TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Клубски свирки во Кампинг музик клуб

Вест - 25.07.2003

ОД ВЕЧЕРВА ВО ГРАДСКИОТ ПАРК Со свирките на Аре брадерс бенд од Штип и на познатата клубска група Сешн Селекшн, вечерва ќе почне првиот Интернационален клубски музички фестивал. На фестивалот ќе има поп, рок и џез музика, а настанот на.....

„Кампинг мјузик" со познати клупски имиња

Утрински - 25.07.2003

Вечерва Ќе почне првиот Интернационален фестивал на клупска музика Во организација на "Кампинг мјузик клаб", од вечерва, во стариот кампинг во Градскиот парк, ќе започне првиот Интернационален фестивал на клупска рок, поп и џез музика во Македонија, кој ќе трае до 25 октомври.