TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Верушевски не може да биде над законот

Дневник - 16.10.2003

Коментар - Дејан Николовски Директорот на Управата за безбедност и контраразузнавање Зоран Верушевски, доби уште една темна дамка врз своето професионално портфолио. Последниот тежок инцидент што го предизвика неговиот син, е дел од подолга серија во која таткото по функција се грижи за државната ...

Синот на директорот на УБК Верушевски прободел момче

Вест - 15.10.2003

ВО ТЕПАЧКА ВО СКОПСКАТА НАСЕЛБА ЈАНЕ САНДАНСКИ Против А.В., син на Зоран Верушевски, директор на Управата за безбедност и контраразузнавање, МВР поднело кривична пријава за "загрозување со опасно орудие при тепачка или караница" Синот на Зоран Верушевски, директор на Управата за безбедност и ...

Синот на Верушевскисо нож пробол врсник

Дневник - 15.10.2003

ВО СКОПСКАТА НАСЕЛБА ЈАНЕ САНДАНСКИ Синот на директорот на Управата за државна безбедност и за контраразузнавање е осомничен од МВР дека со нож повредил врсник во тепачка што се случила пред неколку дена во скопската населба Јане Сандански.