TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонија ќе добие трет мобилен оператор?

Centar - 14.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Република Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во дигитална ...

Манчевски: Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам

24 Вести - 13.09.2019

Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам и ние мора да ги обезбедиме сите потребни алатки за да можат да ја водат таа борба, рече министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска на панел сесијата на ...

ТВ21 во Подгорица – Манчевски: Станавме славни поради лажните вести

ТВ21 - 13.09.2019

Благодарејќи на групата тинејџери од Велес, кои ширеа и продуцираа лажни вести во 2016 година за време на изборите во САД во корист на Доналд Трамп, Македонија стана славна, но и пример кој се користи за тоа како може да влијаат лажните вести врз ...

Министерот Манчевски дел од конференцијата „Денови на медиумите ЕУ-Западен Балкан“

Канал5 - 13.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска се обрати на панел сесијатана тема: „Политиките и медиумите“, во рамки на најголемата медиумска конференција „Денови на медиумите ЕУ-Западен Балкан“, во Подгорица.

Манчевски бара притисок од јавноста за реформата на јавниот сервис

Фокус - 13.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, од Подгорица порача дека вината за нереформираниот јавен сервис треба да се бара кај опозицијата. Манчевски, кој утрово учествуваше на панел посветен на врските помеѓу ...

Манчевски: МРТ е единствениот јавен сервис во светот кој е под притисок на опозицијата

360 степени - 13.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, од Подгорица порача дека вината за нереформираниот јавен сервис треба да се бара кај опозицијата. Манчевски, кој утрово учествуваше на панел посветен на врските помеѓу ...

Манчевски бара притисок од јавноста за реформата на јавниот сервис

МКД - 13.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, од Подгорица порача дека вината за нереформираниот јавен сервис треба да се бара кај опозицијата. Манчевски, кој утрово учествуваше на панел посветен на врските помеѓу ...

Манчевски: Нема вистински одговор дали е потребно финансиски да се поддржат медиумите

+инфо - 13.09.2019

Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам и ние мора да ги обезбедиме сите потребни алатки за да можат да ја водат таа борба, рече министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска на панел сесијата на ...

Манчевски: Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам

МКД - 13.09.2019

Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам и ние мора да ги обезбедиме сите потребни алатки за да можат да ја водат таа борба, рече министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска на панел сесијата на ...

Манчевски бара притисок од јавноста за реформата на јавниот сервис

Независен - 13.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, од Подгорица порача дека вината за нереформираниот јавен сервис треба да се бара кај опозицијата. Манчевски, кој утрово учествуваше на панел посветен на врските помеѓу ...

Манчевски: МРТ е единствен јавен сервис во свет под притисок на опозицијата

+инфо - 13.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, од Подгорица порача дека вината за нереформираниот јавен сервис треба да се бара кај опозицијата. Манчевски, кој утрово учествуваше на панел посветен на врските помеѓу ...

Манчевски: Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам

Локално - 13.09.2019

Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам и ние мора да ги обезбедиме сите потребни алатки за да можат да ја водат таа борба, рече министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска на панел сесијата на ...

Манчевски бара притисок од јавноста за реформата на јавниот сервис

24Инфо - 13.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, од Подгорица порача дека вината за нереформираниот јавен сервис треба да се бара кај опозицијата. Манчевски, кој утрово учествуваше на панел посветен на врските помеѓу ...

Манчевски: Соочени со штетата од лажните вести, потребни се конкретни мерки за регулација

Мета - 13.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, се обрати на панел сесијата на тема: „Политиките и медиумите“, во рамки на најголемата медиумска конференција „Денови на медиумите ЕУ-Западен Балкан“, во Подгорица.

Манчевски бара притисок од јавноста за реформата на јавниот сервис

Опсервер - 13.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, од Подгорица порача дека вината за нереформираниот јавен сервис треба да се бара кај опозицијата. Манчевски, кој утрово учествуваше на панел посветен на врските помеѓу ...

Манчевски: Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам

24Инфо - 13.09.2019

Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам и ние мора да ги обезбедиме сите потребни алатки за да можат да ја водат таа борба, рече министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска на панел сесијата на ...

Манчевски: Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам

Опсервер - 13.09.2019

Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам и ние мора да ги обезбедиме сите потребни алатки за да можат да ја водат таа борба, рече министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска на панел сесијата на ...

Манчевски: Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам

iPortal - 13.09.2019

Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам и ние мора да ги обезбедиме сите потребни алатки за да можат да ја водат таа борба, рече министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска на панел сесијата на ...

Манчевски: Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам

MTM - 13.09.2019

Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам и ние мора да ги обезбедиме сите потребни алатки за да можат да ја водат таа борба, рече министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска на панел сесијата на ...

Манчевски: Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам

CivilMedia - 13.09.2019

– Новинарите се новите борци за слобода и заштитен механизам и ние мора да ги обезбедиме сите потребни алатки за да можат да ја водат таа борба, рече министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска на панел сесијата ...

Манчевски бара притисок од јавноста за реформата на јавниот сервис

Локално - 13.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, од Подгорица порача дека вината за нереформираниот јавен сервис треба да се бара кај опозицијата. Манчевски, кој утрово учествуваше на панел посветен на врските помеѓу ...

Манчевски бара притисок од јавноста за реформата на јавниот сервис

1tv - 13.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, од Подгорица порача дека вината за нереформираниот јавен сервис треба да се бара кај опозицијата. Манчевски, кој утрово учествуваше на панел посветен на врските помеѓу ...

Манчевски: Ние сме на власт ама опозицијата го контролира јавниот сервис

MakPress - 13.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, од Подгорица порача дека вината за нереформираниот јавен сервис треба да се бара кај опозицијата. Манчевски, кој утрово учествуваше на панел посветен на врските помеѓу ...

ЗНМ: „Вечер“ не го почитувал етичкиот кодекс во текстот за министерот Дамјан Манчевски

Слободен Печат - 12.09.2019

За веста која потоа беше избришана од порталот од ЗНМ заклучиле дека е прекршен Новинарскиот кодекс во членовите 13 и 16. Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) реагираше во врска со претставката на министерот за информатичко оопштество и ...

Совет на честа по претставката од Манчевски: Вечер.мк го прекршил Новинарскиот кодекс

Нова ТВ - 12.09.2019

Советот на честа на Здружението на новинарите на Македонија соопшти дека веб порталот Вечер.мк го прекршил Новинарскиот кодекс во членовите 13 и 16 со текстот со наслов: „Дамјан Манчевски поттикнува насилство и повици за ликвидација“ објавен на ...

МИОА Манчевски: Раст на пазарот за софтвери за 84,7% на годишно ниво

Бизнис Вести - 12.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Мачевски од денеска е дел од светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта Унгарија, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен ...

Советот на честа на ЗНМ оценува дека вечер.мк го прекршил Новинарскиот кодекс во текстот за министерот Манчевски

CivilMedia - 11.09.2019

Во дописот од Советот на честа на Здружението на новинарите на Македонија до министерот Манчевски се оценува дека веб порталот вечер.мк го прекршил Новинарскиот кодекс во членовите 13 и 16, со текстот „Дамјан Манчевски поттикнува насилство и повици ...

ЗНМ: „Вечер“ не го почитувал етичкиот кодекс во текстот „Манчевски поттикнува насилство и повици за ликвидација“

Либертас - 11.09.2019

Советот на честа на Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) ја разгледале претставката на министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски за веста на порталот „Вечер“ со наслов „Манчевски поттикнува насилство и повици ...

ЗНМ: Вечер.мк го прекршил новинарскиот кодекс во текстот “Министерот Дамјан Манчевски поттикнува насилство и повици за ...

Бриф - 11.09.2019

Советот на честа на Здружението на новинарите на Македонија, ја разгледа претставката на министерот Дамјан Манчевски за објавената вест на порталот Вечер.мк, во врска со текстот “Министерот Дамјан Манчевски поттикнува насилство и повици за ...

ЗНМ: „Вечер“ не го почитувал етичкиот кодекс во текстот „Манчевски поттикнува насилство и повици за ликвидација“

Локално - 11.09.2019

Советот на честа на Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) ја разгледале претставката на министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски за веста на порталот „Вечер“ со наслов „Манчевски поттикнува насилство и повици ...

Одговорност на ЗНМ по однос на претставката за објавениот текст на порталот Вечер

24Инфо - 11.09.2019

Советот на честа смета дека Вечер.мк не го почитувал етничкиот кодекс во текстот: Дамјан Манчевски поттикнува на насилство и повици на ...

Манчевски го објави документот со кој ЗНМ потвдрува дека порталот Вечер го крши Кодексот

iPortal - 11.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски го објави одговорот од Здружението на новинари во однос на текстот објавен од страна на порталот Вечер. Од ЗНМ велат дека порталот не го почитувал етичкиот кодекс при објавата на ...

Манчевски во Будимпешта ги промовира условите за влез на трет мобилен оператор во Македонија

AKO - 11.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Мачевски од денеска е дел од светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, Унгарија, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет ...

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

24 Вести - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Република Северна Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во ...

Манчевски: Македонија нуди поволни услови за влез на трет мобилен оператор

Канал5 - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во дигитална иднина во правец на гигабит инфраструктура и општество“.

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

Независен - 10.09.2019

Фото: Б. Грданоски Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Република Северна Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на ...

Манчевски: Има услови за дополнителен мобилен оператор

Нетпрес - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во дигитална иднина во ...

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

Слободен Печат - 10.09.2019

Министерот Манчевски, како што соопштуваат од МИОА, се осврнал на бизнис климата во земјата и условите што ги нуди. Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање ...

Манчевски: Македонија нуди поволни услови за влез на трет мобилен оператор

USB - 10.09.2019

Северна Македонија нуди поволни услови за влез на трет мобилен оператор, изјави министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, кој во рамки на ITU Телеком, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во дигитална ...

Манчевски: Македонија нуди поволни услови за влез на трет мобилен оператор

+инфо - 10.09.2019

Македонија одржува макроекономска стабилност со инфлација од 0,9 отсто, а истовремено стимулира економски раст и развој. Со неодамнешните економски реформи на Владата се поддржува развој на бизниси и се привлекуваат приватни инвестиции, со што на ...

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

МКД - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком во Будимпешта, ги претстави условите за инвестирање во Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во ...

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

ММС - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Република Северна Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во ...

Манчевски: Северна Македонија нуди поволни услови за влез на трет мобилен оператор

Макфакс - 10.09.2019

Северна Македонија нуди поволни услови за влез на трет мобилен оператор, изјави министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, кој во рамки на ITU Телеком, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во дигитална ...

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

Сител - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Република Северна Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во ...

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

А1 On - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Република Северна Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во ...

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

Press24 - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Република Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во дигитална ...

Наскоро трет мобилен оператор?

Centar - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски од денеска учествува на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен ...

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

Опсервер - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Република Северна Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во ...

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

Вечер Прес - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Република Северна Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во ...

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

Скопје инфо - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Република Северна Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во ...

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

Локално - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Република Северна Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во ...

Манчевски: На пазарот има услови за дополнителен мобилен оператор

Мета - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на „ ITU Телеком“, ги претстави условите за инвестирање во државата. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во дигитална иднина ...

МАНЧЕВСКИ: РС Македонија има пазар за уште еден мобилен оператор

Денешен - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во дигитална иднина во ...

Манчевски: Северна Македонија нуди поволни услови за влез на трет мобилен оператор

Точка - 10.09.2019

Северна Македонија нуди поволни услови за влез на трет мобилен оператор, изјави министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, кој во рамки на ITU Телеком, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во дигитална ...

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

PressingTV - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во дигитална иднина во ...

Манчевски: Северна Македонија нуди поволни услови за влез на трет мобилен оператор

Кумановски м. - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во дигитална иднина во правец на гигабит инфраструктура и општество“.

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

iPortal - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Република Северна Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во ...

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

Либертас - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Република Северна Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во ...

Министерот Манчевски на конференција ITU Телеком ги промовира условите на државава за влез на трет мобилен оператор

Денар - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Мачевски од денеска учествува на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен ...

Манчевски: Има услови на пазарот за дополнителен мобилен оператор

1tv - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Република Северна Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во ...

Манчевски: Пазарот во Македонија овозможива услови за влез на дополнителен мобилен оператор

MakPress - 10.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, во рамки на ITU Телеком, ги претстави условите за инвестирање во Република Македонија. Тој, како што соопшти МИОА, се обрати на тркалезна маса на тема: „Инвестирање во дигитална ...

Министерот Манчевски на ITU Телеком ја промовира земјава за влез на трет мобилен оператор

Канал5 - 09.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Мачевски од денеска е дел од светската конференција- ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди земјава за влез на трет мобилен оператор.

Манчевски ги промовира условите за влез на трет мобилен оператор

360 степени - 09.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен оператор.

Манчевски во Будимпешта ги промовира условите за влез на трет мобилен оператор

Слободен Печат - 09.09.2019

Бизнис климата во Македонија и можностите кои ги дава на располагање за странски инвеститори, министерот Манчевски ќе ги презентира и на тркалезна маса, каде ќе присуствуваат претставници на повеќе оператори од Европа.

Министерот Манчевски на конференција ITU Телеком ги промовира условите на државава за влез на трет мобилен оператор

Сител - 09.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Мачевски од денеска учествува на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен ...

Манчевски во Будимпешта во потрага по трет мобилен оператор

Независен - 09.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски од денеска учествува на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен ...

Министерот Манчевски на конференција ITU Телеком ги промовира условите на државава за влез на трет мобилен оператор

А1 On - 09.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Мачевски од денеска учествува на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен ...

Министерот Манчевски на конференција ITU Телеком ги промовира условите на државава за влез на трет мобилен оператор

ММС - 09.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Мачевски од денеска учествува на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен ...

Министерот Манчевски на конференција ITU Телеком ги промовира условите на државава за влез на трет мобилен оператор

Нетпрес - 09.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Мачевски од денеска учествува на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен ...

Манчевски на конференција ITU Телеком ги промовира условите за влез на трет мобилен оператор

+инфо - 09.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Мачевски од денеска учествува на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен ...

Министерот Манчевски на конференција ITU Телеком ги промовира условите на државава за влез на трет мобилен оператор

Либертас - 09.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Мачевски од денеска учествува на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен ...

Министерот Манчевски на конференција ITU Телеком ги промовира условите на државава за влез на трет мобилен оператор

Локално - 09.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Мачевски од денеска учествува на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен ...

Министерот Манчевски на конференција ITU Телеком ги промовира условите на државава за влез на трет мобилен оператор

Опсервер - 09.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Мачевски од денеска учествува на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен ...

Манчевски на конференција ITU Телеком ги промовира условите на државава за влез на трет мобилен оператор

24Инфо - 09.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски од денеска учествува на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен ...

Министерот Манчевски на конференција ITU Телеком ги промовира условите на државава за влез на трет мобилен оператор

4NEWS - 09.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Мачевски од денеска учествува на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен ...

Манчевски на конференција ITU Телеком ги промовира условите на државава за влез на трет мобилен оператор

1tv - 09.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски од денеска учествува на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди Северна Македонија за влез на трет мобилен ...

Манчевски на конференција ќе ги промовира условите за влез на трет мобилен оператор во Македонија

MakPress - 09.09.2019

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Мачевски од денеска учествува на светската конференција – ITU Телеком, што се одржува во Будимпешта, каде ги промовира условите кои ги нуди Македонија за влез на трет мобилен оператор.