TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Луан Старова во петтомен избор

Вест - 05.12.2001

На Луан Старова вчера Раде Силјан како издавач и приредувач на петомните Избрани дела му приреди и промоција. Ова се случуваше во Друштвото на писателите на Македонија, а за петте романи: "Времето на козите", "Татковите книги", "Атеистички музеј", "Балкански клуч" и "Патот на јагулите" говореа Али ...

Промоција на избраните дела на Луан Старова

Вест - 04.12.2001

ДЕНЕС ВО ДПМ Денес во Друштвото на писателите на Македонија (12 часот) ќе бидат промовирани Избрани дела на Луан Старова. Ова петомно издание е на "Матица македонска". Во изданието што го приреди Раде Силјан застапени се делата: "Времето на козите", "Татковите книги".