TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Убаво читање на блуз—приказната

Дневник - 06.12.2001

ИГОР ЏАМБАЗОВ ВО УНИВЕРЗАЛНАТА САЛА Познатиот актер, забавувач, бинго-развеселувач и музичар вчера и завчера и се претстави на публиката во Универзалната сала во Скопје. На овие концерти во живо го промовираше материјалот од својот актуелен албум, "Ова не е блуз".

Игор Џамбазов на блуз средба со публиката

Вест - 03.12.2001

УТРЕ И ЗАДУТРЕ ВО УНИВЕРЗАЛНА САЛА Беше еден, а сега дефинитивно два концерти на 4-ти и 5-ти декември во Универзалната сала на најдобриот меѓу најдобрите Игор Џамбазов. Со истата екипа од Кумановскиот џез фестивал, со "Игор Харе бенд", овој пат засилен со уште еден саксофонист и придружните вокали ...