TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Безжичен интернет во Градски парк и паркот Жена борец

Вест - 26.07.2009

Градоначалникот Коце Трајановски и претседателката на Советот на Град Скопје Ирена Мишева го пуштија безжичниот интернет во ...

Нови две локации за бесплатен интернет

А1 - 25.07.2009

Скопјани ќе можат бесплатно да сурфаат на интернет во неколку специјално одредени зони низ метрополата.

Промовиран проектот за бесплатен бежичен интернет во Скопје

Алсат-М - 25.07.2009

Жителите на Скопје од денеска ќе имаат можност во Градскиот парк, спроти бараките на администрацијата на Градот, и во паркот ...

Од денеска бесплатен интернет во „Жена парк“

Канал5 - 25.07.2009

Од сега во „Жена парк“ освен ладовината, ќе можете да отворите и интернет. Од денеска тука ќе има бесплатни интернет точки.

Жителите на Скопје ќе сурфаат бесплатно во Жена борец и Градски парк

Нетпрес - 25.07.2009

Коце Трајановски, скопскиот градоначалник, денеска во паркот Жена борец го промовираше проектот за бесплатни интернет точки, со ...

Промовиран проектот за бесплатен бежичен интернет во Скопје

Сител - 25.07.2009

Жителите на Скопје од денеска ќе имаат можност во Градскиот парк, спроти бараките на администрацијата на Градот, и во паркот ...

Бесплатен бежичен интернет во Градскиот парк

Р.С.Европа - 25.07.2009

Жителите на Скопје од денеска ќе имаат можност во Градскиот парк, спроти бараките на администрацијата на Градот и во паркот ...