TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како настанала душата? #НИА

Пулс24 - 29.11.2015

Натпреварувачите вчерашниот денот го поминаа во несвојствена слога. Откако ја исчистија вилата, мирно дискутираа околу религиските верувања. Погледнете што се случуваше ...

Вицови во куќата на НИА

Пулс24 - 29.11.2015

Опуштена атмосфера, летаат шлаканици, вицови и по некоја песна. Погледнете што прават натпреварувачите во вилата „На иста адреса“. ...

ИЗНЕНАДУВАЊЕ: Петти член во жирито на НИА!

Пулс24 - 29.11.2015

Вечерва во 23:30 на Алфа ТВ почнува 7-та гала „На иста адреса“. Овој пат како дел од жири ќе ги видиме Лила Стојановска, Маја Вукичевеќ и Влатко Илиевски кои ќе им се придружат на Весна Бејби Петрушевска и шоу биз полицаецот Боки 13.

Изненадување 5-ти член во жири!!!

Попара - 29.11.2015

Вечерва во 23:30 на Алфа ТВ почнува 7 та гала “На иста адреса”. Овој пат како дел од жири ќе ги видиме Лила Стојановска, Маја Вукичевеќ и Влатко Илиевски кои ќе им се придружат на Весна Бејби Петрушевска и шоу биз полицаецот Боки 13.

Домашна забава НИА

Попара - 29.11.2015

Опуштена, весела, распеана и разиграна атмосфера предводена од Марко и Алрксандра. Погледнете како се забавуваат натпреварувачите во ...

Сценска уметност за 7ма гала со Весна Бејби Петрушевска НИА

Пулс24 - 28.11.2015

Сценска уметност за 7 ма гала со Весна Бејби Петрушевска #НИА Весна Бејби Петрушевска ги подготвува сценските настапи на натпреварувачите за 7 та гала. Погледнете како течат подготовките. ...

Разубавување пред 7-ма гала #НИА

Пулс24 - 28.11.2015

Натпреварувачите во вилата „На иста адреса“ со нов имиџ за 7-та гала. Погледнете како течат последните подготовки. ...

Час по вокална техника со Андријана Јаневска НИА!

Пулс24 - 28.11.2015

Час по вокална техника со Андријана Јаневска НИА Натпреварувачите ги вежбаат песните за 7 та гала. Погледнете како помина часот по вокална техника со Андријана Јаневска. ...

Разубавување пред 7 ма гала НИА

Попара - 28.11.2015

Натпреварувачите во вилата “На иста адреса” со нов имиџ за 7 гала. Погледнете како течат последните ...

Сценска уметност за 7 ма гала со Весна Бејби Петрушевска НИА

Попара - 28.11.2015

Весна Бејби Петрушевска ги подготвува сценските настапи на натпреварувачите за 7 та гала. Погледнете како течат ...

Зои Блаж одговорна за вилата #НИА

Пулс24 - 27.11.2015

Зои Блаж одговорна за вилата #НИА И покрај тоа што тече 7 та недела од влегувањето на натпреварувачите во вилата ''На иста адреса'', тие сеуште имаат проблеми со будење. Погледнете кој ги почитува, а кој не ги почитува правилата.

Ивона за пример во вилата НИА

Пулс24 - 27.11.2015

Ивона за пример во вилата #НИА Одговорна за хигиената во вилата ‪#‎НИА е Ивона. Таа се обидува да им остави позитивен впечаток на соучесниците, а Анета Качуркова продолжува со истиот пример на часот по вокална техника.

Час по вокална техника НИА!

Пулс24 - 27.11.2015

Час по вокална техника #НИА Натпреварувачите ги вежбаат песните за 7 та гала. Овој пат сериозниот пристап кон задачата е изненадувачки. ...

Ивона и Стефан со своите преводи НИА

Пулс24 - 27.11.2015

Ивона и Стефан со своите преводи #НИА Погледнете како Ивона и Стефан се снајдоа во зададената задача „Преводи“. ...

Марио гледа на кафе НИА

Пулс24 - 27.11.2015

Марио гледа на кафе НИА Зои сака женско дете, Марио и гледа на кафе на Михова... Погледнете што се случуваше во вилата "На иста ...

НИА: Марио гледа на кафе

Попара - 27.11.2015

Зои сака женско дете, Марио и гледа на кафе на Михова… Погледнете што се случуваше во вилата “На иста ...

НИА: Ивона за пример во вилата

Попара - 27.11.2015

Одговорна за хигиената во вилата ‪НИА‬ е Ивона. Таа се обидува да им остави позитивен впечаток на соучесниците, а Анета Качуркова продолжува со истиот пример на часот по вокална ...

Зои Блаж одговорна за вилата НИА

Попара - 27.11.2015

И покрај тоа што тече 7 та недела од влегувањето на натпреварувачите во вилата ”На иста адреса”, тие сеуште имаат проблеми со будење. Погледнете кој ги почитува, а кој не ги почитува ...

НИА: Час по вокална техника

Попара - 27.11.2015

Натпреварувачите ги вежбаат песните за 7 та гала. Овој пат сериозниот пристап кон задачата е ...

Час по вокална техника со Андријана Јаневска НИА

Попара - 27.11.2015

Натпреварувачите ги вежбаат песните за 7 та гала. Погледнете како помина часот по вокална техника со Андријана ...

НИА: Ивона и Стефан со своите преводи

Попара - 27.11.2015

Погледнете како Ивона и Стефан се снајдоа во зададената задача ...

Кој крадел, кој бил ограбен?!

Попара - 27.11.2015

Натпреварувачите споделуваат животни приказни поврзани со кражби, секој со своето искуство… Погледнете што тие имаа да ...

Преводи #НИА

Пулс24 - 26.11.2015

Нов ден, нова задача. Погледнете што се спрема во вилата. ...

Кражба во #НИА

Пулс24 - 26.11.2015

Марио на натпреварувачите во вилата #НИА им ја раскажа своја најголема хорор приказна. Погледнете за што станува збор. ...

НИА: Модерна, урбана 7. гала

Пулс24 - 26.11.2015

Модерна, урбана 7-ма гала. #НИА Натпреварувачите заедно со Андријана Јаневска ги избираат песните за 7-та гала. ...

Кој крадел, кој бил ограбен?!? НИА

Пулс24 - 26.11.2015

Кој крадел, кој бил ограбен?!? Натпреварувачите споделуваат животни приказни поврзани со кражби, секој со своето искуство... Погледнете што тие имаа да ...

НИА: Модерна, урбана 7 ма гала

Попара - 26.11.2015

Натпреварувачите заедно со Андријана Јаневска ги избираат песните за 7 та ...

НИА: Преводи

Попара - 26.11.2015

Нов ден, нова задача. Погледнете што се спрема во ...

НИА: Марио ја раскажа својата најголема хорор приказна!

Попара - 26.11.2015

Марио на натпреварувачите во вилата НИА им ја раскажа своја најголема хорор приказна. Погледнете за што станува ...

Зои Блаж: Стефан, ај не ми објаснувај некои работи! Затни се малце!

Убавина и Здравје - 25.11.2015

По успешно завршената работна задача, натпреварувачите организираа забава која прерасна во дебата, a кулминираше во двобој меѓу Зои и Стефан. Поглендете што се случуваше во вилата „На иста адреса”.

Задача бр. 4 #НИА

Пулс24 - 25.11.2015

Задача бр. 4 #НИА. Изненадување и нова задача за натпреварувачите во вилата. Погледнете... ...

Нови стихови #НИА

Пулс24 - 25.11.2015

Натпреварувачите добија задача да напишат нови текстови за химната „На иста адреса“. Малку комедија, малку сатира. Еве како тие ја доживеaја нивната улога во оваа песна. ‪ ...

#НИА: Кој се кара, тој се сака

Пулс24 - 25.11.2015

Кој се кара, тој се сака #НИА. Зои и Стефан во вечен конфликт. Дали и за нив важи она: „Кoj се кара, тој се сака“?! ...

Зои и Стефан повторно во конфликт!

Пулс24 - 25.11.2015

Зои и Стефан повторно во конфликт После успешно завршената работна задача, натпреварувачите организираа забава која прерасна во дебата, a кулминираше во двобој меѓу Зои и Стефан. Поглендете што се случуваше во вилата "На иста адреса".

НИА: Кој се кара тој се сака

Попара - 25.11.2015

Зои и Стефан во вечен конфликт, дали и за нив важи она… “кој се кара, тој се ...

НИА: Изненадување и нова задача за натпреварувачите во вилата

Попара - 25.11.2015

Задача бр. 4 НИА Изненадување и нова задача за натпреварувачите во вилата, ...

НИА: Зои и Стефан повторно во конфликт

Попара - 25.11.2015

После успешно завршената работна задача, натпреварувачите организираа забава која прерасна во дебата, a кулминираше во двобој меѓу Зои и Стефан. Поглендете што се случуваше во вилата “На иста адреса”.

НИА: Нови стихови

Попара - 25.11.2015

Натпреварувачите добија задача да напишат нови текстови за химната “На иста адреса”. Малку комедија, малку сатира еве како тие ја доживеaја нивната улога во оваа песна. ...

Во куќата „На иста адреса“ некој го имитира Боки 13 (ВИДЕО)

Убавина и Здравје - 24.11.2015

Погледнете што се случуваше во вилата #НИА, вечерта после претставата “Богати аздисани vs Сиромашни ...

Меѓучовечки односи после полноќ #НИА

Пулс24 - 24.11.2015

Меѓучовечки односи после полноќ. ‪ #‎НИА Погледнете што се случуваше во вилата #НИА, вечерта после претставата „Богати аздисани vs Сиромашни ...

Совети и трикови #НИА

Пулс24 - 24.11.2015

Совети и трикови #НИА. Анета Качуркова споделува совети и трикови за настапите на 7-та гала. Погледнете... ...

Шеста гала #НИА

Пулс24 - 24.11.2015

Шеста гала #НИА Реформи, ново влегување и едно излегување на шестата гала вечер. Погледнете ги настапите на кандидатите, критиките од жирито и сами одлучете кој заслужува финале. ...

Адаптирана македонска Пепелашка во #НИА

Пулс24 - 24.11.2015

Адаптирана македонска Пепелашка #НИА. Натпреварувачите имаа задача да реализираат мјузикл од познатата приказна Пепелашка. Погледнете... ...

Шеста гала НИА

Попара - 24.11.2015

Реформи, ново влегување и едно излегување на шестата гала вечер. Погледнете ги настапите на кандидатите, критиките од жирито и сами одлучете кој заслужува финале. ...

Совети и трикови НИА

Попара - 24.11.2015

Анета Качуркова споделува совети и трикови за настапите на 7 та гала. Погледнете ...

НИА‬: Меѓучовечки односи после полноќ ‪

Попара - 24.11.2015

Погледнете што се случуваше во вилата НИА, вечерта после претставата “Богати аздисани vs Сиромашни ...

НИА: Адаптирана Македонска Пепелашка

Попара - 24.11.2015

Натпреварувачите имаа задача да реализираат мјузикл од познатата приказна Пепелашка, ...

Помина и 6- та гала ‎НИА

Пулс24 - 23.11.2015

Помина и 6 та гала ‎НИА Настапите на 10 натпреварувачи вчера вечер ги задоволија критериумите на жирито во состав Тамара Тодевска, Панчо, Весна Бејби Петрушевска и Боки 13 во улога на шоу биз полицаец.

Проштална песна #НИА

Пулс24 - 23.11.2015

Натпреварувачите со песна ги поздравија тројцата исфрлени кандидати. Погледнете што се случуваше во вилата после 6 та гала. ...

Нов ден, нов член #НИА

Пулс24 - 23.11.2015

Работно утро во вилата #НИА. Натпреварувачите ги избираат песните за 7-та гала вечер. Погледнете како помина часот со професорката Андријана ...

Полноќни разговори „На иста адреса“

Пулс24 - 23.11.2015

Што се случуваше доцна во ноќта во куќата на #НИА? Нов љубовен триаголник, Валери, Игор и Михова... Oстанете „На иста ...

НИА: Богати аздисани vs Сиромашни амбициозни

Пулс24 - 23.11.2015

Натпреварувачите во вилата #НИА ја добија третата задача. „Богати аздисани vs Сиромашни амбициозни“. Не пропуштајте, вечерва, 00:30 АЛФА ...

Ивона влегува „На иста адреса“!

Пулс24 - 23.11.2015

Ивона влегува „На иста адреса“ Ивона Јованович е новата кандидатка, која вчера вечер доби шанса да им се придружи на натпреварувачите во вилата ‪#‎НИА . За повеќе актуелни случувања останете „На иста ...

Нов љубовен тријаголник НИА

Попара - 23.11.2015

Нов љубовен тријаголник, Валери, Игор и Михова… Oстанете “На иста ...

“Богати аздисани vs Сиромашни амбициозни” – Натпреварувачите во вилата НИА ја добија третата задача

Попара - 23.11.2015

Натпреварувачите во вилата НИА ја добија третата задача, “Богати аздисани vs Сиромашни амбициозни”. Не пропуштајте, вечерва, 00:30 АЛФА ...

Нов ден, нов член НИА

Попара - 23.11.2015

Работно утро во вилата НИА. Натпреварувачите ги избираат песните за 7 та гала вечер. Погледнете како помина часот со професорката Андријана ...

Ивона Јованович влегува ”На иста адреса”

Попара - 23.11.2015

Ивона Јованович е новата кандидатка, која вчера вечер доби шанса да им се придружи на натпреварувачите во вилата ‪ НИА. За повеќе актуелни случувања останете “На иста ...

Погледнете како помина 6-та гала НИА

Попара - 23.11.2015

Настапите на 10 натпреварувачи вчера вечер ги задоволија критериумите на жирито во состав Тамара Тодевска, Панчо, Весна Бејби Петрушевска и Боки 13 во улога на шоу биз полицаец. Слушнавме повеќе пофални зборови, комплименти, видовме многу 10 ки, но ...

Погледнете што се случуваше во вилата после 6-та гала НИА

Попара - 23.11.2015

Натпреварувачите со песна ги поздравија тројцата исфрлени кандидати. Погледнете што се случуваше во вилата после 6 та ...