TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Свето Јаневски се откажува и од Мекдоналдс во Бугарија

Денешен - 27.07.2013

По губењето на франшизата за рестораните „Мекдоналдс“ во Македонија, бизнисменот Светозар Јаневски е на пат да ја продаде својата компанија што ја поседува франшизата за „Мекдоналдс“ во Бугарија, ...

Свето Јаневски целосно се збогува со „Мекдоналдс“

Утрински - 26.07.2013

Два месеци откако ја изгуби франшизата за Македонија, Јаневски го продава и бизнисот во Бугарија Македонскиот бизнисмен Свето Јаневски се повлекува и од рестораните на „Мекдоналдс“ во Бугарија.

Свето Јаневски се откажува и од „Мекдоналдс“ во Бугарија?

Дневник - 26.07.2013

По губењето на франшизата за рестораните „Мекдоналдс“ во Македонија, бизнисменот Светозар Јаневски е на пат да ја продаде својата компанија што ја поседува франшизата за „Мекдоналдс“ во Бугарија, ...

БУГАРСКИ „КАПИТАЛ“: Јаневски крева раце од „Мекдоналдс“ и во Бугарија?

Телеграф - 26.07.2013

Како што објавува бугарскиот „Капитал“, компанијата „Кингсбури корпорејшн“ планира да ја купи компанијата „Санфуд холдингс“, која е потписник на договорот за франшиза за таа земја Познатиот бизнисмен ...

Свето Јаневски се откажува и од бизнисот со „Мекдоналдс“ во Бугарија

+инфо - 26.07.2013

По губењето на франшизата за рестораните „Мекдоналдс“ во Македонија, бизнисменот Светозар Јаневски е на пат да ја продаде неговата компанија која ја поседува франшизата за „Мекдоналдс“ во Бугарија, ...

Свето Јаневски се откажува од Мекдоналдс и во Бугарија

Економски - 26.07.2013

Познатиот бизнисмен Светозар Јаневски, по губењето на франшизата за рестораните „Мекдоналдс“ во Македонија, на пат е да ја продаде неговата компанија што ја поседува франшизата за „Мекдоналдс“ во ...

Врската меѓу македонските газди и бугарскиот McDonald’s

Нова ТВ - 26.07.2013

Рестораните на светската синџир за брза храна McDonald’s во Бугарија кои имаат годишни приходи од речиси 70 милиони евра, се на пат да ги менуваат своите сопственици.

Македонските газди и продажбата на бугарскиот Мекдоналдс – каква е врската!?

Фактор - 26.07.2013

Рестораните на светската синџир за брза храна McDonald’s во Бугарија кои имаат годишни приходи од речиси 70 милиони евра, се на пат да ги менуваат своите сопственици.

Свето крева раце од „Мекдоналдс“

Локално - 26.07.2013

Пo губењето на франшизата за рестораните „Мекдоналдс“ во Македонија, бизнисменот Светозар Јаневски е на пат да ја продаде неговата компанија која ја поседува франшизата за „Мекдоналдс“ во Бугарија, ...

Јаневски на пат да ја продаде франшизата за „Мекдоналдс“ во Бугарија

Скопје инфо - 26.07.2013

Компанијата „Кингсбури корпорејшн“ планира да ја купи компанијата „Санфуд холдингс“, која е потписник на договорот за франшиза за Бугарија,пишува бугарскиот „Капитал“.

Свето Јаневски се откажува од Мекдоналдс и во Бугарија

Вечер Прес - 26.07.2013

Според бугарски "Капитал", македонскиот бизнисмен Свето Јаневски, по губењето на франшизата за рестораните Мекдоналдс" во Македонија, на пат е да ја продаде неговата компанија што ја поседува ...

Бизнисменот Јаневски ќе се откаже од „Мекдоналдс“ и во Бугарија?

Фактор - 26.07.2013

Бизнисменот Светозар Јаневски, откако ја загуби франшизата за рестораните „Мекдоналдс“ во Македонија, планира да ја продаде неговата компанија што ја поседува франшизата за „Мекдоналдс“ во Бугарија, ...

Капитал.бг – Јаневски останува и без Мекдоналдс во Бугарија

Lider - 26.07.2013

Светозар Јаневски, мнозинскиот акционер во СЈ, компанијата која ја имаше франшизата за Мекдоналдс во земјава, ќе ја продаде неговата компанија Sunfoods Holding, што ја поседува франшизата на ...

Скопски бизнисмен ја сака франшизата на „Мекдоналдс“

+инфо - 25.07.2013

Познат скопски бизнисмен е заинтересиран да ја добие франшизата за „Мекдоналдс“ за Македонија, дознава порталот Лидер. Два месеци „Мекдоналдс“ како стави клуч на своите продавници и сè уште нема ...

Скопски бизнисмен заинтересиран за франшизата на Мекдоналдс?

Нова ТВ - 25.07.2013

Познат скопски бизнисмен е заинтересиран да ја добие франшизата за Мекдоналдс, за Македонија, дознава Лидер . Два месеци откако Мекдоналдс стави клуч на своите продавници и се уште нема сигнали од ...

Мекдоналдс ќе продолжи со работа?

Економски - 25.07.2013

Познат скопски бизнисмен е заинтересиран да ја добие франшизата за Мекдоналдс за Македонија, пишува Лидер. Два месеци откако Мекдоналдс стави клуч на своите продавници во јавноста на големо се ...

Со коњ влегла во Мекдоналдс

+инфо - 25.07.2013

Британка од Манчестер влегла со својот коњ во Мекдоналдс, откако на „ драјв тру “ одбиле да ја послужат. Бидејќи не сакале да ја послужат, девојката влегла во ресторанот за да се пожали на услугата.

Скопски бизнисмен ќе ја добие франшизата за Мекдоналдс?

Курир - 25.07.2013

Познат скопски бизнисмен е заинтересиран да ја добие франшизата за Мекдоналдс, за Македонија, дознава Лидер. Два месеци откако Мекдоналдс стави клуч на своите продавници во јавноста на големо се ...

Скопски бизнисмен ќе ја добие франшизата за Мекдоналдс?

Вечер Прес - 25.07.2013

Познат скопски бизнисмен е заинтересиран да ја добие франшизата за Мекдоналдс, за Македонија, дознава Лидер. Два месеци откако Мекдоналдс стави клуч на своите продавници во јавноста на големо се ...

Мекдоналдс се враќа во Македонија?

Денешен - 25.07.2013

Познат бизнисмен од Скопје е заинтересиран да ја добие франшизата за Мекдоналдс, за Македонија, дознава Лидер. Два месеци откако Мекдоналдс стави клуч на своите продавници во јавноста на големо се ...

Место за нов газда на Мек-Доналдс за Македонија

Локално - 25.07.2013

Се повлече СЈ за да направи простор или .!?- нема прецизен официјален одговор зошто на тој начин прекинаа со работа рестораните на СЈ со франшиза на Мекдоналдс.Сепак денеска информација која упатува ...

„Мекдоналдс“ ќе продолжи со работа?! Кој е скопскиот бизнисмен заинтересиран за франшизата?

Фактор - 25.07.2013

Познат скопски бизнисмен е заинтересиран да ја добие франшизата за Мекдоналдс, за Македонија, дознава Лидер . Два месеци откако „Мекдоналдс“ стави клуч на своите продавници и се уште нема сигнали од ...

Мекдоналдс се враќа – Скопски бизнисмен ќе ја добие франшизата?

МК News - 25.07.2013

Познат скопски бизнисмен е заинтересиран да ја добие франшизата за Мекдоналдс, за Македонија, дознава Лидер. Два месеци откако Мекдоналдс стави клуч на своите продавници во јавноста на големо се ...

Познат скопски бизнисмен е заинтересиран за франшизата за „Мекдоналдс“

Скопје инфо - 25.07.2013

Познат скопски бизнисмен е заинтересиран да ја добие франшизата за „Мекдоналдс“ за Македонија, дознава порталот Лидер. Два месеци „Мекдоналдс“ како стави клуч на своите продавници и сè уште нема ...

Скопски бизнисмен ја купува франшизата на „Мекдоналдс“

Република - 25.07.2013

Познат скопски бизнисмен е заинтересиран да ја добие франшизата за „Мекдоналдс“ за Македонија. Два месеци откако „Мекдоналдс“ стави клуч на своите продавници и се уште нема абер од повторно отварање ...

Јаневски се откажува од франшизата за Мекдоналдс и во Бугарија

Либертас - 25.07.2013

По губењето на франшизата за рестораните „Мекдоналдс“ во Македонија, македонскиот бизнисмен Светозар Јаневски, на пат е да ја продаде и неговата компанија што ја поседува франшизата за „Мекдоналдс“ ...

Кој ќе ја земе франшизата на Мекдоналдс во Македонија?

Lider - 25.07.2013

Познат скопски бизнисмен е заинтересиран да ја добие франшизата за Мекдоналдс, за Македонија, дознава Лидер. Два месеци откако Мекдоналдс стави клуч на своите продавници и се уште нема абер од ...

Револтирана Британка со својот коњ влегла во Мекдоналдс

Курир - 23.07.2013

Револтирана што не била услужена, една жена заедно со својот коњ влегла во ресторан на Мекдоналдс при што полицијата на Манчестер морала да интервенира.

Револтирана Британка со својот коњ влегла во ресторан на Мекдоналдс

Либертас - 23.07.2013

Полицијата во Манчестер е повикана да интервенира, кога една жена, револтирана што не била услужена, со својот коњ влегла во ресторан на Мекдоналдс во овој британски град.

Револтирана Британка со својот коњ влегла во ресторан на Мекдоналдс

А1 On - 22.07.2013

Полицијата во Манчестер е повикана да интервенира, кога една жена, револтирана што не била услужена, со својот коњ влегла во ресторан на Мекдоналдс во овој британски град.

Изнервирана влегла со коњ во „Мекдоналдс“

Телеграф - 22.07.2013

Од ресторанот тврделе дека не служат коњаници, дека може да се нарача само од автомобил, па жената се навредила за дискриминирањето на нејзиното пони Полицијата во Манчестер била повикана да ...

Разочарувачки профит за Мекдоналдс

Економски - 22.07.2013

Најголемиот светски производител брза храна Мекдоналдс разочара со својот профит во вториот квартал покажуваат финансиските резултати.

Револтирана Британка со својот коњ влегла во ресторан на Мекдоналдс

Сител - 22.07.2013

Полицијата во Манчестер е повикана да интервенира, кога една жена, револтирана што не била услужена, со својот коњ влегла во ресторан на Мекдоналдс во овој британски град.

„Мекдоналдс“ ја чека тешка година

+инфо - 22.07.2013

Американскиот синџир на ресторани за брза храна „Мекдоналдс“ соопшти дека во вториот квартал од годинава потфрлил профитот во однос на очекувањата и смета дека компанијата ја очекува тешка година.

Револтирана Британка со својот коњ влегла во ресторан на Мекдоналдс

Бриф - 22.07.2013

Полицијата во Манчестер е повикана да интервенира, кога една жена, револтирана што не била услужена, со својот коњ влегла во ресторан на Мекдоналдс во овој британски град.

Британка со се коњ влетала во ресторан на МекДоналдс

Sky - 22.07.2013

Изреволтирана Британка со својот коњ влетала со еден ресторан во Мекдоналдс во градот Манчестер, по што била повикана полицијата да интервенира.

Британка со својот коњ влегла во ресторан на Мекдоналдс

Н.Македонија - 22.07.2013

Полицијата во Манчестер е повикана да интервенира, кога една жена, револтирана што не била услужена, со својот коњ влегла во ресторан на Мекдоналдс во овој британски град, пренесува МИА Жената чиј ...

Мекдоналдс го чека тешка година

Денар - 22.07.2013

Американски синџир на ресторани Мекдоналдс објави дека профитот во вториот квартал е помал од очекуваниот, предупредувајќи дека компанијата ја чека тешка година.