TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ИЛЈАДА И ЕДНА ЕРОТСКА НОЌ: Секс на работ од креветот

Вест - 16.07.2004

СЕКСИ ЌОШЕ Женското седи на работ од креветот со расчекорени, издигнати и свиткани нозе. Мажот е во средината и се потпира со нозете на подот, а со рацете на креветот. Во ваква поза девојката релативно е ограничена во движењата, а мажот е активен и подоминантен. Овозможена е длабока пенетрација.

ИЛЈАДА И ЕДНА ЕРОТСКА НОЌ: Вкрстени нозе

Вест - 15.07.2004

СЕКСИ ЌОШЕ Положба во која нозете на партнерот делумно се вкрстени. Еден вид дијагоналана поза, во која машкото со својот полов орган удира во страничните sидови на вагината, што доведува до посебна дразба затоа што стимулацијата на ерогените зони во гениталниот предел е малку поинаква од ...

ИЛЈАДА И ЕДНА ЕРОТСКА НОЌ: Малку агресивно

Вест - 14.07.2004

СЕКСИ ЌОШЕ Уште една класична мисионерска поза, на малку поинаков начин. Станува збор за релативно агресивна позиција во која се наоѓа машкото. Со своите раце тој и ги шири нозете на својата партнерка, кои се "закачени" за внатрешната страна од лакттите на машкото.

Илјада и една еротска ноќ: Класика

Вест - 13.07.2004

СЕКСИ ЌОШЕ Жената лежи на грб со раширени нозе, свиткани во колената, а со стапалата се потпира на креветот, што и ги олеснува движењата на карлицата. Машкото е преку нејзе, а со лактовите и колената се потпира на креветот, што му помага повеќе да притиска во текопт на сексуланите движења.