TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прекин на сообраќајот во Скопје – се снима филм

Авто Магазин - 12.09.2019

Внимателно под Кале и на Илинденска – министерството за внатрешни работи известува дека ноќеска и утре, како и во недела и понеделник, сообраќајот по улицата Лазар Личеновски (под Кале) заради снимање на филм во периодот од 18 часот навечер до 6 ...

Денес и утре изменет сообраќаен режим во Скопје

Скопје инфо - 12.09.2019

Денеска и утре на територијата на градот Скопје ќе има посебен сообраќаен режим. Најпрво денеска во период од 21:00 до 06:00 часот поради снимање на филм во организација на “Вертиго Висуал ДОО” од Скопје, на булеварот Илинден во близина на градскиот ...

Дел од „Илинденска" со посебен сообраќаен режим поради снимање на филм

Канал5 - 11.09.2019

Од овие причини, како што информира МВР, сообраќајот ќе биде пренасочен по околните сообраќајници. Посебен сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот „Илинден" во близина на Градскиот поради снимање филм во ...

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски" поради снимање филм

Канал5 - 11.09.2019

Поради снимање филм , утре и задутре од 18:00 до 06:00 часот и на 15 и 16 септември 2019 (недела и понеделник) од 18:00 до 06:00 часот, на улицата „Лазар Личеновски" ќе биде воведен посебен сообраќаен режим.

Посебен режим на Илинденска поради снимање на филм

Слободен Печат - 11.09.2019

МВР апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници. Посебен сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот Илинден во близина на Градскиот поради снимање филм во организација на ...

Дел од „Илинденска” во Скопје со посебен сообраќаен режим поради снимање филм

ММС - 11.09.2019

Посебен сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот „Илинден” во близина на Градскиот поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ” ДОО Скопје.

Од 21 посебен сообраќаен режим ќе биде воведен на булеварот „Илинден

Нетпрес - 11.09.2019

Посебен сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Избегнете ја гужвата - Измена на сообраќајот на Илинденска

Press24 - 11.09.2019

Посебен сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Утре и задутре нов сообраќаен режим на уште една улица во Скопје

Скопје24 - 11.09.2019

Во четврток и петок во периодот од 18 до 6 часот и во недела и понеделник во истото време на улицата Лазар Личеновски, поради снимање на филм од страна на ДФПУ „Вертиго висуал“ ДОО Скопје, Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе ...

Изменет режим на сообраќај во Скопје

ММС - 11.09.2019

Утре и в петок во периодот од 18.00 до 06.00 часот и на 15 и 16.09.2019 (недела и понеделник) во времето од 18.00 до 06.00 часот на улицата „Лазар Личеновски“, поради снимање на филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО, Скопје, Одделението за ...

Се снима филм, вечерва и утре дел од „Илинденска“ со посебен сообраќаен режим

МКД - 11.09.2019

Посебен сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот „Илинден" во близина на Градскиот парк поради снимање филм во организација на „Вертиго висуал". Од овие причини, како што информира МВР, сообраќајот ќе биде ...

Не тргнувајте по овие улици - Сообраќајот во Скопје ќе се пренасочи

Press24 - 11.09.2019

Поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО – Скопје, утре и задутре од 18:00 до 06:00 часот и на 15 и 16 септември 2019 (недела и понеделник) од 18:00 до 06:00 часот, на улицата „Лазар Личеновски“ ќе биде воведен посебен сообраќаен ...

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање филм

Независен - 11.09.2019

Поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО – Скопје, утре и задутре од 18 до 6 часот и на 15 и 16 септември 2019 (недела и понеделник) од 18 до 6 часот, на улицата „Лазар Личеновски“ ќе биде воведен посебен сообраќаен режим.

Изменет сообраќајниот режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање на филм

Нетпрес - 11.09.2019

Поради снимање филм, утре и задутре од 18:00 до 06:00 часот и на 15 и 16 септември 2019 (недела и понеделник) од 18:00 до 06:00 часот, на улицата „Лазар Личеновски” ќе биде воведен посебен сообраќаен режим.

Посебен сообраќаен режим на улицата Лазар Личеновски поради снимање филм

МКД - 11.09.2019

Утре и задутре во периодот од 18 до 6 часот и в недела и в понеделник во истото време на улицата Лазар Личеновски, поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал" ДОО, Скопје, Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за ...

Дел од „Илинденска“ со посебен сообраќаен режим поради снимање на филм

А1 On - 11.09.2019

Посебен сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Посебен сообраќаен режим на улицата Лазар Личеновски поради снимање филм

Макфакс - 11.09.2019

Утре и задутре во периодот од 18 до 6 часот и в недела и в понеделник во истото време на улицата Лазар Личеновски, поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО, Скопје, Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за ...

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање филм

Сител - 11.09.2019

Поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО – Скопје, утре и задутре од 18:00 до 06:00 часот и на 15 и 16 септември 2019 (недела и понеделник) од 18:00 до 06:00 часот, на улицата „Лазар Личеновски“ ќе биде воведен посебен сообраќаен ...

На Илинденска ќе се снима филм, булеварот ноќва затворен

+инфо - 11.09.2019

Посебен сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот Илинден во близина на Градскиот поради снимање филм во организација на ДФПУ „Вертиг висуал“ ДОО Скопје.

Дел од „Илинденска“ со посебен сообраќаен режим поради снимање на филм

Независен - 11.09.2019

Фото: Б. Грданоски Посебен сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Изменет сообраќаен режим на улицата „Лазар Личеновски“

Вечер Прес - 11.09.2019

Поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО – Скопје, утре и задутре од 18 до 6 часот и на 15 и 16 септември 2019 (недела и понеделник) од 18 до 6:00 часот, на улицата „Лазар Личеновски“ ќе биде воведен посебен сообраќаен режим.

Дел од „Илинденска“ со посебен сообраќаен режим поради снимање на филм

Опсервер - 11.09.2019

Посебен сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање филм

4NEWS - 11.09.2019

Поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО – Скопје, утре и задутре од 18:00 до 06:00 часот и на 15 и 16 септември 2019 (недела и понеделник) од 18:00 до 06:00 часот, на улицата „Лазар Личеновски“ ќе биде воведен посебен сообраќаен ...

Изменет сообраќаен режим на улицата „Лазар Личеноски“: Ќе се снима филм

еМагазин - 11.09.2019

На 12 и 13.09.2019 (четврток и петок) во времето од 18.00 до 06.00 часот и на 15 и 16.09.2019 (недела и понеделник) во времето од 18.00 до 06.00 часот на улицата „Лазар Личеновски“, поради снимање на филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО, ...

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање филм

Скопје инфо - 11.09.2019

Поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО – Скопје, утре и задутре од 18 до 6 часот и на 15 и 16 септември 2019 (недела и понеделник) од 18 до 6 часот, на улицата „Лазар Личеновски“ ќе биде воведен посебен сообраќаен режим.

Дел од „Илинденска“ со посебен сообраќаен режим поради снимање на филм

MTM - 11.09.2019

Посебен сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање филм

Локално - 11.09.2019

Поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО – Скопје, утре и задутре од 18 до 6 часот и на 15 и 16 септември 2019 (недела и понеделник) од 18 до 6 часот, на улицата „Лазар Личеновски“ ќе биде воведен посебен сообраќаен режим.

Изменет режим на сообраќај во Скопје

24Инфо - 07.09.2021

Поради подготовки за настанот по повод Денот на независноста денеска почнувајќи од 11:00 часот во централното градско подрачје ќе има изменет сообраќааен режим. – Затворени за сообраќај ќе бидат: ул.„11 Октомври” и ул.

На булевар “Илинден“ посебен сообраќаен режим

Пулс24 - 11.09.2019

Поради снимање филм на дел од булеварот “Илинден“ сообраќајот ќе биде пренасочен по околните сообраќајници, информира МВР. Посебниот сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот “Илинден” во близина на Градскиот ...

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска“, ќе се снима филм

PressingTV - 11.09.2019

На булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, денеска и утре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Дел од „Илинденска“ со посебен сообраќаен режим поради снимање филм

Вечер Прес - 11.09.2019

Посебен сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Дел од „Илинденска“ со посебен сообраќаен режим поради снимање на филм

Либертас - 11.09.2019

Посебен сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Изменет сообраќаен режим на „Лазар Личеновски“ поради снимање филм

MTM - 11.09.2019

Поради снимање филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО – Скопје, утре и задутре од 18:00 до 06:00 часот и на 15 и 16 септември 2019 (недела и понеделник) од 18:00 до 06:00 часот, на улицата „Лазар Личеновски“ ќе биде воведен посебен сообраќаен ...

Посебен сообраќаен режим на улицата Лазар Личеновски поради снимање филм

Н.Македонија - 11.09.2019

Во четврток и петок во периодот од 18 до 6 часот и во недела и понеделник во истото време на улицата Лазар Личеновски, поради снимање на филм од страна на ДФПУ „Вертиго висуал“ ДОО Скопје, Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе ...

Од 21:00 часот, посебен сообраќаен режим на Илинденска

MakPress - 11.09.2019

Посебен сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Дел од „Илинденска“ со посебен сообраќаен режим поради снимање на филм

1tv - 11.09.2019

Посебен сообраќаен режим ќе биде воведен денеска и утре од 21 до 6 часот на булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Изменет режим на сообраќај во Скопје, еве каде и зошто?

Скопје1 - 11.09.2019

На 12 и 13.09.2019 (четврток и петок) во времето од 18.00 до 06.00 часот и на 15 и 16.09.2019 (недела и понеделник) во времето од 18.00 до 06.00 часот на улицата „Лазар Личеновски“, поради снимање на филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО, ...

И на улицита „Лазар Личеновски“ ќе се снима филм, и таму ќе има сообраќаен режим

MakPress - 11.09.2019

На 12 и 13.09.2019 (четврток и петок) во времето од 18.00 до 06.00 часот и на 15 и 16.09.2019 (недела и понеделник) во времето од 18.00 до 06.00 часот на улицата „Лазар Личеновски“, поради снимање на филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО, ...

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска“, ќе се снима филм

Фокус - 10.09.2019

На булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска", ќе се снима филм

Канал5 - 10.09.2019

На булеварот „Илинден" во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ" ДОО Скопје.

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска”, ќе се снима филм

ММС - 10.09.2019

На булеварот „Илинден” во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ” ДОО Скопје.

Сообраќајот ќе се пренасочува - Измени на Илинденска

Press24 - 10.09.2019

Утре и задутре во времето од 21.00 до 06.00 часот, на булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО, Скопје, ќе се одржи настан - снимање на филм.

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска“, ќе се снима филм

А1 On - 10.09.2019

На булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска”, ќе се снима филм

Слободен Печат - 10.09.2019

Сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници. На булеварот „Илинден” во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21.00 до 6.00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ „ВЕРТИГО ...

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска“, ќе се снима филм

Нова ТВ - 10.09.2019

На булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска“, ќе се снима филм

+инфо - 10.09.2019

На булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Дел од „Илинденска“ затворена за сообраќај утре и задутре

Нетпрес - 10.09.2019

На 11 и 12.09.2019 (среда и четврток) во времето од 21:00 до 06:00 часот, на булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО, Скопје, ќе се одржи настан – снимање на филм.

Дел од „Илинденска“ затворена за сообраќај утре и задутре

Курир - 10.09.2019

На 11 и 12.09.2019 (среда и четврток) во времето од 21:00 до 06:00 часот, на булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО, Скопје, ќе се одржи настан – снимање на филм.

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска“, ќе се снима филм

Независен - 10.09.2019

На булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Посебен сообраќаен режим на булеварот „Илинден“

Вечер Прес - 10.09.2019

На булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21 до 6 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„Вертиго Висуал “ ДОО Скопје.

Сообраќаен режим утре на „Илинденска”, ќе се снима филм

24Инфо - 10.09.2019

На булеварот „Илинден” во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ” ДОО Скопје.

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска“, ќе се снима филм

Опсервер - 10.09.2019

На булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска“, ќе се снима филм

MTM - 10.09.2019

На булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Се снима филм, булевар „Илинден“ ќе биде затворен

Република - 10.09.2019

На 11 и 12.09.2019 (среда и четврток) во период од 21 до 6 часот наутро, булеварот „Илинден“ ќе биде затворен за сообраќај поради тоа што таму ќе се снимаат кадри за филм, соопштија од „Вертиго висуал“.

Од булеварот “Илинден“ сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници

Пулс24 - 10.09.2019

Утре и задутре во времето од 21:00 до 06:00 часот, на булеварот “Илинден“ во близина на Градскиот парк, во организација на ДФПУ“ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО, Скопје, ќе се одржи настан – снимање на филм.

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска“, ќе се снима филм

Скопје инфо - 10.09.2019

На булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска“, ќе се снима филм

Либертас - 10.09.2019

На булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска“, ќе се снима филм

iPortal - 10.09.2019

На булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска“ во наредните два дена: Ќе се снима филм

еМагазин - 10.09.2019

На 11 и 12.09.2019 (среда и четврток) во времето од 21.00 до 06.00 часот, на булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, во организација на ДФПУ„Вертиго вижуал“ ќе снима филм, соопшти МВР.

Посебен сообраќаен режим на „Илинденска“, ќе се снима филм

Локално - 10.09.2019

На булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

На „Илинденска“ ќе се снима филм, ќе биде воспоставен посебен сообраќаен режим

MakPress - 10.09.2019

На булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, утре и задутре од 21:00 до 6:00 часот, ќе биде воведен посебен режим на сообраќај поради снимање филм во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО Скопје.

Изменет сообраќаен режим во Скопје, еве каде и зошто…

Скопје1 - 10.09.2019

На 11 и 12.09.2019 (среда и четврток) во времето од 21.00 до 06.00 часот, на булеварот „Илинден“ во близина на Градскиот парк, во организација на ДФПУ„ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО, Скопје, ќе се одржи настан – снимање на филм.