TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Михајловски давал пари од Фондот за "Гоце Делчев"

Дневник - 25.07.2003

нова КРИВИЧНА ПРИЈАВА за бившиот директор на фондот за здравство Поранешниот директор на Фондот за здравствено осигурување Војо Михајловски е осомничен од полицијата дека платил 21,7 милиони денари од касата на Фондот за лични доходи, придонеси, ДДВ и други давачки на вработените во печатницата ...

Кривична пријава против Војо Михајловски

А1 - 23.07.2003

Поднесена е кривична пријава против Војо Михајловски, поранешен директор на Фондот за здраветсвено осигурување и ЈП од Виница осомничени дека во текот на 2001 и 2002 ја злоупотребиле службената положба и овластување и го оштетиле Фондот за здравствено осигурување за 21 милион и 722.000 денари.