TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба на фотографии и документи и промоција

Утрински - 25.07.2003

Скопско лето Денеска на програмата на "Скопско лето" е промоција на книгата "Да не ја утнам темата" од Мојсо Мојсовски, издание на Дирекцијата за култура и уметност. Промоцијата ќе се одржи во Музејот на град Скопје со почеток во 12 часот, а ќе ја претстават Васил Тоциновски и Марко Илковски.

Промоција на книги и изложба на фотографии

Дневник - 25.07.2003

ВО МУЗЕЈОТ НА СКОПЈЕ Годишнината од катастрофалниот земјотрес во Музејот на Скопје денеска ќе биде одбележана со промоции на две книги и со изложба на фотографии. Во Градскиот музеј напладне ќе биде промовирана книгата на новинарот Мојсо Мојсовски "Да не ја утнам темата".