TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хипер оргазам за жени 2

Вест - 22.07.2003

СЕКС ЌОШЕ Еве уште по некој предлог за супер женско задоволство: 1. Азбука на екстазата-ако веќе сте риба што ја пали литературата, тогаш можете тоа да го искористите и во креветот. Кажете му на дечкото со јазикот да ви ја пишува азбуката на вашиот полов орган.

Луди идеи за хипер оргазам

Вест - 21.07.2003

СЕКС ЌОШЕ Еве ви ги идеите на познатиот светски секс стручњак Пол Џонадис, кој слободно и без предрасуди објаснува кој е патот за добриот секс: 1. Бакнеж од минута-кажете му на вашиот дечко да го стави јазикот на најниската точка од вашата вагина, а потоа да ги притисне неговите усни на вагината, ...