TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре последен неработен ден годинава – кои денови се неработни следната година

Тера - 07.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ – 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат празникот.

Ова се неработни денови за 2015

А1 On - 07.12.2014

Согласно со Законот за празниците на Република Македонија (Сл.весник на РМ број 21/98 и 18/07) во 2015 година неработни денови се: За сите граѓани на РМ • 01 јануари (четврток), Нова Година • 07 јануари (среда), Божик, првиот ден на Божик според ...

Неработен понеделник

Panika.be - 07.12.2014

Реакцијата кога ќе дознаеш дека во понеделник не се ...

Утре последен неработен ден годинава – еве кои денови се неработни следната година

Нетпрес - 07.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ – 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат празникот.

Кои денови ќе одмориме во 2015?

Сител - 07.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат празникот.

Утре последен неработен ден годинава - кои денови ќе одмориме во 2015?

Press24 - 07.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат празникот.

Продложен викенд – понеделник последен неработен ден за 2014

Шеталиште - 07.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат празникот.

Утре последен неработен ден годинава - кои денови ќе одмориме во 2015?

Вечер - 07.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски" - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија Празникот „Св.Климент Охридски" - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти ...

Продолжен викенд – понеделник последен неработен ден за оваа година

А1 On - 06.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ – 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат празникот.

Продолжен викенд - понеделник последен неработен ден за оваа година

Сител - 06.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат празникот.

Продложен викенд - понеделник последен неработен ден за 2014

Maxim - 06.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат празникот.

Утре нема да се работи - ова се сите неработни денови во 2015 година

Sky - 05.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Ова е последниот неработен ден за годинава.

Следува продолжен викенд - понеделник последен неработен ден годинава

Скопје инфо - 05.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат ...

Во понеделник неработен ден за сите граѓани на Македонија

Maxim - 05.12.2014

Големиот празник „Св. Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) ќе биде неработен ден за сите граѓани на Македонија, соопштија денеска Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го ...

Празникот Св.Климент Охридски - 8 Декември неработен ден

Утрински - 04.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат ...

8 декември неработен ден за сите граѓани

МКД - 04.12.2014

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците 8 декември (понеделник), празникот „Св. Климент Охридски", е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Празникот Св.Климент Охридски – 8 Декември неработен ден

Локално - 04.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ – 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат ...

Понеделник ќе биде неработен ден

Телеграф - 04.12.2014

Празникот „Св. Климент Охридски“ - 8 Декември е неработен за сите граѓани, соопшти Министерството за труд и социјална политика Празникот „Св. Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, ...

8 декември неработен ден за сите граѓани

Тера - 04.12.2014

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците 8 декември (понеделник), празникот „Св. Климент Охридски", е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

МТСП: Понеделник е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија

Кумановски м. - 04.12.2014

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 8 Декември 2014 година (понеделник), празникот “Св.

Осми декември неработен ден за сите граѓани

Точка - 04.12.2014

Осми декември, понеделник е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, по повод празникот "Св. Климент Охридски", соопштуваат од Министерството за труд и социјална политика. Истовремено, Mинистерството за труд и социјална политика на ...

Следува продолжен викенд – понеделник последен неработен ден годинава

МК News - 04.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат ...

Понеделник е неработен ден

МК News - 04.12.2014

На 8 декември, во понеделник следи уште еден неработен ден и тоа за сите граѓани на Македонија. На овој ден се празнува Св. Климент Охридски . Тоа е последен неработен ден за сите граѓани на Македонија.

Празникот Св.Климент Охридски – 8 Декември неработен ден

А1 On - 04.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат ...

Празникот Св.Климент Охридски - 8 Декември неработен ден

Канал5 - 04.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат ...

Понеделник е неработен ден

+инфо - 10.04.2017

Министерството за труд на граѓаните од православна и католичка вероисповед во Македонија им го честита празникот. Понеделник, втор ден од празникот Велигден, е неработен ден за сите граѓани во земјава, соопшти денеска Министерството за труд и ...

Понеделник, 8 декември е неработен ден

Република - 04.12.2014

Понеделник, 8 декември е неработен ден за сите граѓани на Македонија. На овој ден се празнува Св. Климент Охридски . Тоа е последен неработен ден за сите граѓани на Македонија. До истекот на оваа година, слободни денови ќе имаат уште католиците и ...

Имаме три дена за одмор - понеделник последен неработен ден за 2014

Press24 - 04.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат празникот.

Празникот Св.Климент Охридски - неработен ден

МРТ - 04.12.2014

8-ми декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика... Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република ...

Понеделник е неработен ден за сите граѓани на Македонија

Курир - 04.12.2014

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на Република Македонија, понеделник е неработен ден. Според „Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07, 8-ми Декември 2014 година (понеделник), празникот ‘’Св.

Осми декември неработен ден за сите граѓани

Нетпрес - 04.12.2014

Осми декември, понеделник е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, по повод празникот „Св. Климент Охридски“, соопштуваат од Министерството за труд и социјална политика. Истовремено, Mинистерството за труд и социјална политика на ...

Следува продолжен викенд, понеделник неработен ден

Сител - 04.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат ...

Понеделник неработен ден за сите граѓани на Македонија

Fox.mk - 04.12.2014

Понеделник, 8 декември е неработен ден за сите граѓани на Македонија. На овој ден се празнува Св. Климент Охридски. Тоа е последен неработен ден за сите граѓани на Македонија. До истекот на оваа година, слободни денови ќе имаат уште католиците и тоа ...

Понеделник неработен ден

Kumanovo News - 04.12.2014

Понеделник, (8 декември 2014 година), празникот "Св. Климент Охридски", е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија. Министерството за труд и социјална политика соопштува дека тоа е согласно со Законот за празниците на РМ.

Следува продолжен викенд

Вечер - 19.06.2017

Првиот ден на празникот Рамазан Бајрам е во недела на 25, па затоа понеделник (26 јуни) е неработен ден. Ова е одлична прилика граѓаните да си го искористат продолжениот викенд за да отпатуваат негде.

8-ми декември, неработен ден за сите граѓани на Македонија

Денешен - 04.12.2014

Понеделник, 8 декември е неработен ден за сите граѓани на Македонија. На овој ден се празнува Св. Климент Охридски. Тоа е последен неработен ден за сите граѓани на Македонија. До истекот на оваа година, слободни денови ќе имаат уште католиците и тоа ...

Понеделник, 8 декември е неработен ден

Lider - 04.12.2014

Понеделник, 8 декември е неработен ден за сите граѓани на Македонија. На овој ден се празнува Св. Климент Охридски . Тоа е последен неработен ден за сите граѓани на Македонија. До истекот на оваа година, слободни денови ќе имаат уште католиците и ...

Следува продолжен викенд - понеделник последен неработен ден годинава

Maxim - 04.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат ...

Понеделник 8 декември е неработен ден

Локално - 03.12.2014

На 8 декември, во понеделник следи уште еден неработен ден и тоа за сите граѓани на Македонија. На овој ден се празнува Св. Климент Охридски . Тоа е последен неработен ден за сите граѓани на Македонија.

Понеделник е неработен ден

Бриф - 03.12.2014

На 8 декември, во понеделник следи уште еден неработен ден и тоа за сите граѓани на Македонија. На овој ден се празнува Св. Климент Охридски . Тоа е последен неработен ден за сите граѓани на Македонија.

Ова е најдобрата вест што ќе ја прочитате денеска

За Се - 03.12.2014

Иако денес е неработен ден, граѓаните сепак ќе го одработат во сабота на 13 декември. Но супер информација е дека на 8 декември, во понеделник следи уште еден неработен ден и тоа за сите граѓани на Македонија. На овој ден ќе го празнуваме Св.

Ова се сите неработни денови во 2015-та

Fox.mk - 03.12.2014

Согласно со Законот за празниците на Република Македонија (Сл.весник на РМ број 21/98 и 18/07) во 2015 година неработни денови се. За сите граѓани на РМ • 01 јануари (четврток), Нова Година • 07 јануари (среда), Божик, првиот ден на Божик според ...

Ќе одмориме во понеделник - ова се сите неработни денови во 2015

Скопје инфо - 03.12.2014

На 8 декември ќе го искористиме последниот неработен ден од годинава. Согласно со Законот за празниците на Република Македонија (Сл.весник на РМ број 21/98 и 18/07) во 2015 година неработни денови се: За сите граѓани на РМ • 01 јануари (четврток), ...

Утре последен неработен ден годинава - кои денови ќе одмориме во 2015?

Maxim - 07.12.2014

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат празникот.

Во понеделник се празнува Св. Климент Охридски

А1 On - 02.12.2014

Иако утре е неработен ден, граѓаните сепак ќе го одработат во сабота на 13 декември. Но супер информација е дека на 8 декември, во понеделник следи уште еден неработен ден и тоа за сите граѓани на Македонија. На овој ден ќе го празнуваме Св.

Следува споен викенд - Во понеделник се празнува Св. Климент Охридски

Сител - 02.12.2014

Иако утре е неработен ден, граѓаните сепак ќе го одработат во сабота на 13 декември. Но супер информација е дека на 8 декември, во понеделник следи уште еден неработен ден и тоа за сите граѓани на Македонија. На овој ден ќе го празнуваме Св.

Следува продолжен викенд

Press24 - 12.10.2016

Останаа само уште два неработни дена до крајот на оваа година. Еве кои се: Неработни се 23 Октомври, Денот на македонската ревулуционерна борба, кој воедно е и последниот продолжен викенд за годинава, како и 08 декември кога се празнува "Св.