TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стотина дела од современата светска уметност

Утрински - 26.07.2003

ИзльEба ьC ЃEЃEЃEијатЃEъь МузејъC ъь современатЃEуметыMст ДенесЃE, во МузејъC ъь современЃEуметыMст во 11 часоЃE ќе биде ъCвореъь изЃEжбЃEьC ЃEЃEЃEијатЃEъь ьAаа институцијЃE ЃEточнЃE ќе бидаЃEъ@фатеыG автори ЃEЃEЃEед 40 годиыG ЃEдаријЃEЃEЃEвнЃEдеЃE ЃEЃE ЃEЃEЃEза СЃEЃEЃE ИЃEыM, во ...

Од 2006 година на пумпите нема да се точи оловен бензин?

Утрински - 22.07.2003

ИНИЦИЈАТИВА МинистерствъCЃEза животнЃEсрединЃEизготвЃE"ОсньAен ЃEан за исфрЃEње ьC упъCреба ъь ьJьAыGъC беыFин" ЃEфиъьЃEатЃEверзијЃEъь ьAыШ доЃEЃEыQ, ЃEј ъьскъAЃEќе се ъьјде ъь јавъь расправа, ЃEедвидува до 2006 годиъь во зеЃEавЃEда се упъCребуваат саЃE безоЃEвнЃEбеыFинЃE со штЃEьC едъь страъь ќе ...