TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ѕанакопулос: Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот

Фокус - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Се најдоа двајца лидери со мозок да стават крај на спорот

Канал5 - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Трет ден жестока дебата во грчкиот парламент

Канал5 - 16.06.2018

Власта и опозицијата во Грчкиот парламент трет ден жолчно дебатираат за доверба на владата на Ципрас. Во фокусот на Договорот со Македонија. За поранешниот премиер Андонис Самарас со вакво решение се отвораат уште полоши проблеми бидејќи се ...

Ѕанакопулос: Се најдоа двајца лидери со мозок да стават крај на спорот

Стандард - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Се најдоа двајца лидери со мозок да стават крај на спорот

Слободен Печат - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Се најдоа двајца лидери со мозок да стават крај на спорот

А1 On - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Се најдоа двајца лидери со мозок да стават крај на спорот

Сител - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Се најдоа лидери со мозок да стават крај на спорот

Независен - 16.06.2018

Атина - Конечно се најдоа двајца лидери со мозоk за да стават крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Се најдоа двајца лидери со мозок да стават крај на спорот

Press24 - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Се најдоа двајца лидери со мозок да стават крај на спорот

Курир - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Конечно се најдоа двајца лидери кои ставаат крај на спорот

Р.С.Европа - 16.06.2018

„Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот“, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Самарас:Ниту еден премиер пред Ципрас не прифатил македонски идентитет

Нова ТВ - 16.06.2018

„Конечно се најдоа двајца лидери со мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Се најдоа двајца лидери со мозок да стават крај на спорот

+инфо - 16.06.2018

Во голем дел од говорот, Ѕанакопулос со критики и обвинувања, одговори на критиките и обвинувањата од Самарас, кој говореше пред него во грчкиот парламент. Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на ...

Ѕанакопулос: Се најдоа двајца лидери со мозок да стават крај на спорот

Локално - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Се најдоа двајца лидери со мозок да стават крај на спорот

еМагазин - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Се најдоа двајца лидери со мозок да стават крај на спорот

CivilMedia - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот

iPortal - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Се најдоа двајца лидери со мозок да стават крај на спорот

Либертас - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Се најдоа двајца лидери со мозок да стават крај на спорот

Пулс24 - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Се најдоа двајца лидери со мозок да стават крај на спорот

Н.Македонија - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Се најдоа двајца лидери со мозок да стават крај на спорот

1tv - 16.06.2018

Конечно се најдоа двајца лидери со малку мозок во нивните глави за да стават конечен крај на спорот, рече портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во говорот за време на расправата во грчкиот парламент.

Ѕанакопулос: Договорот е неопходен политички и дипломатски компромис

Канал5 - 13.06.2018

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години. Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на ...

Грчката Влада е задоволна и горда на тоа што го постигна, вели Ѕанакопулос

Фокус - 13.06.2018

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на владата на Грција и министер без ресор Димитрис Ѕанакопоулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ и додава дека ...

Ѕанакопулос: Ние како влада сме задоволни и горди за она што го постигнавме

Сител - 13.06.2018

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на владата на Грција и министер без ресор Димитрис Ѕанакопоулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ и додава дека ...

Ѕанакопулос: Договорот е неопходен политички и дипломатски компромис

А1 On - 13.06.2018

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на владата на Грција и министер без ресор Димитрис Ѕанакопоулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ и додава дека ...

Ѕанакопулос: Ние како влада сме задоволни и горди за она што го постигнавме

Курир - 13.06.2018

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на владата на Грција и министер без ресор Димитрис Ѕанакопоулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ и додава дека ...

Ѕанакопулос: Договорот е политичка победа, се решава прашање старо 30 години

МКД - 13.06.2018

Се работи за политичка победа, бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, оцени портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ.

Ѕанакопулос: Договорот е неопходен политички и дипломатски компромис

Стандард - 13.06.2018

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на владата на Грција и министер без ресор Димитрис Ѕанакопоулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ и додава дека ...

Ѕанакопулос: Договорот е неопходен политички и дипломатски компромис

Независен - 13.06.2018

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на владата на Грција и министер без ресор Димитрис Ѕанакопоулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ и додава дека ...

Ѕанакопулос: Договорот е неопходен компромис

+инфо - 13.06.2018

Убеден сум дека со текот на времето и оние кои не се согласуваат или изразуваат спротивставеност, ќе сфатат дека станува збор за неопходен политички и дипломатски компромис, рече портпаролот на грчката влада.

Ѕанакопулос:Станува збор за неопходен политички и дипломатски компромис, решивме спор кој траеше 30 години

Press24 - 13.06.2018

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на владата на Грција и министер без ресор Димитрис Ѕанакопоулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ и додава дека ...

Ѕанакопулос: Договорот е неопходен политички и дипломатски компромис

Локално - 13.06.2018

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на владата на Грција и министер без ресор Димитрис Ѕанакопоулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ и додава дека ...

Ѕанакопулос: Договорот е неопходен политички и дипломатски компромис

Мета - 13.06.2018

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на владата на Грција и министер без ресор Димитрис Ѕанакопоулос во интервју за грчката телевизија „ЕРТ“ и додава дека ...

Ѕанакопулос: Договорот е неопходен политички и дипломатски компромис

CivilMedia - 13.06.2018

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на владата на Грција и министер без ресор Димитрис Ѕанакопоулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ и додава дека ...

Ѕанакопулос: Задоволни сме и горди на она што го постигнавме

Република - 13.06.2018

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на владата на Грција и министер без ресор Димитрис Ѕанакопоулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ и додава дека ...

Од грчката Влада задоволни и горди за она што го постигнале

Фактор - 13.06.2018

Портпаролот на Владата на Грција и министер без ресор, Димитрис Ѕанакопоулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ вели дека станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години.

Ѕанакопулос: Станува збор за политичка победа

Вечер Прес - 13.06.2018

– Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на владата на Грција и министер без ресор Димитрис Ѕанакопоулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ и додава дека ...

Ѕанакопулос: Договорот е неопходен политички и дипломатски компромис

Либертас - 13.06.2018

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на владата на Грција и министер без ресор Димитрис Ѕанакопоулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ и додава дека ...

Ѕанакопулос: Нова демократија да каже за кои имиња се има согласено во минатото

Курир - 11.06.2018

Нова демократија да каже кои имиња ги предлагала во преговорите во минатото и со кои сега се согласува, бараат од грчката Влада во одговор на изјавата на портпаролката на опозициската партија која обвини за тајна дипломатија.

Ѕанакопулос: Неа демократиа да каже за кои имиња се согласи во минатото

МКД - 11.06.2018

Неа демократиа да каже кои имиња ги предлагала во преговорите во минатото и со кои сега се согласува, одговори грчката Влада на изјавата на портпаролката на опозициската партија, Мариа Спираки, која обвини за тајна дипломатија.

Нова кавга во Грција: Кои имиња ги прифативте вие кога бевте на власт?

Р.С.Европа - 11.06.2018

Нова демократија да каже кои имиња ги предлагала во преговорите во минатото и со кои сега се согласува, ѝ одговори грчката Влада на портпаролката на опозициската партија Нова демократија, која ја обвини актуелната грчка власт за тајна дипломатија во ...

Ѕанакопулос: Нова демократија да каже за кои имиња се има согласено во минатото

Стандард - 11.06.2018

Нова демократија да каже кои имиња ги предлагала во преговорите во минатото и со кои сега се согласува, бараат од грчката Влада во одговор на изјавата на портпаролката на опозициската партија која обвини за тајна дипломатија.

Врие во Грција, Ѕанакопулос удри по Нова Демократија: За кои имиња се согласивте во минатото

Press24 - 11.06.2018

Нова демократија да каже кои имиња ги предлагала во преговорите во минатото и со кои сега се согласува, бараат од грчката Влада во одговор на изјавата на портпаролката на опозициската партија која обвини за тајна дипломатија.

Ѕанакопулос: Нова демократија да каже за кои имиња се има согласено во минатото

Слободен Печат - 11.06.2018

Нова демократија да каже кои имиња ги предлагала во преговорите во минатото и со кои сега се согласува, бараат од грчката Влада во одговор на изјавата на портпаролката на опозициската партија која обвини за тајна дипломатија.

Ѕанакопулос: Нова демократија да каже за кои имиња се има согласено во минатото

Независен - 11.06.2018

Нова демократија да каже кои имиња ги предлагала во преговорите во минатото и со кои сега се согласува, бараат од грчката Влада во одговор на изјавата на портпаролката на опозициската партија која обвини за тајна дипломатија.

Ѕанакопулос: Нова демократија да каже за кои имиња се има согласено во минатото

А1 On - 11.06.2018

Нова демократија да каже кои имиња ги предлагала во преговорите во минатото и со кои сега се согласува, бараат од грчката Влада во одговор на изјавата на портпаролката на опозициската партија која обвини за тајна дипломатија.

Ѕанакопулос: Нова демократија да каже за кои имиња се има согласено во минатото

Сител - 11.06.2018

Нова демократија да каже кои имиња ги предлагала во преговорите во минатото и со кои сега се согласува, бараат од грчката Влада во одговор на изјавата на портпаролката на опозициската партија која обвини за тајна дипломатија.

Ѕанакопулос: Нова демократија да каже за кои имиња се има согласено во минатото

Либертас - 11.06.2018

Нова демократија да каже кои имиња ги предлагала во преговорите во минатото и со кои сега се согласува, бараат од грчката Влада во одговор на изјавата на портпаролката на опозициската партија која обвини за тајна дипломатија.

Ѕанакопулос: Нова демократија да каже за кои имиња се има согласено во минатото

Локално - 11.06.2018

Нова демократија да каже кои имиња ги предлагала во преговорите во минатото и со кои сега се согласува, бараат од грчката Влада во одговор на изјавата на портпаролката на опозициската партија која обвини за тајна дипломатија.