TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мигрантите ги запоседнаа границите

Утрински - 17.07.2015

Поради најавите за зголемен наплив на мигранти и Армијата ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти По триесет мигранти на неколку часа во текот на денот - со оваа динамика полицијата и денеска ...

Иванов: АРМ ќе ѝ помага на полицијата во справување со мигрантите

Точка - 17.07.2015

Армијата на Република Македонија ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти, а во однос на локациите, таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто ...

Армијата ќе ѝ помага на полицијата околу транзитот на мигрантите

Sky - 17.07.2015

Македонската армија ќе ѝ помага на полицијата во обезбедувањето на граничните појаси и на коридорот 10 по кој транзитираат илегалните мигранти преку територијата на земјата, соопшти претседателот и врховен командант, Ѓорге Иванов, при денешната ...

Армијата ќе `и помага на полицијата во справувањето со мигрантите

Утрински - 16.07.2015

Армијата на РМ ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите, најави ...

Претседателот Иванов во посета на мигрантите

Телма - 16.07.2015

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети јужната гранична линија на Република Македонија, во подрачјето зафатено со илегални мигранти и бегалци. Предвидено е надлежните припадници на МВР да го информираат Иванов за преземените мерки и ...

Претседателот Иванов во посета на јужната гранична линија на Македонија

Канал5 - 16.07.2015

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети јужната гранична линија на Република Македонија, во подрачјето зафатено со илегални мигранти и бегалци. Предвидено е надлежните припадници на МВР да го информираат Иванов за преземените мерки и ...

Претседателот Иванов во посета на мигрантите на јужната гранична линија на Македонија

Канал5 - 16.07.2015

Претседателот Ѓорѓе Иванов кај мигрантите во меѓузоната со Грција. Дојде да ја види ситуацијата со стотиците бегалци заглавени во меѓупросторот,кај македонско- грчката граница. Најави вклучување и на армијата за контрола на граничните појаси како и ...

Армијата ќе помага во транзитот на мигрантите

Телма - 16.07.2015

Македонската Армија ќе и се придружи на полицијата за обезбедување на граничните појаси, но и коридорот 10 по кој транзитираат мигрантите во државата, рече претседателот Иванов. На денешната посета на меѓузоната со Грција, Иванов истакна дека е ...

Иванов: Армијата ќе помага на полицијата во справување со мигрантите

Канал5 - 16.07.2015

Армијата на РМ ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите, најави ...

Иванов во посета на јужната гранична линија

Нетпрес - 16.07.2015

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети јужната гранична линија на Република Македонија, во подрачјето зафатено со илегални мигранти и бегалци. Предвидено е надлежните припадници на МВР да го информираат Иванов за преземените мерки и ...

Иванов: Армијата ќе помага на полицијата во справување со мигрантите

Press24 - 16.07.2015

Армијата на РМ ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите, најави ...

ИВАНОВ НА ЈУЖНАТА ГРАНИЦА: Aрмијата ќе помогне во напливот на мигранти

Телеграф - 16.07.2015

Тој посочи дека сите мерки што ги преземаат македонските власти се во согласност со мерките што ги презема ЕУ Армијата ќе биде ангажирана да ѝ помогне на полицијата во справувањето со напливот мигранти.

Иванов: Армијата ќе помага на полицијата во справување со мигрантите

Сител - 16.07.2015

Армијата на РМ ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите, најави ...

АРМ ќе лови мигранти

Нетпрес - 16.07.2015

Заедно со полицијата, АРМ ќе лови мигранти , со оглед на напливот. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите, најави претседателот на државата Ѓорге Иванов ...

Претседателот Иванов во посета на јужната гранична линија на Македонија

Сител - 16.07.2015

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети јужната гранична линија на Република Македонија, во подрачјето зафатено со илегални мигранти и бегалци. Предвидено е надлежните припадници на МВР да го информираат Иванов за преземените мерки и ...

Иванов: АРМ ќе ѝ помага на полицијата во справување со мигрантите

Макфакс - 16.07.2015

Армијата на Република Македонија ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти, а во однос на локациите, таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто ...

Иванов: Армијата ќе помага на полицијата во справување со мигрантите (ФОТО)

Курир - 16.07.2015

Армијата на РМ ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите, најави ...

Иванов во посета на јужната гранична линија на Македонија

Press24 - 16.07.2015

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети јужната гранична линија на Република Македонија, во подрачјето зафатено со илегални мигранти и бегалци. Предвидено е надлежните припадници на МВР да го информираат Иванов за преземените мерки и ...

Иванов во посета на јужната гранична линија на Македонија

Курир - 16.07.2015

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети јужната гранична линија на Република Македонија, во подрачјето зафатено со илегални мигранти и бегалци. Предвидено е надлежните припадници на МВР да го информираат Иванов за преземените мерки и ...

Претседателот Иванов во посета на јужната гранична линија на Македонија

Телеграф - 16.07.2015

Предвидено е надлежните припадници на МВР да го информираат Иванов за преземените мерки и активности Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќ е ја посети јужната гранична линија на Република Македонија , во подрачјето зафатено со илегални мигранти и ...

Иванов во посета на јужната гранична линија на Македонија

Макфакс - 16.07.2015

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов во четврток ќе ја посети јужната гранична линија на Македонија, во подрачјето кое е зафатено со илегални мигранти и бегалци. Предвидено е надлежните припадници на МВР да го информираат Иванов за ...

Претседателот Иванов во посета на јужната гранична линија

МКД - 16.07.2015

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети јужната гранична линија на Македонија, подрачјето во кое има најмногу илегални мигранти и бегалци. Предвидено е надлежните припадници на МВР да го информираат преседателот Иванов за преземените мерки и ...

Иванов: АРМ ќе помага на полицијата во справување со мигрантите

МРТ - 16.07.2015

Ние како држава сочувствуваме со овие луѓе кои биле принудени да ги напуштат домовите, и на секој начин се обидуваме да им помогнеме, додека транзитираат преку нашата територија, порача претседателот на државата...

Армијата ќе помага со мигрантите

Р.С.Европа - 16.07.2015

Армијата ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите, најави претседателот на ...

Иванов во Гевгелија ќе го посети подрачјето зафатено со илегални мигранти и бегалци

Репортер - 16.07.2015

иПретседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети јужната гранична линија на Република Македонија, во подрачјето зафатено со илегални мигранти и бегалци. Предвидено е надлежните припадници на МВР да го информираат Иванов за преземените мерки и ...

Армијата ќе и помага на полицијата за справување со бранот бегалци

МРТ - 16.07.2015

Македонската армија ќе и помага на полицијата на северната и на јужната граница, за справување со бранот бегалци. Ова денеска го изјави претседателот и врховен командант Ѓорге Иванов на граничниот премин Богородица.

Претседателот Иванов во посета на јужната гранична линија на Македонија

МРТ - 16.07.2015

Предвидено е надлежните припадници на МВР да го информираат Иванов за преземените мерки и активности... Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети јужната гранична линија на Република Македонија, во подрачјето зафатено со илегални мигранти и ...

Иванов: АРМ ќе и помага на полицијата со илегалните мигранти

Сител - 16.07.2015

Потребно е ангажирање на АРМ за да помогне во справувањето со мигрантите, најави претседателот Ѓорге Иванов при посетата на јужната гранична линија на РМ. Шефот на државата нагласи дека нашата земја сочуствува со судбината на овие луѓе, но заканите ...

Армијата ќе ѝ помага на полицијата околу транзитот на мигрантите

Репортер - 16.07.2015

Македонската армија ќе ѝ помага на полицијата во обезбедувањето на граничните појаси и на коридорот 10 по кој транзитираат илегалните мигранти преку територијата на земјата, соопшти претседателот и врховен командант, Ѓорге Иванов, при денешната ...

Иванов: Армијата ќе помага на полицијата во справување со мигрантите

Репортер - 16.07.2015

Армијата на РМ ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите, најави ...

Иванов: Армијата ќе ѝ помага на полицијата во справување со емигрантите

Република - 16.07.2015

Армијата на РМ ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите, најави ...

Претседателот денеска ќе ја посети јужната гранична линија на Република Македонија

Пулс24 - 16.07.2015

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети јужната гранична линија на Република Македонија, во подрачјето зафатено со илегални мигранти и бегалци. Предвидено е надлежните припадници на МВР да го информираат Иванов за преземените мерки и ...

Армијата ќе помага на полицијата во справување со мигрантите

еМагазин - 16.07.2015

Армијата на РМ ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите, најави ...

Армијата ќе помага со мигрантите

Бриф - 16.07.2015

Армијата ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите, најави претседателот на ...

АРМ се вклучува со акција за справување со мигрантите, досега издадени 14.311 потврди за намера за азил

Локално - 16.07.2015

Армијата на РМ ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите, најави ...

АРМ ќе помага за справување со мигранти на северната граница

Kumanovo News - 16.07.2015

Армијата на Република Мекдонија ќе и помогне на полицијата на северната и јужната граница, како и на коридорот 10, во справувањето со напливот на мигранти. Ова денеска го најави претседателот на државата, Ѓорѓе Иванов при посетата на граничен премин ...

Иванов во посета на јужната гранична линија на Македонија

Точка - 16.07.2015

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов во четврток ќе ја посети јужната гранична линија на Македонија, во подрачјето кое е зафатено со илегални мигранти и бегалци. Предвидено е надлежните припадници на МВР да го информираат Иванов за ...

Иванов: Армијата ќе помага на полицијата во справување со мигрантите

Денешен - 16.07.2015

Армијата на РМ ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите, најави ...

АРМ ќе лови мигранти

Точка - 16.07.2015

Заедно со полицијата, АРМ ќе лови мигранти, со оглед на напливот. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите.

Армијата ќе и помага на полицијата во справување со мигрантите

Вечер Прес - 16.07.2015

Армијата на РМ ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите, најави ...

Иванов: Армијата ќе помага на полицијата во справување со мигрантите

Lider - 16.07.2015

Армијата на РМ ќе биде ангажирана да и помогне на полицијата во справувањето со напливот од мигранти. Таа би била ангажирана на јужната и северната граница, како и по должината на Коридорот 10 каде најчесто транзитираат мигрантите, најави ...