TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сообраќајот се одвива непречено по наместа влажни коловози и магла

24 Вести - 12.01.2014

Сообраќајот на сите патишта во земјата се одвива непречено, по наместа влажни коловози. Појава на магла со видливост на места од 50 до 100 метри има во Кочани, Штип, Павлешинци, Сарамзалино, Велес, ...

Сообраќајот се одвива непречено

Н.Македонија - 12.01.2014

Сообраќајот на сите патишта во земјата се одвива непречено, по наместа влажни коловози. Појава на магла со видливост на места од 50 до 100 метри има во Кочани, Штип, Павлешинци, Сарамзалино, Велес, ...

Сообраќајот се одвива непречено по наместа влажни коловози и магла

А1 On - 12.01.2014

Сообраќајот на сите патишта во земјата се одвива непречено, по наместа влажни коловози. Појава на магла со видливост на места од 50 до 100 метри има во Кочани, Штип, Павлешинци, Сарамзалино, Велес, ...

Сообраќајот се одвива непречено по наместа влажни коловози и магла

Канал5 - 12.01.2014

Сообраќајот на сите патишта во земјата се одвива непречено, по наместа влажни коловози. Појава на магла со видливост на места од 50 до 100 метри има во Кочани, Штип, Павлешинци, Сарамзалино, Велес, ...

Сообраќајот се одвива непречено по наместа влажни коловози и магла

Сител - 12.01.2014

Сообраќајот на сите патишта во земјата се одвива непречено, по наместа влажни коловози. Појава на магла со видливост на места од 50 до 100 метри има во Кочани, Штип, Павлешинци, Сарамзалино, Велес, ...

Магла ја намали видливоста на патишата

Либертас - 12.01.2014

Сообраќајот на сите патишта во земјата се одвива непречено, по наместа влажни коловози. Појава на магла со видливост на места од 50 до 100 метри има во Кочани, Штип, Павлешинци, Сарамзалино, Велес, ...

СОСТОЈБА НА ПАТИШТАТА: Влажни коловози и магла низ Македонија

Телеграф - 12.01.2014

Појава на магла со видливост на места од 50 до 100 метри Кочани, Штип, Сарамзалино, Велес, Кула, Петровец, Тетово, Гостивар, Прилеп, Битола, Охрид и Струга и Стража Сообраќајот на сите државни ...

Сообраќајот се одвива непречено по наместа влажни коловози и магла

Бриф - 12.01.2014

Сообраќајот на сите патишта во земјата се одвива непречено, по наместа влажни коловози. Појава на магла со видливост на места од 50 до 100 метри има во Кочани, Штип, Павлешинци, Сарамзалино, Велес, ...

Сообраќајот се одвива непречено, но на многу места има магла

Lider - 12.01.2014

Сообраќајот на сите патишта во земјава се одвива непречено, по наместа влажни коловози, соопшти „Македонија пат“. Појава на магла со видливост на места од 50 до 100 метри има Кочани, Штип, ...

Патниот сообраќај се одвива непречено

24 Вести - 11.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во државата утрово се одвива непречено и и наместа по влажни коловози, соопшти ЈП Македонијапат.

Возачите да внимаваат на густата магла и влажните коловози

МКД - 11.01.2014

Сообраќајот низ земјата се одвива нормално, но возачите треба да бидат внимателни бидејќи има густа магла на повеќе патни правци како и влажни коловози, предупредија од ...

Патниот сообраќај се одвива непречено

Утрински - 11.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во државата утрово се одвива непречено и и наместа по влажни коловози, соопшти ЈП Македонијапат.

Возете внимателно: Магла и опасност од одрони на некои патиштата

Идивиди - 11.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во републиката се одвива тековно,по наместа влажни коловози, информираат од Диспечерскиот центар на Јавното претпријатие „Македонија пат“.

Густа магла во десетина градови низ државава

+инфо - 11.01.2014

Појава на магла со видливост од 50 до 100 метри има во Кочани, Павлешинци, Сарамзалино, Кула, Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод, Прилеп, Битола, Ресен, Охрид и Струга.

Маглата го отежнува одвивањето на сообраќајот и во охридско

OhridNews - 11.01.2014

Сообраќајот на сите државни патишта во републиката се одвива без забрани, по наместа влажни коловози. Поради појава на магла, видливоста на места е намалена до 50 метри.

Намалена видливост на дел од патиштата

Lider - 11.01.2014

Поради појава на магла кај Крива Паланка, Тетово, Павлешенци, Велес, Неготино и Кула видливоста е намалена до 50 метри. Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во државата утрово се ...

Магла кај Страцин, Тетово, Павлешенци и Кула

Денешен - 11.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во земјата се одвива тековно, по наместа влажни коловози. Поради магла намалена видливост до педесет метри има кај Страцин, Тетово, ...

Магла кај Страцин, Тетово, Павлешенци и Кула

24 Вести - 10.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во земјата се одвива тековно, по наместа влажни коловози. Поради магла намалена видливост до педесет метри има кај Страцин, Тетово, ...

Сообраќајот тековен, магла на повеќе патни правци

Утрински - 10.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост поради магла има на патните правци Велес-Скопје, Куманово- Св.Николе, ...

Магла на повеќе места во Македонија

Н.Македонија - 10.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во земјата се одвива тековно, по наместа влажни коловози. Поради магла намалена видливост до педесет метри има кај Страцин, Тетово, ...

Маглата по патиштата се разретчи

+инфо - 10.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во земјава се одвива тековно, по наместа влажни коловози, информира ЈП Македонијапат. По котлините сега има појава на слаба магла која не ...

Намалена видливост поради магла на патиштата низ Македонија

Локално - 10.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во републиката се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост поради магла има во: Куманово- К.Паланка вид. 50-100м.

Сообраќајот тековен, магла на повеќе патни правци

Сител - 10.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост поради магла има на патните правци Велес-Скопје, Куманово- Св.Николе, ...

Патниот сообраќај се одвива непречено

Либертас - 10.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во државата утрово се одвива непречено и и наместа по влажни коловози, соопшти ЈП Македонијапат.

Магла на повеќе патни правци во државата

Сител - 10.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во републиката се одвива тековно,по наместа влажни коловoзи, соопшти ЈП Македонијапат. Во клисурите и усеците можни се помали одрони, особено ...

Сообраќајот е тековен, но возете внимателно и прилагодете ја брзината на движење

Точка - 10.01.2014

Сообраќајот на сите патишта низ земјата се одвива без забрани, по суви коловози на пониските места и наместа влажни коловози на повисокитни планински и осојничави места.

Магла кај Страцин, Тетово, Павлешенци и кај Кула

Телеграф - 10.01.2014

Дежурните екипи на „Македонијапат“ се на терен и ги одржуваат проодни сите патни правци Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во земјата се одвива нормално, по наместа влажни ...

АМСМ препорачува – возете внимателно заради магла во регионот

Кумановски м. - 10.01.2014

СОСТОЈБА ВО МАКЕДОНИЈА: Сообраќајот на сите државни патишта во републиката се одвива без забрани, по суви коловози на пониските места и наместа влажни коловози на повисоките планински и осојничави ...

Магла кај Страцин, Тетово, Павлешенци и Кула

Република - 10.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во земјата се одвива тековно, по наместа влажни коловози. Поради магла намалена видливост до педесет метри има кај Страцин, Тетово, ...

Магла кај Страцин, Тетово, Павлешенци и Кула

Курир - 10.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во земјата се одвива тековно, по наместа влажни коловози. Поради магла намалена видливост до педесет метри има кај Страцин, Тетово, ...

Поради магла, намалена видливоста на повеќе патни правци

Денешен - 10.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во Македонија се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост од 50 до 150 метри поради магла има кај Крива Паланка, ...

Поради магла, намалена видливоста на повеќе патни правци

Алфа - 09.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во Македонија се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост од 50 до 150 метри поради магла има кај Крива Паланка, ...

Поради магла, намалена видливоста на повеќе патни правци

А1 On - 09.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во Македонија се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост од 50 до 150 метри поради магла има кај Крива Паланка, ...

Маглата најгуста на патот Штип-Неготино

+инфо - 09.01.2014

Сообраќајот на сите патишта се одвива без забрани, по суви коловози на пониските места и наместа влажни коловози на повисоките планински и осојничави места.

Магла на неколку патни правци во Македонија

Локално - 09.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во Македонија се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост од 50 до 150 метри поради магла има кај Крива Паланка, ...

Маглата ја намали видливоста на патиштата

Либертас - 09.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во Македонија се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост од 50 до 150 метри поради магла има кај Крива Паланка, ...

Поради магла, намалена видливоста на повеќе патни правци

Канал5 - 09.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во Македонија се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост од 50 до 150 метри поради магла има кај Крива Паланка, ...

МАГЛА: Намалена видливоста на повеќе патни правци

Телеграф - 09.01.2014

Сообраќајот на патниот правец Градско – Росоман е нормализиран. Дежурните екипи на „Македонија пат“ се на терен и редовно ги оддржуваат проодни сите патни правци Сообраќајот на сите магистрални и ...

Поради магла, намалена видливоста на повеќе патни правци

Бриф - 09.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во Македонија се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост од 50 до 150 метри поради магла има кај Крива Паланка, ...

Намалена видливост на патот, возете внимателно

Курир - 09.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во Македонија се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост од 50 до 150 метри поради магла има кај Крива Паланка, ...

Возете внимателно – густа магла на автопатиштата

Република - 09.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во Македонија се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост од 50 до 150 метри поради магла има кај Крива Паланка, ...

АМСМ: Маглата и денеска сопатник на возачите

Sky - 12.01.2014

Сообраќајот на сите патишта низ земјата се одвива без забрани, по наместа влажни коловози. Внимателно управување со возилата и почитување на поставената патна и сообраќајна сигнализација и на ...

Маглата го отежнува возењето низ земјата

Република - 09.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во вечерва се одвива тековно, наместа по влажни коловози, но на повеќе патни правци низ земјава, видливоста е намалена поради магла.

Маглата го отежнува возењето на повеќе правци

Макфакс - 09.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во вечерните часови во четврток се одвива тековно, наместа по влажни коловози, но на повеќе патни правци намалена е видливост поради магла.

Поради магла, намалена видливоста на повеќе патни правци

Lider - 09.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во Македонија се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост од 50 до 150 метри поради магла има кај Крива Паланка, ...

Внимавајте по патиштата, видливоста е намалена поради магла

Економски - 09.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во Македонија се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост од 50 до 150 метри поради магла има кај Крива Паланка, ...

Маглата ја намалува видливоста на дел од патиштата

24 Вести - 08.01.2014

Сообраќајот се одвива без забрани, по суви коловози на пониските места и наместа влажни коловози на повисоките планински и осојничави места. Поради појава на магла, видливоста кај Страцин, Делчево, ...

Маглата ја намалува видливоста на дел од патиштата

Алфа - 08.01.2014

Сообраќајот се одвива без забрани, по суви коловози на пониските места и наместа влажни коловози на повисоките планински и осојничави места. Поради појава на магла, видливоста кај Страцин, Делчево, ...

Сообраќајот тековен, магла на повеќе патни правци

А1 On - 08.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост поради магла има на патните правци Велес-Скопје, Куманово- Св.Николе, ...

Намалена видливоста на повеќе патни правци поради магла

Кајгана - 08.01.2014

Намалена видливост од 50 до 150 м. поради магла има кај Тетово, Гостивар, Битола, Прилеп, Охрид, Ресен, Кичево, Дебар Македонски Брод, Крива Паланка и Страцин, соопшти Македонија Пат.

Густа магла во половина Македонија

+инфо - 12.01.2014

Сообраќајот на сите патишта во земјава се одвива непречено, по наместа влажни коловози, соопшти „Македонија пат“. Појава на магла со видливост на места од 50 до 100 метри има Кочани, Штип, ...

Сообраќајот тековен, магла на повеќе патни правци

Канал5 - 08.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост поради магла има на патните правци Велес-Скопје, Куманово- Св.Николе, ...

Магла на голем дел од патните правци во земјата

Либертас - 08.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци, како што информираат од Македонијапат, се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост поради магла има на патните правци ...

Сообраќајот тековен, магла на повеќе патни правци

Бриф - 10.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост поради магла има на патните правци Велес-Скопје, Куманово- Св.Николе, ...

Возете внимателно: Магла и опасност од одрони на некои патиштата

Точка - 11.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во републиката се одвива тековно,по наместа влажни коловози, информираат од Диспечерскиот центар на Јавното претпријатие "Македонијапат".

СОСТОЈБА НА ПАТИШТАТА: Магла на повеќе патни правци

Телеграф - 08.01.2014

Намалена видливост поради магла има на патните правци Велес-Скопје, Куманово- Св.Николе, Дебар-Струга, Дебар-Маврово, Тетово-Попова Шапка, Штип-Неготино, како и кај Страцин, Прилеп, Охрид и Ресен ...

Густа магла на патиштата

Република - 08.01.2014

Сообраќајот на сите државни патишта во републиката се одвива без забрани, по суви коловози на пониските места и наместа влажни коловози на повисоките планински и осојничави места.

Возете внимателно: Магла и опасност од одрони на некои патиштата

Нетпрес - 10.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во републиката се одвива тековно,по наместа влажни коловози, информираат од Диспечерскиот центар на Јавното претпријатие „Македонијапат“.

Внимавајте на сообраќајот, магла на повеќе патни правци

Курир - 08.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост поради магла има на патните правци Велес-Скопје, Куманово- Св.Николе, ...

Забрана за тешки товарни возила на Плетвар и пато Крива Паланка-Деве Баир

Канал 77 - 08.01.2014

Сообраќајот на сите патишта во републиката се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од снег. Поради ниските температури можна е појава на голомразица.

АМСМ: Маглата предизвикува потешкотии во одвивањето на сообраќајот

Sky - 08.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во републиката се одвива тековно по наместа влажни коловози. Намалена видливост од 50 100 метри поради, магла имаме кај Страцин, Делчево, ...

Сообраќајот се одвива без забрани по суви коловози

Турлитава - 08.01.2014

Сообраќајот во Република Македонија се одвива без забрани, по суви коловози на пониските места и наместа влажни коловози на повисоките планински и осојничави места.

Намалена видливоста на повеќе патни правци поради магла

Portal - 08.01.2014

Намалена видливост од 50 до 150 м. поради магла во среда навечер има кај Тетово, Гостивар, Битола, Прилеп, Охрид, Ресен, Кичево, Дебар Македонски Брод, Крива Паланка и Страцин, соопшти Македонијапат.

Намалена видливоста на повеќе патни правци поради магла

Макфакс - 08.01.2014

Намалена видливост од 50 до 150 м. поради магла во среда навечер има кај Тетово, Гостивар, Битола, Прилеп, Охрид, Ресен, Кичево, Дебар Македонски Брод, Крива Паланка и Страцин, соопшти Македонијапат.

Сообраќајот тековен, магла на повеќе патни правци

Lider - 08.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост поради магла има на патните правци Велес-Скопје, Куманово- Св.Николе, ...

Внимавајте! Магла на повеќе патни правци

Денешен - 10.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост поради магла има на патните правци Велес-Скопје, Куманово- Св.Николе, ...

На патиштата низ Македонија магла и одрони

Lider - 08.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во републиката се одвива тековно, наместа по влажни коловози, соопшти ЈП Македонијапат. Намалена видливост поради магла има на патот ...

Патниот сообраќај се одвива тековно, наместа по влажни коловози

Алфа - 07.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во државата претпладнево се одвива тековно по наместа влажни коловози, соопшти ЈП „Македонијапат“.

Можни се помали одрони на повеќе патни правци

Н.Македонија - 07.01.2014

Постои можност од појава на помали одрони во клисурите и усеците на патните правци Кочани – Делчево, Виница - Берово, Маврово-Дебар-Струга, Гостивар – Стража, Демир Капија - Удово и Катланово - ...

Патниот сообраќај се одвива непречено

А1 On - 11.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во државата утрово се одвива непречено и и наместа по влажни коловози, соопшти ЈП Македонијапат.

Магла кај Страцин, Гостивар, Кичево, Плетвар, Ресен

+инфо - 07.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во земјава се одвива тековно, наместа по влажни коловози. Намалена видливост од 50 до 100 м.

Помали одрони во клисурите

Локално - 07.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во републиката се одвива тековно по наместа влажни коловози.Намалена видливост до 50м.поради магла имаме кај Куманово, М.Брод, Плетвар, ...

СООБРАЌАЈ: Магла на Плетвар, кај Кочани и Ресен

Телеграф - 07.01.2014

На овие патишта видливоста е намалена од 100 до 150 метри, а на наместа коловозите се влажни, во клисурите и усеците можни се помали одрони Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци ...

Појава на магла на неколку патни правци

Тера - 11.01.2014

Сообраќајот на сите државни патишта во републиката се одвива непречено, по наместа влажни коловози. Поради појава на магла, видливоста кај Крива Паланка, Павлешенци, Тетово, Велес, Неготино и Кула е ...

Доколку се спремате за патување, внимавајте на маглата!

Sky - 07.01.2014

Сообраќајот на сите државни патишта во републиката се одвива без забрани, по суви коловози на пониските места и наместа влажни коловози на повисоките планински и осојничави места.

Внимавајте: Влажни коловози низ Македонија

Курир - 07.12.2014

Сообраќајот на сите државни патишта во Македонија се одвива без забрани, по влажни коловози, информира Автомотосојузот на Македонија. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

„Македонија пат“ предупредува на одрони

Република - 07.01.2014

Постои можност од појава на помали одрони во клисурите и усеците на патните правци Кочани – Делчево, Виница – Берово, Маврово-Дебар-Струга, Гостивар – Стража, Демир Капија – Удово и Катланово – ...

Внимателно возење, има појава на магла на повеќе патни правци

Макфакс - 11.01.2014

Сообраќајот на сите државни патишта во републиката се одвива непречено, по наместа влажни коловози. Појава на магла со видливост на места од 50-100метри Кочани, Штип, Павлешинци, Сарамзалино, Велес, ...

Сообраќајот се одвива непрестано

Денешен - 11.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во државата утрово се одвива непречено и и наместа по влажни коловози, соопшти ЈП Македонија пат.

Магла кај Страцин, Тетово, Павлешенци и Кула

Lider - 07.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во земјата се одвива тековно, по наместа влажни коловози. Поради магла намалена видливост до педесет метри има кај Страцин, Тетово, ...

СОСТОЈБА НА ПАТИШТАТА: Намалена видливоста 100 метри околу Велес и Скопје

Телеграф - 06.01.2014

Сообраќајот се одвива по суви и наместа влажни коловози - кои се на повисоките планински места Сообраќајот на сите државни патишта во републиката се одвива без забрани, по суви коловози на пониските ...

Сообраќајот се одвива без проблеми

Тера - 06.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во државата се одвива тековно по наместа влажни коловози. Намалена видливост поради магла : Велес- Скопје вид. 100м. , Штип- Неготино вид.

Сообраќајот е тековен, но возете внимателно и прилагодете ја брзината на движење

Нетпрес - 09.01.2014

Сообраќајот на сите патишта низ земјата се одвива без забрани, по суви коловози на пониските места и наместа влажни коловози на повисокитни планински и осојничави места.

Магла на патиштата низ Македонија !!!

За Се - 06.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во државата се одвива тековно по наместа влажни коловози, соопшти Македонија пат. Намалена видливост поради магла има на патните правци ...

Сообраќајот се одвива без проблеми

Макфакс - 06.01.2014

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци во државата се одвива тековно по наместа влажни коловози. Намалена видливост поради магла : Велес- Скопје вид. 100м. , Штип- Неготино вид.