TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Донација на современа техничка опрема од Американската амбасада за МВР

Денар - 22.09.2017

Американската амбасада донира современа техничка опрема за Одделот за гранични работи при Министерството за внатрешни работи. Министерот Оливер Спасовски рече дека во сите овие години амбасадата на Соединетите Американски Држави претставува еден од ...

Одделот за гранични работи при МВР доби донација од САД

24 Вести - 21.09.2017

Техничка опрема наменета за контрола на товари и возила, пет теренски чевороцикли кои првпат ќе бидат во составот на граничната полиција за контрола и надзор на тешко пристапни терени на државната граница доби денеска Одделот за гранични работи при ...

Одделот за гранични работи при МВР доби донација од САД

Алсат-М - 21.09.2017

Техничка опрема наменета за контрола на товари и возила, пет теренски чевороцикли кои првпат ќе бидат во составот на граничната полиција за контрола и надзор на тешко пристапни терени на државната граница доби денеска Одделот за гранични работи при ...

САД донираше опрема за спречување трговија со луѓе во вредност од 60.000 долари

Сакам да кажам - 21.09.2017

Амбасадата на САД денес донираше опрема на граничната полиција во вредност од 60.000 долари. Граничната полиција покрај опрема за откривање на нелегална трговија и трговија со луѓе, доби и едно возило и пет скутери.

Американска донација во опрема за граничниот премин Блаце

Канал5 - 21.09.2017

Странска и модерна опрема за граничната полиција. Пејџери за откривање радијација, видеоскопски систем за преглед, торби со алат за основен преглед, како и пет теренски чевороцикли, се дел од американската донација.

Донација на Владата на САД за МВР (ВИДЕО)

Стандард - 21.09.2017

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски на денешното примопредавање на новата донација од страна на амбасадор на САД во РМ, Џеф Бејли, наменета за Одделот за гранични работи при МВР, а во рамки на Програмата за контрола на извоз и гранично ...

Одделот за гранични работи при МВР доби донација од САД

Слободен Печат - 21.09.2017

Техничка опрема наменета за контрола на товари и возила, пет теренски чевороцикли кои првпат ќе бидат во составот на граничната полиција за контрола и надзор на тешко пристапни терени на државната граница доби денеска Одделот за гранични работи при ...

САД донираше опрема за МВР

+инфо - 21.09.2017

Изминативе 16 години владата на САД издвои околу 20 милиони долари во опрема и обука за подобрување на квалитетот на граничната контрола и безбедност. Американската амбасада донира современа техничка опрема за Одделот за гранични работи при ...

ВИДЕО: Донирана опрема за Одделот за гранични работи при МВР од американската амбасада

А1 On - 21.09.2017

Во сите овие години наназад амбасадата на Соединетите Американски Држави во Република Македонија преку Програмите за контрола на извоз и гранично обезбедување (EXBS) и за меѓународна помош и обука во кривичните истраги (ICITAP), претставува еден од ...

(ВИДЕО) Американската амбасада донира современа техничка опрема на МВР

Макфакс - 21.09.2017

Американската амбасада донира современа техничка опрема за Одделот за гранични работи при Министерството за внатрешни работи. Министерот Оливер Спасовски рече дека во сите овие години амбасадата на Соединетите Американски Држави претставува еден од ...

САД донираше опрема за Граничната полиција вредна 60 илјади долари

Глас на Америка - 21.09.2017

Над шест илјади цариници и гранични полицајци минале низ обуки на иструктори од САД. Поддршката на САД е изразена и преку донации на техничка опрема вредни неколку милиони евра САД денеска донираше нова опрема за Граничната полиција во рамките на ...

Американска донација во опрема за Одделот за гранични работи во МВР (ВИДЕО)

МКД - 21.09.2017

Техничка опрема наменета за контрола на товари и возила, како и пет теренски чевороцикли кои првпат ќе бидат во составот на граничната полиција за контрола и надзор на тешко пристапни терени на државната граница доби денеска Одделот за гранични ...

Амбасадата на САД донираше опрема на македонската полиција и царина

Сител - 21.09.2017

Денеска во МВР беше извршено примопредавање на новата донација од страна на амбасадор на САД во РМ, Џеф Бејли, наменета за Одделот за гранични работи при МВР, а во рамки на Програмата за контрола на извоз и гранично обезбедување (EXBS).

Одделот за гранични работи при МВР доби донација од САД

Кумановски м. - 21.09.2017

loading... Техничка опрема наменета за контрола на товари и возила, пет теренски чевороцикли кои првпат ќе бидат во составот на граничната полиција за контрола и надзор на тешко пристапни терени на државната граница доби денеска Одделот за гранични ...

Владата на САД и подари пет теренски чевороцикли на граничната полиција (ВИДЕО)

Sky - 21.09.2017

“Во сите овие години наназад амбасадата на Соединетите Американски Држави во Република Македонија преку Програмите за контрола на извоз и гранично обезбедување (EXBS) и за меѓународна помош и обука во кривичните истраги (ICITAP), претставува еден од ...

Американската амбасада донира современа техничка опрема на МВР

Точка - 21.09.2017

Американската амбасада донира современа техничка опрема за Одделот за гранични работи при Министерството за внатрешни работи. Министерот Оливер Спасовски рече дека во сите овие години амбасадата на Соединетите Американски Држави претставува еден од ...

Граничната полиција доби квадроцикли за тешко пристапни терени од САД

Мета - 21.09.2017

Амбасадата на САД во земјава денеска на Министерството за внатрешни работи му ја предаде донацијата наменета за потребите на одделот за гранични работи. Покрај техничката опрема наменета за контрола на товари и возила, владата на САД донираше и пет ...

Граничната полиција доби квадроцикли за тешко пристапни терени од САД

Либертас - 21.09.2017

“Во сите овие години наназад амбасадата на Соединетите Американски Држави во Република Македонија преку Програмите за контрола на извоз и гранично обезбедување (EXBS) и за меѓународна помош и обука во кривичните истраги (ICITAP), претставува еден од ...

Одделот за гранични работи при МВР доби донација од САД...

Н.Македонија - 21.09.2017

Одделот за гранични работи при МВР доби донација од САД Техничка опрема наменета за контрола на товари и возила, пет теренски чевороцикли, кои првпат ќе бидат во составот на граничната полиција за контрола и надзор на тешко пристапни терени на ...

Амбасадата на САД ќе донира опрема за зајакнување на граничната безбедност на Македонија

Фокус - 20.09.2017

Донација во вредност од 207.000 американски долари која вклучува опрема за попречување прекуграничен криминал, компјутери, патролно возило и теренски возила ќе добие Македонија од Соединетите Американски Држави, како дел од долгогодишната соработка ...

САД ќе донира опрема вредна 200.000 долари за македонските институции

Нова ТВ - 20.09.2017

Соединетите Американски Држави како дел од долгогодишната соработка со Владата на Македонија ќе донира опрема за македонските институции за зајакнување на граничната безбедност и спроведување на законот.

Амбасадата на САД ќе донира опрема за зајакнување на граничната безбедност на Македонија

+инфо - 20.09.2017

Донацијата, во вредност од 207.000 американски долари вклучува опрема за попречување прекуграничен криминал, компјутери, патролно возило и теренски во Како дел од долгогодишната соработка со Владата на Македонија во зајакнување на граничната ...

Амбасадата на САД ќе донира опрема за зајакнување на граничната безбедност на Македонија

МКД - 20.09.2017

Како дел од долгогодишната соработка со Владата на Македонија во зајакнување на граничната безбедност и спроведување на законот, САД ќе донираат опрема за попречување прекуграничен криминал, компјутери, патролно возило и теренски возила на ...

Амбасадата на САД ќе донира опрема за зајакнување на граничната безбедност на Македонија

Макфакс - 20.09.2017

Американската амбасада ќе донира опрема за зајакнување на граничната безбедност на Македонија во вредност од 207.000 американски долари. Опремата вклучува опрема за попречување прекуграничен криминал, компјутери, патролно возило и теренски возила.

Амбасадата на САД ќе донира опрема за зајакнување на граничната безбедност на Македонија

Точка - 20.09.2017

Американската амбасада ќе донира опрема за зајакнување на граничната безбедност на Македонија во вредност од 207.000 американски долари. Опремата вклучува опрема за попречување прекуграничен криминал, компјутери, патролно возило и теренски возила.

Амбасадата на САД ќе донира опремa за зајакнување на граничната безбедност

Мета - 20.09.2017

САД на Министерството за внатрешни работи – Гранична полиција, на Министерството за финансии – Царинска управа и на Дирекцијaта за радијациона сигурност ќе донираат опрема во вредност од 207.000 американски долари, која вклучува опрема за ...

Амбасадата на САД ќе донира опремa за зајакнување на граничната безбедност

Либертас - 20.09.2017

САД на Министерството за внатрешни работи – Гранична полиција, на Министерството за финансии – Царинска управа и на Дирекцијaта за радијациона сигурност ќе донираат опрема во вредност од 207.000 американски долари, која вклучува опрема за ...