TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Милена Кирхенвиц на светски избор за мис за жени со инвалидитет

Вест - 13.09.2007

Поранешната манекенка Милена Кирхенвиц ќе учествува на светскиот избор за мис за жени со инвалидитет. Овој избор се одржува за прв пат на светско ниво и е под мотото "Убавина и чувства". На овој избор биле пријавени 218 жени од цел свет, а Милена е влезена во финалето, кое ќе се одржи на 1 октомври ...

Македонката Милена Кирхенвиц меѓу десетте финалистки

Време - 13.09.2007

ИЗБОР ЗА УБАВИНА ЗА ЖЕНИ СО ИНВАЛИДИТЕТ Триесет и двегодишната Милена Кирхенвиц, Македонка што живее во Германија, ќе ја претставува Македонија на светскиот избор за убавина за жени со инвалидитет, насловен „Убавина и чувства“.

Милена Кирхенвиц на избор за убавина за жени со инвалидитет

Дневник - 13.09.2007

Македонката што живее во Германија, Милена Кирхенвиц (32), ќе ја претставува нашата земја на првиот светски избор за убавина за жени со инвалидитет „Убавина и чувства “. Настанот ќе трае една недела, а финалето ќе биде на 1 октомври во Хановер, Германија.

Натурализирана Германка ќе ја претставува Македонија

Вечер Прес - 13.09.2007

Милена Кирхенвиц, 32-годишната Македонка која живее во Германија ќе ја претставува Македонија на Првиот светски избор на убавина за жени со инвалидитет. Изборот наречен "Убавина и чувства" ќе трае една недела, а финалето ќе се одржи на 1 октомври во Хановер, Германија.