TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Проширувањето на ЕУ да продолжи, порака од Вахау Форумот

Алсат-М - 16.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски учествуваше на годинешниот Форум, кој вчера и денеска се одржуваше во Вахау-Австрија, а оствари и билатерална средба со неговиот австриски колега и ...

Проширувањето на ЕУ да продолжи, порака од Вахау Форумот

Канал5 - 16.06.2013

- Многумина упатуваат критики дека постои замор како во земјите кандидати од неисполнетите ветувања, така и во земјите-членки од проблемите со кои тековно се соочуваат.

Попоски: Австрија е сериозен и посветен партнер на патот на Македонија кон ЕУ

Курир - 16.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски учествуваше на годинешниот Форум, кој вчера и денеска се одржуваше во Вахау-Австрија, а оствари и билатерална средба со неговиот австриски колега и ...

Проширувањето на ЕУ да продолжи, порака од Вахау Форумот

Сител - 16.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски учествуваше на годинешниот Форум, кој вчера и денеска се одржуваше во Вахау-Австрија, а оствари и билатерална средба со неговиот австриски колега и ...

Попоски: Ја имaме поддршката од Австрија за влез во ЕУ

Нетпрес - 16.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски учествуваше на годинешниот Форум, кој вчера и денеска се одржуваше во Вахау-Австрија, а оствари и билатерална средба со неговиот австриски колега и ...

Попоски: Австрија нѝ е сериозен и посветен партнер

+инфо - 16.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски вчера и денеска учествува на годинешниот Форум во Вахау, Австрија, а оствари и билатерална средба со неговиот австриски колега и потпретседател на ...

Попоски: Австрија сака да ја види Македонија во ЕУ

Press24 - 16.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски учествуваше на годинешниот Форум, кој вчера и денеска се одржуваше во Вахау-Австрија, а оствари и билатерална средба со неговиот австриски колега и ...

Проширувањето на ЕУ да продолжи, порака од Вахау Форумот

А1 On - 16.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски учествуваше на годинешниот Форум, кој вчера и денеска се одржуваше во Вахау-Австрија, а оствари и билатерална средба со неговиот австриски колега и ...

Македонија и Австрија имаат одлични односи и соработка

Макфакс - 16.06.2013

Македонија и Австрија имаат одлични билатерални односи и соработка, што се потврдува низ активниот и сестран политички дијалог на сите нивоа и низ изразениот интерес на двете страни за засилена ...

Проширувањето на ЕУ да продолжи, порака од Вахау Форумот

Либертас - 16.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски учествуваше на годинешниот Форум, кој вчера и денеска се одржуваше во Вахау-Австрија, а оствари и билатерална средба со неговиот австриски колега и ...

Македонија и Австрија имаат одлични односи и соработка

Тера - 16.06.2013

Македонија и Австрија имаат одлични билатерални односи и соработка, што се потврдува низ активниот и сестран политички дијалог на сите нивоа и низ изразениот интерес на двете страни за засилена ...

Проширувањето на ЕУ да продолжи, порака од Вахау Форумот

Н.Македонија - 16.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски учествуваше на годинешниот Форум, кој вчера и денеска се одржуваше во Вахау-Австрија, а оствари и билатерална средба со неговиот австриски колега и ...

Попоски на Европскиот форум во Вахау

24 Вести - 15.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски денеска и утре ќе учествува на Европскиот форум што се одржува во Вахау, Австрија.

Попоски на Европскиот форум во Вахау

Канал5 - 15.06.2013

Предвидено е министерот Попоски да има излагање на тема „10 години Заедничка безбедносна и одбранбена политика - како понатаму?” Министерот за надворешни работи Никола Попоски денеска и утре ќе ...

Министерот за надворешни работи Попоски на Форум во Австрија

Макфакс - 15.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски во сабота и недела ќе учествува на годинешниот Форум, кој ќе се одржи на 15 и 16 јуни 2013 година во Вахау-Австрија.

Попоски во Австрија на Европски форум

Курир - 15.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски денеска и утре ќе учествува на Европскиот форум што се одржува во Вахау, Австрија.

Шефот на дипломатијата Попоски на Европскиот форум Вахау-Австрија

Макфакс - 15.06.2013

На покана на претседателот на Европскиот форум Вахау и министерот за образование и социјални прашања во владата на австриската покраина Долна Австрија Барбара Шварц, министерот за надворешни работи ...

Попоски на Европскиот форум во Вахау

Сител - 15.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски денеска и утре ќе учествува на Европскиот форум што се одржува во Вахау, Австрија.

Европски форум во Австрија - "Од другата страна на кризата"

Р.С.Европа - 15.06.2013

Денеска во Ваху, Австрија се одржува Европски форум на тема „Од другата страна на кризата – контури на новата Европа”. Се очекува дискусиите да бидат фокусирани на неколку актуелни прашања важни за ...

Попоски на Европскиот форум во Вахау

Inpress - 15.06.2013

Скопје, 15. јуни 2013 (ИНПРЕС) Министерот за надворешни работи Никола Попоски денеска и утре ќе учествува на Европскиот форум што се одржува во Вахау, Австрија.

Попоски на Европскиот форум во Вахау

Алфа - 15.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски денеска и утре ќе учествува на Европскиот форум што се одржува во Вахау, Австрија.

Шефот на дипломатијата Попоски на Европскиот форум Вахау-Австрија

Тера - 15.06.2013

На покана на претседателот на Европскиот форум Вахау и министерот за образование и социјални прашања во владата на австриската покраина Долна Австрија Барбара Шварц, министерот за надворешни работи ...

Попоски на Европскиот форум во Австрија

Локално - 15.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски денеска и утре ќе учествува на Европскиот форум што се одржува во Вахау, Австрија.

Попоски на Европскиот форум во Вахау

А1 On - 14.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски денеска и утре ќе учествува на Европскиот форум што се одржува во Вахау, Австрија.

Министерот Попоски на Европскиот форум Вахау во Австрија

А1 On - 14.06.2013

На покана на претседателот на Европскиот форум Вахау и министер за образование и социјални прашања во Владата на Долна Австрија Барбара Шварц, министерот за надворешни работи Никола Попоски ќе земе ...

Попоски во Австрија на Европскиот форум

Нетпрес - 14.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски денеска и утре ќе учествува на Европскиот форум што се одржува во Вахау, Австрија.

Попоски на Европскиот форум Вахау во Австрија

Нетпрес - 14.06.2013

На покана на претседателот на Европскиот форум Вахау и министер за образование и социјални прашања во Владата на Долна Австрија Барбара Шварц, министерот за надворешни работи Никола Попоски ќе земе ...

Попоски на Европски форум во Австрија

Press24 - 14.06.2013

Шефот на македонската дипломатија Никола Попоски денеска и утре ќе учествува на Европскиот форум што се одржува во Вахау, Австрија.

Попоски викендов во Австрија

Press24 - 14.06.2013

На покана на претседателот на Европскиот форум Вахау и министер за образование и социјални прашања во Владата на Долна Австрија Барбара Шварц, министерот за надворешни работи Никола Попоски ќе земе ...

Попоски на Европскиот форум Вахау во Австрија

+инфо - 14.06.2013

На покана на претседателот на Европскиот форум Вахау и министер за образование и социјални прашања во Владата на Долна Австрија Барбара Шварц, министерот за надворешни работи Никола Попоски ќе ...

Попоски во Австрија на Европскиот форум

Точка - 14.06.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски денеска и утре ќе учествува на Европскиот форум што се одржува во Вахау, Австрија.

Министерот Попоски на Европскиот форум Вахау во Австрија

Sky - 14.06.2013

На покана на претседателот на Европскиот форум Вахау и министер за образование и социјални прашања во Владата на Долна Австрија Барбара Шварц, министерот за надворешни работи Никола Попоски ќе земе ...

Попоски на Европскиот форум Вахау во Австрија

Точка - 14.06.2013

На покана на претседателот на Европскиот форум Вахау и министер за образование и социјални прашања во Владата на Долна Австрија Барбара Шварц, министерот за надворешни работи Никола Попоски ќе земе ...