TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Близнаци-не претерувајте во ништо

Дневник - 28.07.2002

Ќе се чувствувате добро. Ќе имате повеќе енергија и потреба за движење и дружење со луѓе. Ве советуваме да не претерувате во ништо и обидете се да живеете со помалку стресови. Деловната ситуација е подобра, ќе имате успех, особено во извршувањето на секојдневните работи.

БЛИЗНАЦИ

Дневник - 26.07.2002

Близнаци-организирајте се Денеска многу тешко ќе ги извршувате работите за кои се потребни одлучност и многу енергија. Особено горди и оригинални, најмногу ќе успевате на полињата на уметноста, издаваштвото или филозофијата. Обидете се повеќе да се организирате за да не се најдете во ситуација ...

Близнаци-малку време за одмор

Дневник - 25.07.2002

Главно ќе имате многу малку време за одмор, ќе бидете постојано во движење и во центарот на настаните. Ќе воспоставите емоционална рамнотежа и конечно ќе уживате во времето поминато со личноста која ја сакате. Во се ќе бидете доста успешни, па така и љубовните желби за слободните претставници ќе ...

Близнаци-расправии

Дневник - 23.07.2002

На работното место ве очекува расправија со вашите претпоставени или пак со личност од вашата непосредна близина. Постои подобар начин од кавгите и расправиите. Во љубовта е време за нови симпатии и пријатни дружења со спротивниот пол.

Близнаци-поставете добри темели

Дневник - 22.07.2002

Поголемите шанси, но и одличните изгледи за заработка ќе ги окупира мислите на вработените Близнаци. Обидете се да поставите добри темели за во иднина. Изборете се за делот што ви припаѓа и покрај вашиот одличен настап, сепак задржете ја цврсто вашата волја.