TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бесплатна помош во борбата против корупцијата

Време - 15.07.2004

ЦЕНТРИ НА ТРАНСПАРЕНТНОСТ МАКЕДОНИЈА Граѓаните можат да побараат бесплатна помош и совет за случаи поврзани со корупција во четирите центри - во Скопје, Тетово, Штип и во Кавадарци, отворени од Транспарентност Македонија, а во насока на намалување на корупцијата.

Отворени центри за борба против корупцијата

Утрински - 15.07.2004

„Транспарентност Македонија" Граѓаните кои сакаат да пријават случаи на корупција и да се информираат како да се справат со неа ќе можат да го сторат тоа во четирите центри во Скопје, Тетово, Кавадарци и Штип. Центрите вчера ги промовираше невладината организација ?Транспарентност Македонија", а ...

Транспарентност ќе дава бесплатна правна помош за случаи на корупција

А1 - 14.07.2004

Македонските граѓани од денеска ќе можат да побараат бесплатна помош и совет за случаи поврзани со корупција во четирите центри во Скопје, Тетово, Штип и Кавадарци кои во рамките на проектите за намалување на корупцијата ги отвори Транспарентност Македонија.

Транспарентност Македонија во борбата против корупцијата

А1 - 14.07.2004

Граѓаните се жртви на корупцијата. За да се измени ваквата состојба, Транспарентност Македонија отвори канцеларии во четири градови во Македонија. Доколку има елементи на корупција, граѓаните ќе можат да добијат бесплатни совети за тоа кои им се правата во борбата против неа.