TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вашингтон не' потсетува на Охридскиот договор

Утрински - 10.12.2010

Вашингтон - САД ја поддржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската унија што е дел од напорите за промоција на мирот и стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски заменик ...

САД препорачаа да ги подобриме меѓуетничките односи

Дневник - 10.12.2010

САД ја поддржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската Унија, што е дел од напорите за промоција на мирот и на стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски заменик-помошник ...

Кантримен - Проблемот со името со Грција треба да се реши колку е можно побрзо

Inpress - 10.12.2010

Вашингтон/Скопје, 10. декември 2010 (ИНПРЕС) Најголем мотив за напредокот на регионот е членство во ЕУ и во НАТО, оцени американскиот заменик-помошник државен секретар за европски и евроазиски ...

Кантримен: Меѓуетничките односи и решение за името - приоритети за Македонија

Алсат-М - 09.12.2010

САД ја подржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската унија што е дел од напорите за промоција на мирот и стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски заменик помошник ...

Кантримен: Решение за името еден од приоритетите на Македонија

Курир - 09.12.2010

Томас Кантримен, помошник на заменикот државен секретар на вчерашното сослушување во Хелсиншката комисија на Конгресот, посветено на Балканот изјави дека САД ја подржуваат Македонија за членство во ...

Меѓуетничките односи и решение за името - приоритети за Македонија

МРТ - 09.12.2010

САД ја подржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската унија што е дел од напорите за промоција на мирот и стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски заменик помошник ...

Кантримен: Меѓуетничките односи и решение за името приоритети за Македонија

Кирилица - 09.12.2010

САД ја подржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската унија што е дел од напорите за промоција на мирот и стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски заменик помошник ...

Македонија да ги подобри меѓуетничките односи

Р.С.Европа - 09.12.2010

Соединетите Држави ја подржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската Унија што е дел од напорите за промоција на мирот и стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски ...

Кантримен: Македонија да остане фокусирана на реформите

Форум - 09.12.2010

Американскиот заменик помошник државен секретар, Томас Кантримен, изјави дека Македонија треба да остане фокусирана на реформите Според него, реформските процеси треба да продолжат во однос на ...

Кантримен: Македонија да остане фокусирана на реформите

Макфакс - 09.12.2010

Американскиот заменик помошник државен секретар, Томас Кантримен, изјави дека Македонија треба да остане фокусирана на реформите. Според..

Кантримен: Меѓуетничките односи и решение за името - приоритети за Македонија

Алфа - 09.12.2010

САД ја подржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската унија што е дел од напорите за промоција на мирот и стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски заменик помошник ...

Кантримен: Меѓуетничките односи и решение за името - приоритети за Македонија

Сител - 09.12.2010

САД ја подржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската унија што е дел од напорите за промоција на мирот и стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски заменик помошник ...