TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Генетското инженерство низ инсталации

Вест - 15.06.2001

ВО МСУ Вечерва (20.30 часот) во Музејот на современа уметност ќе биде отворена изложба "Општество и геномска култура", со што ќе започне Сафер проектот, а ќе трае до среда. На изложбата ќе бидат претставени инсталации од уметници од Хрватска, Бразил, САД, Бугарија, Германија, Англија, Австрија, ...

Проекти на тема "Општество и геномска култура"

Дневник - 15.06.2001

ВО МСУ ПОЧНУВА САЕМОТ НА ЕЛЕКТРОНСКИ УМЕТНОСТИ Во Музејот на современата уметност во Скопје вечерва (20,30 ч.) ќе биде отворен Скопскиот саем на електронски уметности "СЕАФаир 2001". Во текот на викендов во МСУ ќе се одржат повеќе симпозиуми, предавања, работилници и дискусии на тема "Општество и ...