TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вага-подобрување

Дневник - 28.07.2002

Енергијата ви се зголемува, а и комуникациите ви се подобруваат. Пред вас е подобрување на деловен план, па добро би било повеќе внимание да обрнете на проблемите поврзани со пари. Добро ви се аспектирани работите поврзани со недвижнини.

Вага-приспособете се кон другите

Дневник - 25.07.2002

Се повеќе ќе бидете завртени кон сентименталните односи. Ќе ги преиспитувате вашите и партнеровите емоции, ќе откривате што всушност сакате и кој е тој што го сакате. Некои од вас ќе влезат во флерт. Сето тоа може да го наруши мирот во сериозните врски, иако би можело да биде многу возбудливо.

Вага-спротивставување

Дневник - 24.07.2002

Ве очекуваат многу обврски, дел незавршени, дел нови. Многу од вас ќе им се спротивстават на претпоставените, родителите или на друг авторитет. Постои можност од неприлики со законот или со администрацијата. Со вашиот разумен став ќе успеете да ја намалите штетата. Важно е да се има цел.

Вага-ви треба повеќе време

Дневник - 23.07.2002

Денешниот ден ќе ви донесе пресврт на деловен план. Не ќе можете веднаш да се снајдете во новонастанатата ситуација, ќе ви биде потребно повеќе време. Но нема потреба за загриженост. Домашната атмосфера ќе ви пречи и ќе влегувате во расправии без причини со вашите блиски.

Вага-добра вест

Дневник - 22.07.2002

Ако имате партнер, слободно вклучете го во вашите активности. Заеднички донесете одлука за деновите што ви претстојат. Добрата вест што ќе ја слушнете многу ќе го поправи вашето расположение, а некои од вас ќе помагаат во подготовките за некое славење или забава.