TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Филмот „Бруно“ забранет во Украина

BBC - 16.07.2009

Филмот „Бруно“, сатира за еден австриски моден новинар и хомосексуалец, беше забранет за јавно прикажување во Украина.

По „Борат“, Украина го забрани и „Бруно“

Утрински - 16.07.2009

Киев- Украинската Влада го забрани вчера прикажувањето на филмот "Бруно" на режисерот Саша Барон Коен, откако Министерството за ...

„Бруно“ ги вознемири децата

Дневник - 15.07.2009

Филмот изобилува со сцени со секс, перверзии, педофилија,но организаторот на проекциите „Македонски телеком“ воопшто не предуп ...

Украина го забрани „Бруно“

МРТ - 15.07.2009

Украинската Влада го забрани денеска прикажувањето на филмот „Бруно“ на режисерот Саша Барон Коен, откако Министерството за ...

Украина го забрани „Бруно“

Макфакс - 15.07.2009

Украинската Влада го забрани денеска прикажувањето на филмот „Бруно“ на режисерот Саша Барон Коен, откако Министерството за ...

Тие се иронични, морбидни, но сепак забавни

Окно - 14.07.2009

Саша Барон Коен најпрво го навреди Казакстан, па потоа и Австрија. Ние направивме избор на седум филмови кои во историјата ...

"Бруно" вечерва во Скопје

Вест - 13.07.2009

Најновата мега-популарна комедија "Бруно" на режисерот Лери Чарлс, денеска ќе има премиера и во Скопје, заедно со светското ...

Премиера на комедијата „Бруно“ во Скопје

Алфа - 13.07.2009

Мега популарната комедија „Бруно“ вечерва премиерно ќе биде прикажана во Скопје, во рамки на светската премиера која што ќе ја ...

Премиера на Бруно во Скопје

Вечер Прес - 13.07.2009

Најновата мегапопуларна комедија на Саша Барон Коен, Бруно", ќе ја има македонската премиера в понеделник, 20 и 22 часот, во ...

Премиера на комедијата „Бруно“ во Скопје

Макфакс - 13.07.2009

Мега популарната комедија „Бруно“ вечерва премиерно ќе биде прикажана во Скопје, во рамки на светската премиера која што ќе ја ...