TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе се формира транспортна берза

Утрински - 13.06.2009

Брзо поврзување на транспортерите и на фирмите кои имаат потреба од транспорт за увоз и за извоз, е основна цел на проектот за изработка на транспортна берза, што го најавија вчера првите луѓе на Сојузот на ...

ССК и Владата заеднички ќе прават транспортна берза

Н.Македонија - 13.06.2009

Брзо поврзување на транспортерите и фирмите што имаат потреба од транспорт за увоз и за извоз е целта на проектот за изработка на транспортна берза за кој вчера меморандум за соработка потпишаа претставници на ...

Потпишан Меморандум за изработка на транспортна берза

Алфа - 12.06.2009

Брзо поврзување на транспортерите и фирмите кои имаат потреба од транспорт за увоз и за извоз е целта на проектот за изработка на транспортна берза, што го најавија денеска првите луѓе на Сојузот на стопански ...

Се подготвува транспортна берза

Алсат-М - 12.06.2009

Во Македонија од септември ќе почне да функционира транспортната берза. Преку оваа берза, компаниите кои ќе добиваат информации за цените и за квалитетот на услугите што ги нудат превозниците на стоки од една ...

Министерството за транспорт и врски и сск ќе потпишат меморандум за соработка

Сител - 12.06.2009

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески и претседателот на Сојузот на стопански комори Златко Калеников денеска ќе потпишат меморандум за соработка.

Ќе се изработува транспортна берза

Кирилица - 12.06.2009

Брзо поврзување на транспортерите и фирмите кои имаат потреба од транспорт за увоз и за извоз е целта на проектот за изработка на транспортна берза, што го најавија денеска првите луѓе на Сојузот на стопански ...

Потпишан Меморандум за изработка на транспортна берза

Сител - 12.06.2009

Брзо поврзување на транспортерите и фирмите кои имаат потреба од транспорт за увоз и за извоз е целта на проектот за изработка на транспортна берза, што го најавија денеска првите луѓе на Сојузот на стопански ...

Интернет портал- Транспортна берза

Канал5 - 12.06.2009

Брза и ефикасна комуникација меѓу транспортерите и фирмите кои имаат потреба од транспорт. Ова е целта на интернет порталот наречен транспортна берза.

Податоци за транспортни услуги ќе има на веб сајт

Вечер - 12.06.2009

Фирмите кои имаат потреба за превоз на стоки во и надвор од земјава, од есен ќе можат со едноставно кликнување на веб-сајтот на транспортната берза, да се информираат за податоците на транспортните компании.

Македонските бизнисмени наскоро ќе добија транспортна берза

МК-Фондови - 12.06.2009

Македонија - Економија Брзо поврзување на транспортерите и фирмите кои имаат потреба од транспорт за увоз и за извоз е целта на проектот за изработка на транспортна берза, што го најавија денеска првите луѓе ...