брегзит, отколку да остане премиер

Фокус - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека Велика Британија ќе ја напушти Европската унија најдоцна до 31 јануари, доколку неговата Конзервативна партија добие мнозинство на изборите за две недели.

Џонсон повеќе сака да се случи Брегзит, отколку да остане премиер

Нетпрес - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека Велика Британија ќе ја напушти Европската унија најдоцна до 31 јануари, доколку неговата Конзервативна партија добие мнозинство на изборите за две недели.

Џонсон: Најдобро е Трамп да не се вклучи во британските избори

А1 On - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека најдобро ќе биде доколку американскиот претседател Доналд Трамп не се вклучи во претстојните избори во Велика Британија. Трамп следната недела ќе допатува во Лондон на самитот на НАТО.

Џонсон: Најдобро е Трамп да не се вклучи во британските избори

Нетпрес - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека најдобро ќе биде доколку американскиот претседател Доналд Трамп не се вклучи во претстојните избори во Велика Британија. Трамп следната недела ќе допатува во Лондон на самитот на НАТО.

Џонсон не се откажува од подготовките за Брегзит без договор

А1 On - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон денеска изјави дека не сака Владата да се откаже од подготовките за можен Брегзит без договор. – Многу од овие подготовки ќе бидат исклучително корисни, бидејќи секако ги напуштаме договорите со ЕУ.

Џонсон: Најдобро е Трамп да не се вклучи во британските избори

Сител - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека најдобро ќе биде доколку американскиот претседател Доналд Трамп не се вклучи во претстојните избори во Велика Британија. Трамп следната недела ќе допатува во Лондон на самитот на НАТО.

Џонсон не се откажува од подготовките за Брегзит без договор

Сител - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон денеска изјави дека не сака Владата да се откаже од подготовките за можен Брегзит без договор. – Многу од овие подготовки ќе бидат исклучително корисни, бидејќи секако ги напуштаме договорите со ЕУ.

Борис Џонсон заменет со скулптура од мраз на ТВ дебата за глобалното затоплување

Оff.net - 29.11.2019

Замената е откако Џонсон ја одбил поканата да учествува во дебата околу климатската катастрофа што се случува, а како што може да се очекува од скулптура сместена под телевизиски рефлектори, за време на целата дебата таа топеше.

Џонсон повеќе сака да се случи Брегзит, отколку да остане премиер

А1 On - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека Велика Британија ќе ја напушти Европската унија најдоцна до 31 јануари, доколку неговата Конзервативна партија добие мнозинство на изборите за две недели.

Џонсон повеќе би сакал брегзит отколку да остане премиер

Макфакс - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека Велика Британија ќе ја напушти Европската Унија најдоцна до 31 јануари, доколку неговата Конзервативна партија добие мнозинство гласови на изборите за две недели.

(Видео) На дебатата за климатските промени, наместо Џонсон, се појави ледена скулптура

Макфакс - 29.11.2019

Откако британскиот премиер Борис Џонсон одби да учествува на телевизиската дебата за климатските промени, продуцентите поставија ледена скулптура на неговото место. Во дебатата во рамки на предизборната кампања учествуваа петмина лидери на партии, ...

За Џонсон поважен е Брегзитот отколку неговиот премиерски реизбор

Слободен Печат - 29.11.2019

Ако успееме да добиеме мнозинство, тогаш најдоцна до 31 јанаури ќе излеземе од ЕУ , рече Џонсон Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека Велика Британија ќе ја напушти Европската унија најдоцна до 31 јануари, доколку неговата Конзервативна ...

Џонсон повеќе сака да се случи Брегзит, отколку да остане премиер

Сител - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека Велика Британија ќе ја напушти Европската унија најдоцна до 31 јануари, доколку неговата Конзервативна партија добие мнозинство на изборите за две недели.

Џонсон повеќе сака да се случи Брегзит, отколку да остане премиер

Курир - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека Велика Британија ќе ја напушти Европската унија најдоцна до 31 јануари, доколку неговата Конзервативна партија добие мнозинство на изборите за две недели.

Џонсон не се откажува од подготовките за Брегзит без договор

Република - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон денеска изјави дека не сака Владата да се откаже од подготовките за можен Брегзит без договор. Многу од овие подготовки ќе бидат исклучително корисни, бидејќи секако ги напуштаме договорите со ЕУ.

Џонсон повеќе сака да се случи Брегзит, отколку да остане премиер

Либертас - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека Велика Британија ќе ја напушти Европската унија најдоцна до 31 јануари, доколку неговата Конзервативна партија добие мнозинство на изборите за две недели.

Џонсон: Најдобро е Трамп да не се вклучи во британските избори

Опсервер - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека најдобро ќе биде доколку американскиот претседател Доналд Трамп не се вклучи во претстојните избори во Велика Британија. Оваа пофалба за Џонсон, лидерот на лабуристите ја искористи како една од своите ...

Џонсон: Најдобро е Трамп да не се вклучи во британските избори

Либертас - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека најдобро ќе биде доколку американскиот претседател Доналд Трамп не се вклучи во претстојните избори во Велика Британија. Трамп следната недела ќе допатува во Лондон на самитот на НАТО.

Џонсон не се откажува од подготовките за Брегзит без договор

Опсервер - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон денеска изјави дека не сака Владата да се откаже од подготовките за можен Брегзит без договор. – Многу од овие подготовки ќе бидат исклучително корисни, бидејќи секако ги напуштаме договорите со ЕУ.

Џонсон не се откажува од подготовките за Брегзит без договор

Либертас - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон денеска изјави дека не сака Владата да се откаже од подготовките за можен Брегзит без договор. – Многу од овие подготовки ќе бидат исклучително корисни, бидејќи секако ги напуштаме договорите со ЕУ.

(Видео) На дебатата за климатските промени наместо Џонсон се појави ледена скулптура

24Инфо - 29.11.2019

Откако британскиот премиер Борис Џонсон одби да учествува на телевизиската дебата за климатските промени, продуцентите поставија ледена скулптура на неговото место. Во дебатата во рамки на предизборната кампања учествуваа петмина лидери на партии, ...

Џонсон не се откажува од подготовките за Брегзит без договор

4NEWS - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон денеска изјави дека не сака Владата да се откаже од подготовките за можен Брегзит без договор. – Многу од овие подготовки ќе бидат исклучително корисни, бидејќи секако ги напуштаме договорите со ЕУ.

Џонсон: Најдобро е Трамп да не се вклучи во британските избори

24Инфо - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека најдобро ќе биде доколку американскиот претседател Доналд Трамп не се вклучи во претстојните избори во Велика Британија. Трамп следната недела ќе допатува во Лондон на самитот на НАТО.

Џонсон: Најдобро ќе биде Трамп да не се вклучи во изборите во Велика Британија

iPortal - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека најдобро ќе биде доколку американскиот претседател Доналд Трамп не се вклучи во претстојните избори во Велика Британија. Трамп следната недела ќе допатува во Лондон на самитот на НАТО.

Џонсон повеќе сака да се случи Брегзит, отколку да остане премиер

24Инфо - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека Велика Британија ќе ја напушти Европската унија најдоцна до 31 јануари, доколку неговата Конзервативна партија добие мнозинство на изборите за две недели.

Британскиот премиер одбил да се појави на дебата за климатските промени, па новинарите фантастично му возвратија

Точка - 29.11.2019

Додека се разгорува предизборната кампања во Велика Британија, телевизијата „Канал 4“ ги повика партиските лидери да дебатираат за климатските промени, меѓутоа премиерот Борис Џонсон одби да се појави.

Џонсон повеќе сака да се случи Брегзит, отколку да остане премиер

Република - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека Велика Британија ќе ја напушти Европската унија најдоцна до 31 јануари, доколку неговата Конзервативна партија добие мнозинство на изборите за две недели.

Џонсон: Најдобро е Трамп да не се вклучи во британските избори

Локално - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека најдобро ќе биде доколку американскиот претседател Доналд Трамп не се вклучи во претстојните избори во Велика Британија. Трамп следната недела ќе допатува во Лондон на самитот на НАТО.

Џонсон повеќе сака да се случи Брегзит, отколку да остане премиер

Опсервер - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека Велика Британија ќе ја напушти Европската унија најдоцна до 31 јануари, доколку неговата Конзервативна партија добие мнозинство на изборите за две недели.

Џонсон не се откажува од подготовките за Брегзит без договор

Локално - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон денеска изјави дека не сака Владата да се откаже од подготовките за можен Брегзит без договор. – Многу од овие подготовки ќе бидат исклучително корисни, бидејќи секако ги напуштаме договорите со ЕУ.

Џонсон повеќе сака да се случи Брегзит, отколку да остане премиер

Точка - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека Велика Британија ќе ја напушти Европската Унија најдоцна до 31 јануари, доколку неговата Конзервативна партија добие мнозинство гласови на изборите за две недели.

Џонсон: Јас сум убеден дека Велика Британија ќе постигне договор за слободна трговија со ЕУ до крајот на 2020 година

iPortal - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон денеска изјави дека не сака Владата да се откаже од подготовките за можен Брегзит без договор. – Многу од овие подготовки ќе бидат исклучително корисни, бидејќи секако ги напуштаме договорите со ЕУ.

Џонсон повеќе сака да се случи Брегзит, отколку да остане премиер

MakPress - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека Велика Британија ќе ја напушти Европската унија најдоцна до 31 јануари, доколку неговата Конзервативна партија добие мнозинство на изборите за две недели.

Џонсон: Најдобро е Трамп да не се вклучи во британските избори

MakPress - 29.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека најдобро ќе биде доколку американскиот претседател Доналд Трамп не се вклучи во претстојните избори во Велика Британија. Трамп следната недела ќе допатува во Лондон на самитот на НАТО.

Велика Британија: Можно е ниту една партија да нема мнозинство во парламентот

ТВ21 - 28.11.2019

Главниот советник на британскиот премиер, Доминик Камингс истакна дека изборите на 12 декември може да доведат до уште еден парламент каде ниту една партија нема да располага со мнозинство.

Анкетите предвидуваат убедлива победа на Борис Џонсон

Канал5 - 28.11.2019

Според поаследната анкета на YouGov, кои точно ги предвидоа резултатите во 2017, британските конзервативци предводени од Борис Џонсон убедливо ќе победат на изборите на 12. декември. Конзервативците се предвидува дека ќе освојат 359 места од вкупно ...

Анкетите предвидуваат убедлива победа на Борис Џонсон

Фокус - 28.11.2019

Според последната анкета на YouGov, што точно ги предвиде резултатите во 2017, британските конзервативци предводени од Борис Џонсон убедливо ќе победат на изборите на 12. декември. Конзервативците се предвидува дека ќе освојат 359 места од вкупно ...

Конзервативците на Џонсон го соборија рекордот за политички донации

Нетпрес - 28.11.2019

Конзервативците на британскиот премиер Борис Џонсон го соборија рекордот за сума на пари собрани во текот на првите две недели од предизборна кампања. Бројките на изборната комисија покажуваат дека во првите две недели од кампањата што ќе ја одреди ...

Камингс: По изборите во Велика Британија можно е ниту една партија да нема мнозинство во парламентот

А1 On - 28.11.2019

Изборите на 12 декември може да доведат до уште еден парламент каде ниту една партија нема да располага со мнозинство, тврди Доминик Камингс, главен советник на британскиот премиер Борис Џонсон, пренесоа британските медиуми.

Камингс: По изборите во Велика Британија можно е ниту една партија да нема мнозинство во парламентот

Сител - 28.11.2019

Изборите на 12 декември може да доведат до уште еден парламент каде ниту една партија нема да располага со мнозинство, тврди Доминик Камингс, главен советник на британскиот премиер Борис Џонсон, пренесоа британските медиуми.

„YouGov“ предвидува убедлива победа на конзервативците на Џонсон на изборите на 12 декември

А1 On - 28.11.2019

Конзервативната партија на британскиот премиер Борис Џонсон, според истражувањето на агенцијата „YouGov“ , која точно ги предвиде резултатите на изборите во 2017 година, на овие избори, закажани за 12 декември, ќе однесе убедлива победа.

Камингс: По изборите во Велика Британија можно е ниту една партија да нема мнозинство во парламентот

Курир - 28.11.2019

Изборите на 12 декември може да доведат до уште еден парламент каде ниту една партија нема да располага со мнозинство, тврди Доминик Камингс, главен советник на британскиот премиер Борис Џонсон, пренесоа британските медиуми.

Можно е ниту една партија да нема мнозинство во британскиот парламент по изборите

Слободен Печат - 28.11.2019

Конзервативната партија на Џонсон има сериозна предност пред опозицијата предводна од лабуристите на Џереми Корбин, иако таа во последните денови е намалена. Изборите на 12 декември може да доведат до уште еден парламент каде ниту една партија нема ...

АНКЕТИТЕ ПОКАЖУВААТ: Убедлива победа за Џонсон на декемвриските избори во Велика Британија

Слободен Печат - 28.11.2019

Конзервативците би требало да освојат 359 мандати од 650, додека на изборите пред две години освоија 317 пратеници, покажуваат резултатите од анкетите за компанијата за истражување на јавното мислење „YouGov“.

СОБОРЕН РЕКОРД: Конзервативците на Џонсон во првите две недели од кампањата собрале 8,6 милиони фунти

Слободен Печат - 28.11.2019

Ова е вторпат годинава Џонсон да постигне рекорд во примените политички донации, истиот беше и во текот на летото. Конзервативците на британскиот премиер Борис Џонсон го соборија рекордот за сума на пари собрани во текот на првите две недели од ...

Конзервативците на Џонсон го соборија рекордот за политички донации

А1 On - 28.11.2019

Конзервативците на британскиот премиер Борис Џонсон го соборија рекордот за сума на пари собрани во текот на првите две недели од предизборна кампања. Бројките на изборната комисија покажуваат дека во првите две недели од кампањата што ќе ја одреди ...

Конзервативците бесни зашто Џонсон беше заменет со истопена коцка мраз во ТВ дебата која ја одби

Нетпрес - 28.11.2019

Владејачката британска Конзервативна партија поднесе поплака на комерцијалната британска телевизија Channel 4 поради тоа што во телевизиската дебата за екологијата на празното место наменето за партискиот челник и премиер Борис Џонсон, кој го одби ...

„YouGov” предвидува убедлива победа на конзервативците на Џонсон на изборите на 12 декември

24Инфо - 28.11.2019

Конзервативната партија на британскиот премиер Борис Џонсон, според истражувањето на агенцијата „YouGov” , која точно ги предвиде резултатите на изборите во 2017 година, на овие избори, закажани за 12 декември, ќе однесе убедлива победа .

Конзервативците на Џонсон го соборија рекордот за политички донации

Локално - 28.11.2019

Конзервативците на британскиот премиер Борис Џонсон го соборија рекордот за сума на пари собрани во текот на првите две недели од предизборна кампања. Бројките на изборната комисија покажуваат дека во првите две недели од кампањата што ќе ја одреди ...

Конзервативците на Џонсон го соборија рекордот за политички донации

Вечер Прес - 28.11.2019

Конзервативците на британскиот премиер Борис Џонсон го соборија рекордот за сума на пари собрани во текот на првите две недели од предизборна кампања. Бројките на изборната комисија покажуваат дека во првите две недели од кампањата што ќе ја одреди ...

Конзервативците на Џонсон го соборија рекордот за сума на пари собрани во текот на првите две недели од предизборна ...

iPortal - 28.11.2019

Конзервативците на британскиот премиер Борис Џонсон го соборија рекордот за сума на пари собрани во текот на првите две недели од предизборна кампања. Бројките на изборната комисија покажуваат дека во првите две недели од кампањата што ќе ја одреди ...

Конзервативците на Џонсон го соборија рекордот за политички донации

Опсервер - 28.11.2019

Конзервативците на британскиот премиер Борис Џонсон го соборија рекордот за сума на пари собрани во текот на првите две недели од предизборна кампања. Бројките на изборната комисија покажуваат дека во првите две недели од кампањата што ќе ја одреди ...

Конзервативците на Џонсон го соборија рекордот за политички донации

Либертас - 28.11.2019

Конзервативците на британскиот премиер Борис Џонсон го соборија рекордот за сума на пари собрани во текот на првите две недели од предизборна кампања. Бројките на изборната комисија покажуваат дека во првите две недели од кампањата што ќе ја одреди ...

YouGov предвидува убедлива победа на конзервативците на Џонсон на изборите на 12 декември

Вечер Прес - 28.11.2019

Конзервативната партија на британскиот премиер Борис Џонсон, според истражувањето на агенцијата „YouGov“ , која точно ги предвиде резултатите на изборите во 2017 година, на овие избори, закажани за 12 декември, ќе однесе убедлива победа.

„YouGov“ предвидува убедлива победа на конзервативците на Џонсон на изборите на 12 декември

Опсервер - 28.11.2019

Конзервативната партија на британскиот премиер Борис Џонсон, според истражувањето на агенцијата „YouGov“ , која точно ги предвиде резултатите на изборите во 2017 година, на овие избори, закажани за 12 декември, ќе однесе убедлива победа .

Камингс: По изборите во Велика Британија можно е ниту една партија да нема мнозинство во парламентот

Опсервер - 28.11.2019

Изборите на 12 декември може да доведат до уште еден парламент каде ниту една партија нема да располага со мнозинство, тврди Доминик Камингс, главен советник на британскиот премиер Борис Џонсон, пренесоа британските медиуми.

„YouGov“ предвидува убедлива победа на конзервативците на Џонсон на изборите на 12 декември

Либертас - 28.11.2019

Конзервативната партија на британскиот премиер Борис Џонсон, според истражувањето на агенцијата „YouGov“ , која точно ги предвиде резултатите на изборите во 2017 година, на овие избори, закажани за 12 декември, ќе однесе убедлива победа .

Камингс: По изборите во Велика Британија можно е ниту една партија да нема мнозинство во парламентот

Либертас - 28.11.2019

Изборите на 12 декември може да доведат до уште еден парламент каде ниту една партија нема да располага со мнозинство, тврди Доминик Камингс, главен советник на британскиот премиер Борис Џонсон, пренесоа британските медиуми.

Конзервативците на Џонсон го соборија рекордот за политички донации

24Инфо - 28.11.2019

Конзервативците на британскиот премиер Борис Џонсон го соборија рекордот за сума на пари собрани во текот на првите две недели од предизборна кампања. Бројките на изборната комисија покажуваат дека во првите две недели од кампањата што ќе ја одреди ...

Камингс: По изборите можно е ни Корбин ни Џонсон да немаат мнозинство

Вечер Прес - 28.11.2019

Изборите на 12 декември може да доведат до уште еден парламент каде ниту една партија нема да располага со мнозинство, тврди Доминик Камингс, главен советник на британскиот премиер Борис Џонсон, пренесоа британските медиуми.

Конзервативците на Џонсон го соборија рекордот за политички донации

MakPress - 28.11.2019

Конзервативците на британскиот премиер Борис Џонсон го соборија рекордот за сума на пари собрани во текот на првите две недели од предизборна кампања. Бројките на изборната комисија покажуваат дека во првите две недели од кампањата што ќе ја одреди ...

„YouGov“ предвидува убедлива победа на конзервативците на Џонсон на изборите на 12 декември

MakPress - 28.11.2019

Конзервативната партија на британскиот премиер Борис Џонсон, според истражувањето на агенцијата „YouGov“ , која точно ги предвиде резултатите на изборите во 2017 година, на овие избори, закажани за 12 декември, ќе однесе убедлива победа.

Камингс: По изборите во Велика Британија можно е ниту една партија да нема мнозинство во парламентот

MakPress - 28.11.2019

Изборите на 12 декември може да доведат до уште еден парламент каде ниту една партија нема да располага со мнозинство, тврди Доминик Камингс, главен советник на британскиот премиер Борис Џонсон, пренесоа британските медиуми.

Предност на британските Конзервативци над Лабуристите

Р.С.Европа - 26.11.2019

Конзервативната партија на премиерот Борис Џонсон се наоѓа во предност од 11 бодови во однос на опозициската Лабуристичка партија, чија поддршка падна за уште еден бод во пресрет на предвремените избори во Велика Британија на 12 декември, покажа ...

Тони Блер: Велика Британија е во опасен хаос

Сител - 25.11.2019

Поранешниот британски премиер Тони Блер смета дека Велика Британија е во „опасен хаос“, како и неговата Лабуристичка партија и дека конзервативците на Борис Џонсон не заслужуваат да победат на изборите на 12 декември.

Анкети: Британските конзервативци со значителна предност пред лабуристите

А1 On - 25.11.2019

Конзервативна партија, со 41 отсто доверба од граѓаните, останува водечка политичка сила во Велика Британија, покажуваат резултатите од денеска објавената анкета пред изборите, закажани за 12 декември.

Тони Блер: Велика Британија е во опасен хаос

+инфо - 25.11.2019

Поранешниот британски премиер Тони Блер смета дека Велика Британија е во „опасен хаос“, како и неговата Лабуристичка партија и дека конзервативците на Борис Џонсон не заслужуваат да победат на изборите на 12 декември.

Блер: Велика Британија е во опасен хаос, двете најголеми партии продаваат фантазии

Слободен Печат - 25.11.2019

Блер оцени дека и двете најголеми партии продаваат фантазии и дека доколку изборните анкети се точни, партијата на Џонсон веројатно ќе освои мнозинство. Поранешниот британски премиер Тони Блер смета дека Велика Британија е во „опасен хаос”, и вели ...

Тони Блер: Велика Британија е во опасен хаос

А1 On - 25.11.2019

Поранешниот британски премиер Тони Блер смета дека Велика Британија е во „опасен хаос“, како и неговата Лабуристичка партија ниту дека конзервативците на Борис Џонсон не заслужуваат да победaт на изборите на 12 декември.

Џонсон: Ќе создадеме нова Велика Британија

ММС - 25.11.2019

Британскиот премиер Борис Џонсон го објави изборниот манифест на неговата Конзервативна партија, истакнувајќи дека ќе создадат нова Велика Британија. Што се однесува до Брегзит, периодот на спроведување немало да трае подолго од декември 2020 година.

Британските конзервативци со значителна предност пред лабуристите

Слободен Печат - 25.11.2019

Анкетата ја спроведе групата Срвејшн (Survation.) на статистички примерок од 1.010 луѓе, во периодот од 20 до 23 ноември по телефонски пат. Конзервативна партија, со 41 отсто доверба од граѓаните, останува водечка политичка сила во Велика Британија, ...

Тони Блер: Велика Британија е во опасен хаос

Макфакс - 25.11.2019

Поранешниот британски премиер Тони Блер смета дека Велика Британија е во опасен хаос, како и дека ниту неговата Лабуристичка партија ниту конзервативците на Борис Џонсон не заслужуваат да победат на изборите на 12 декември.

Тони Блер: Велика Британија е во опасен хаос

МКД - 25.11.2019

Поранешниот британски премиер Тони Блер смета дека Велика Британија е во опасен хаос и дека ниту неговата Лабуристичка партија, ниту конзервативците на Борис Џонсон не заслужуваат победа на изборите на 12 декември, јави Ројтерс .

Анкети: Британските конзервативци со значителна предност пред лабуристите

Локално - 25.11.2019

Конзервативна партија, со 41 отсто доверба од граѓаните, останува водечка политичка сила во Велика Британија, покажуваат резултатите од денеска објавената анкета пред изборите, закажани за 12 декември.

Тони Блер: Велика Британија е во опасен хаос

24Инфо - 25.11.2019

Поранешниот британски премиер Тони Блер смета дека Велика Британија е во опасен хаос, како и дека ниту неговата Лабуристичка партија ниту конзервативците на Борис Џонсон не заслужуваат да победат на изборите на 12 декември.

Тони Блер: Велика Британија е во опасен хаос

Локално - 25.11.2019

Поранешниот британски премиер Тони Блер смета дека Велика Британија е во „опасен хаос“, како и неговата Лабуристичка партија ниту дека конзервативците на Борис Џонсон не заслужуваат да победaт на изборите на 12 декември.

На три недели пред избори, британските конзервативци со значителна предност пред лабуристите

iPortal - 25.11.2019

Конзервативна партија, со 41 отсто доверба од граѓаните, останува водечка политичка сила во Велика Британија, покажуваат резултатите од денеска објавената анкета пред изборите, закажани за 12 декември.

Тони Блер: Двете најголеми партии во Велика Британија продаваат фантазии

iPortal - 25.11.2019

Поранешниот британски премиер Тони Блер смета дека Велика Британија е во „опасен хаос“, како и неговата Лабуристичка партија ниту дека конзервативците на Борис Џонсон не заслужуваат да победat на изборите на 12 декември.

Тони Блер: Велика Британија е во опасен хаос

Точка - 25.11.2019

Поранешниот британски премиер Тони Блер смета дека Велика Британија е во опасен хаос, како и дека ниту неговата Лабуристичка партија ниту конзервативците на Борис Џонсон не заслужуваат да победат на изборите на 12 декември.

Тони Блер: Велика Британија е во опасен хаос

Опсервер - 25.11.2019

Поранешниот британски премиер Тони Блер смета дека Велика Британија е во „опасен хаос“, како и неговата Лабуристичка партија ниту дека конзервативците на Борис Џонсон не заслужуваат да победat на изборите на 12 декември.

Анкети: Британските конзервативци со значителна предност пред лабуристите

Либертас - 25.11.2019

Конзервативна партија, со 41 отсто доверба од граѓаните, останува водечка политичка сила во Велика Британија, покажуваат резултатите од денеска објавената анкета пред изборите, закажани за 12 декември.

Тони Блер: Велика Британија е во опасен хаос

Либертас - 25.11.2019

Поранешниот британски премиер Тони Блер смета дека Велика Британија е во „опасен хаос“, како и неговата Лабуристичка партија ниту дека конзервативците на Борис Џонсон не заслужуваат да победat на изборите на 12 декември.

Анкети: Британските конзервативци со значителна предност пред лабуристите

Опсервер - 25.11.2019

Конзервативна партија, со 41 отсто доверба од граѓаните, останува водечка политичка сила во Велика Британија, покажуваат резултатите од денеска објавената анкета пред изборите, закажани за 12 декември.

Тони Блер: Велика Британија е во опасен хаос

4NEWS - 25.11.2019

Поранешниот британски премиер Тони Блер смета дека Велика Британија е во „опасен хаос“, како и неговата Лабуристичка партија и дека конзервативците на Борис Џонсон не заслужуваат да победат на изборите на 12 декември.

Тони Блер: Велика Британија е во опасен хаос

Н.Македонија - 25.11.2019

Поранешниот британски премиер Тони Блер смета дека Велика Британија е во опасен хаос, како и дека ниту неговата Лабуристичка партија ниту конзервативците на Борис Џонсон не заслужуваат да победат на изборите на 12 декември.

Анкети: Британските конзервативци со значителна предност пред лабуристите

MakPress - 25.11.2019

Конзервативна партија, со 41 отсто доверба од граѓаните, останува водечка политичка сила во Велика Британија, покажуваат резултатите од денеска објавената анкета пред изборите, закажани за 12 декември.

Тони Блер: Велика Британија е во опасен хаос

MakPress - 25.11.2019

Поранешниот британски премиер Тони Блер смета дека Велика Британија е во „опасен хаос“, како и неговата Лабуристичка партија ниту дека конзервативците на Борис Џонсон не заслужуваат да победat на изборите на 12 декември.