TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поранешната ОНА растура воинствени летоци

Вест - 27.07.2002

ВМРО НА ЗМЕЈКОВСКИ ТВРДИ ДЕКА ЦРВЕНКОВСКИ ГО АМНЕСТИРА АХМЕТИ ЗА ЗЛОДЕЛА Припадници на поранешната ОНА, сега активисти на Демократската унија за интеграција на Али Ахмети, растураат летоци со наслов: "Во ропство единствената работа ни е војната, во мир, војната е нашата работа", обвини портпаролот ...

Поранешните припадници на ОНА растураат летоци со повик на војна

Утрински - 27.07.2002

Според портпаролот на ВМРО-Вистинска Скопје - Припадници на поранешната ОНА, сега активисти на Демократската унија за интеграција на Али Ахмети, деновиве растураат летоци со наслов "Во ропство единствената работа ни е војната, во мир, војната е нашата работа", кои се печатени на 24 јуни годинава во ...