TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Раптис осма, Ристовски 13-ти

Утрински - 11.09.2002

Пливачки маратон од Светскиот куп во Атлантик Сити Македонската пливачка Теодора Раптис го освои осмото место меѓу 22 учеснички во женска, а Михајло Ристовски беше 13-ти меѓу 18 натпреварувачи во машка конкуренција во десеттиот и претпоследен маратон од Светскиот куп на ФИНА што се одржа во ...

Раптис на осмото место, Ристовски - тринаесетти

Дневник - 10.09.2002

МАРАТОНСКО ПЛИВАЊЕ - НА ТРКАТА ВО АТЛАНТИК СИТИ ОД СК Теодора Раптис, македонската маратонска пливачка, го освои осмото место на трката од Светскиот куп (СК) во Атлантик Сити, САД, која се пливаше во саботата, а единствениот македонски маратонец во машка конкуренција, Михајло Ристовски, стигна ...