TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Убава си како срцево што ти го подарив

Време - 11.08.2004

КАКО ЗАВЕДУВАЛ ПРАТЕНИКОТ СТОИЉКОВИЌ Ефинија Таневска (19), ќерка на сопартијката на Иван Стоиљковиќ, вчера во скопскиот Основен суд 1 сведочела на судењето против нејзината мајка Снежана Таневска, нејзиното момче Оливер Петров и неговиот другар Енцо Тутели, обвинети дека го тепале претседателот на ...

Кога не успеа милум Стоиљковиќ се обиде силум

Дневник - 11.08.2004

ДЕВОЈКА СВЕДОЧЕШЕ ПРОТИВ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ДПС Жртвата тврди дека пратеникот ја затворил во кујна додека биле на забава и барал да спие со неа со зборовите: "И така не ти е прв пат" Иван Стоиљковиќ прво ја затвори вратата од кујната, а потоа ме притисна врз неа.

Судскиот спор на Стоиљковиќ се претвара во љубовна драма

А1 - 10.08.2004

18-годишната Ефимија Таневска, денеска во судот го обвини пратеникот Иван Стоиљковиќ дека непристојно и се умилкувал, употребувал вулгарни зборови и и се јавувал на мобилен телефон. Оваа изјава е дадена во судски спор против нејзината мајка Снежана Таневска, која е обвинета дека го нарачала ...