TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

Вест - 25.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани, поради изведување работи на пат (минирање), утре сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14:00 и 16:00 часот, информираат од Автомото сојузот на ...

Утре краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

Канал5 - 25.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани, поради изведување работи на пат (минирање), утре сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14:00 и 16:00 часот, информираат од Автомото сојузот на ...

Краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

Курир - 25.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани, поради изведување работи на пат (минирање), денеска сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14:00 и 16:00 часот, информираат од Автомото сојузот на ...

Краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

Сител - 25.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани, поради изведување работи на пат (минирање), денеска сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14:00 и 16:00 часот, информираат од Автомото сојузот на ...

АМСМ информира каде ќе има едночасовен прекин на сообрачајот

Press24 - 25.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани, поради изведување работи на пат (минирање), денеска сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14:00 и 16:00 часот, информираат од Автомото сојузот на ...

Утре краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

+инфо - 25.09.2016

Сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14 и 16 часот, информираат од Автомото сојузот на Македонија. На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани, поради изведување работи на пат (минирање), утре сообраќајот ќе биде ...

Краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

А1 On - 25.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани, поради изведување работи на пат (минирање), денеска сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14:00 и 16:00 часот, информираат од Автомото сојузот на ...

Во понеделник краток прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

OhridNews - 25.09.2016

Од Авто-мото сојузот на Македонија информираат дека на магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани, поради изведување работи на пат (минирање) на 26-ти септември, понеделник, сообраќајот ќе биде во прекин 10–15 минути помеѓу 14.00-16.00 ...

Утре краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

Либертас - 25.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани, поради изведување работи на пат (минирање), утре сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14:00 и 16:00 часот, информираат од Автомото сојузот на ...

Утре краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

Пулс24 - 25.09.2016

Утре краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид. На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани, поради изведување работи на пат (минирање), утре сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14:00 и 16:00 часот, ...

Краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

Lider - 25.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани, поради изведување работи на пат (минирање), денеска сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14:00 и 16:00 часот, информираат од Автомото сојузот на ...

Задутре краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

Сител - 24.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани поради изведување градежни работи (минирање) во понеделник сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14 до 16 часот, соопшти Диспечерскиот информативен центар на Јавното ...

Задутре краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

А1 On - 24.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани поради изведување градежни работи (минирање) во понеделник сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14 до 16 часот, соопшти Диспечерскиот информативен центар на Јавното ...

Задутре краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

Репортер - 24.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани поради изведување градежни работи (минирање) во понеделник сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14 до 16 часот, соопшти Диспечерскиот информативен центар на Јавното ...

Задутре краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

Курир - 24.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани поради изведување градежни работи (минирање) во понеделник сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14 до 16 часот, соопшти Диспечерскиот информативен центар на Јавното ...

Во понеделник прекин на сообраќајот: Еве каде нема да се вози

Press24 - 24.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани поради изведување градежни работи (минирање) во понеделник сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14 до 16 часот, соопшти Диспечерскиот информативен центар на Јавното ...

Понеделник краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

Република - 24.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани поради изведување градежни работи (минирање) во понеделник сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14 до 16 часот, соопшти Диспечерскиот информативен центар на Јавното ...

Задутре краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид...

Н.Македонија - 24.09.2016

Задутре краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани поради изведување градежни работи (минирање) в понеделник сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14 до 16 ...

Зголемен број на жртви во сообраќајни несреќи на улиците и патиштата во гостиварско...

Н.Македонија - 24.09.2016

Зголемен број на жртви во сообраќајни несреќи на улиците и патиштата во гостиварско Состојбите со безбедноста во сообраќајот на подрачјето на Гостивар бележат негативен тренд споредено со минатата година.

Задутре краткотраен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

Lider - 24.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај село Врбјани поради изведување градежни работи (минирање) во понеделник сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути во периодот од 14 до 16 часот, соопшти Диспечерскиот информативен центар на Јавното ...

Во прекин магистралниот пат Струмица - граничен премин „Ново село“

+инфо - 23.09.2016

Прекинот е поради сообраќајна несреќа. Од 22:50 часот поради случена сообраќајна незгода, сообраќајот на магистралниот пат „А-4“ Струмица-Граничен премин „Ново село“ кај село Секирник е во прекин и се пренасочува по алтернативни патишта, инфомира ...

Страшна сообраќајка во струмичко, сообраќајот во прекин

Сител - 23.09.2016

Од вечерва од 22:50 часот поради случена сообраќајна незгода, сообраќајот на магистралниот пат „А-4“ Струмица-Граничен премин „Ново село“ кај с.Секирник е во прекин и се пренасочува по алтернативни ...

Засилени превентивните активности за поголема сообраќајна безбедност во Гостиварско

Сител - 23.09.2016

Во првите осум месеци од годинава, заклучно со 25-ти август, на гостиварското подрачје во сообраќајни несреќи загинале 10 лица што и за три пати поголем број од истиот период лани кога се регистрирани три човечки жртви, информираат од СВР Тетово.

Засилени превентивните активности за поголема сообраќајна безбедност во Гостиварско

Lider - 23.09.2016

Во првите осум месеци од годинава, заклучно со 25-ти август, на гостиварското подрачје во сообраќајни несреќи загинале 10 лица што и за три пати поголем број од истиот период лани кога се регистрирани три човечки жртви, информираат од СВР Тетово.

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево - Охрид

Канал5 - 22.09.2016

Сообраќајот на магистралниот пат Кичево - Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување на градежни активности, односно минирање на патот. Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот ќе биде од 10 до 15 ...

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

А1 On - 22.09.2016

Сообраќајот на магистралниот пат Кичево – Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување на градежни активности, односно минирање на патот. Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот ќе биде од 10 до 15 ...

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево - Охрид

Сител - 22.09.2016

Сообраќајот на магистралниот пат Кичево - Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување на градежни активности, односно минирање на патот. Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот ќе биде од 10 до 15 ...

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

Репортер - 22.09.2016

Сообраќајот на магистралниот пат Кичево – Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување на градежни активности, односно минирање на патот. Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот ќе биде од 10 до 15 ...

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

Курир - 22.09.2016

Сообраќајот на магистралниот пат Кичево – Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување на градежни активности, односно минирање на патот. Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот ќе биде од 10 до 15 ...

Поради сообраќајка прекин на сообраќајот на патот Прилеп - Македонски Брод, а поради минирање на Кичево – Охрид

МКД - 22.09.2016

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива без забрани, по наместа влажни коловози. Како што информираа од Авто-мото сојузот на Македонија (АМСМ) од 10.30 часот, на планински превој помеѓу Прилеп и Македонски Брод поради сообраќајна незгода, ...

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево - Охрид

Телеграф - 22.09.2016

Автомото-сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот ќе биде од 10 до 15 минути во периодот од 13 до 15 часот Сообраќајот на магистралниот пат Кичево - Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување градежни ...

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево - Охрид

Алфа - 22.09.2016

Сообраќајот на магистралниот пат Кичево - Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување на градежни активности, односно минирање на патот. Сообраќајот на магистралниот пат Кичево - Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради ...

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

Нетпрес - 22.09.2016

Сообраќајот на магистралниот пат Кичево – Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување на градежни активности, односно минирање на патот. Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот ќе биде од 10 до 15 ...

Прекин на сообраќајот - еве каде не се вози

Press24 - 22.09.2016

Сообраќајот на магистралниот пат Кичево - Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување на градежни активности, односно минирање на патот. Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот ќе биде од 10 до 15 ...

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево - Охрид

МРТ - 22.09.2016

Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот ќе биде од 10 до 15 минути во периодот од 13 до 15 часот. Сообраќајот на магистралниот пат Кичево - Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување на градежни ...

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

+инфо - 22.09.2016

Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот ќе биде од 10 до 15 минути во периодот од 13 до 15 часот. Сообраќајот на магистралниот пат Кичево – Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување на градежни ...

Краток прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид заради минирање

Макфакс - 22.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево – Охрид поради изведување работи на пат (минирање), во четврток сообраќајот ќе биде во прекин 10 – 15 минути помеѓу 13:00 – 15:00 часот. Сообраќајот на сите државни патишта се одвива без забрани, по претежно суви ...

Краток прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид заради минирање

Точка - 22.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево – Охрид поради изведување работи на пат (минирање), во четврток сообраќајот ќе биде во прекин 10 – 15 минути помеѓу 13:00 – 15:00 часот. Сообраќајот на сите државни патишта се одвива без забрани, по претежно суви ...

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

Канал 77 - 22.09.2016

Сообраќајот на магистралниот пат Кичево – Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување на градежни активности, односно минирање на патот. Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот ќе биде од 10 до 15 ...

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево - Охрид...

Н.Македонија - 22.09.2016

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево - Охрид Сообраќајот на магистралниот пат Кичево - Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување на градежни активности, односно минирање на патот.

Краток прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид заради минирање

Денар - 22.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево – Охрид поради изведување работи на пат (минирање), денес сообраќајот ќе биде во прекин 10 – 15 минути помеѓу 13:00 – 15:00 часот. Сообраќајот на сите државни патишта се одвива без забрани, по претежно суви коловози.

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

Lider - 22.09.2016

Сообраќајот на магистралниот пат Кичево – Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување на градежни активности, односно минирање на патот. Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот ќе биде од 10 до 15 ...

Судир на патот Гостивар – Кичево, тешко повредениот однесен на Ургентен

МКД - 21.09.2016

Вчера на магистралниот пат Гостивар – Кичево кај исклучокот за с.Ново Село, околу 16.25 часот, се случила сообраќајна незгода во која се судриле два мерцедеса. Мерцедесот со скопски регистерски ознаки,бил управуван од А.А.

Сообраќајот во преќин на патот Кичево - Охрид

Press24 - 21.09.2016

На магистралниот пат А-2 Кичево – Охрид поради изведување работи на пат (минирање), на 22.09.2016год. (четврток), сообраќајот ќе биде во прекин 10 – 15 минути помеѓу 13:00 – 15:00 часот. Сообраќајот на сите државни патишта се одвива без забрани, по ...

АМСМ: Утре патот Кичево- Охрид повремено ќе биде затворен за сообраќај

+инфо - 21.09.2016

АМСМ препорачува внимателно возење, прилагодена брзина на движење и почитување на поставената сообраќајна сигнализација. Авто мото сојузот (АМСМ) информира дека утре на магистралниот пат А-2 Кичево – Охрид поради изведување работи на пат (минирање), ...

Се судрија два Мерцедеси: Возачот целиот со скршеници на Ургентен во Скопје

Press24 - 21.09.2016

Уште една страшна сообраќајка во Македонија. Во текот на вчерашниот ден во 16 часот и 25 минути, на магистралниот пат Гостивар – Кичево кај исклучокот за Ново Село, се судриле „Мерцедес“ со скопски регистерски ознаки управуван од 43-годишниот А.А.

Две лица повредени во сообраќајка кај гостиварско Ново Село

Канал5 - 20.09.2016

Едно лице е потешко повредено, а едно се здобило со полесни повреди во сообраќајната несреќа што попладнето се случи на магистралниот пат Гостивар - Кичево во близина на Ново Село. СВР Тетово информира дека во сообраќајната несреќа покрај двете ...

Две лица повредени во сообраќајка кај гостиварско Ново Село

24 Вести - 20.09.2016

Едно лице е потешко повредено, а едно се здобило со полесни повреди во сообраќајната несреќа што попладнето се случи на магистралниот пат Гостивар - Кичево во близина на Ново Село. СВР Тетово информира дека во сообраќајната несреќа покрај двете ...

По една коловозна лента на патот Гостивар - Кичево

Макфакс - 20.09.2016

Поради случена сообраќајна незгода, сообраќајот на магистралниот пат Гостивар - Кичево се одвива наизменично по една коловозна лента, предурпедуваат во вторникот вечерта од АМСМ. Сообраќајната незгода е кај исклучокот за Ново Село.

Тешка сообраќајка на патот Гостивар-Кичево, двајца повредени (ФОТО)

Нетпрес - 20.09.2016

Попладнево околу 16.30 часот, на магистралниот пат Гостивар-Кичево ( кај Ново село) се случи тешка сообраќајна несреќа, во која двајца се повредени и хоспитализирани. Еден од нив (Ј.А.) е со потешки телесни повреди, фрактура на глава и скшеници.

МЕРЦЕДЕС СЕ ПРЕВРТЕЛ НА ПОКРИВ: Стравотна слика од сообраќајка кај Ново Село (ФОТО)

Телеграф - 20.09.2016

Се судриле два автомобили марка „мерцедес“ на магистралниот пат Гостивар-Кичево. Едниот е турски државјанин, а лицето кое завршило со тешки телесни повреди е стружанец Во сообраќајна несреќа која се случила попладнево во 16:30 часот на магистралниот ...

Детали за сообраќајката и здравствената состојба на возачите на „Мерцедесите“

Курир - 20.09.2016

Шеесет и шест годишниот стружанец Ј.А. кој управувал со автомобил „Мерцедес“ со охридски регистерски ознаки е тешко повреден по сообраќајната несреќа која попладнево се случи на магистралниот пат Гостивар-Кичево.

Две лица повредени во сообраќајка кај гостиварско Ново Село

А1 On - 20.09.2016

Едно лице е потешко повредено, а едно се здобило со полесни повреди во сообраќајната несреќа што попладнето се случи на магистралниот пат Гостивар – Кичево во близина на Ново Село. СВР Тетово информира дека во сообраќајната несреќа покрај двете ...

Сообраќајка на патот Гостивар - Кичево - сообраќајот отежнат

Press24 - 20.09.2016

Поради случена сообраќајна незгода сообраќајот на магистралниот пат Гостивар-Кичево се одвива наизменично по една коловозна лента, соопшти АМСМ. Сообраќајката се случила кај исклучокот за село Ново ...

Двајца повредени во несреќата на патот Гостивар – Кичево

Репортер - 20.09.2016

Едно лице е потешко повредено, а едно се здобило со полесни повреди во сообраќајната несреќа што попладнето се случи на магистралниот пат Гостивар – Кичево во близина на Ново Село. СВР Тетово информира дека во сообраќајната несреќа покрај двете ...

Детали за сообраќајката и здравствената состојба на возачите на „Мерцедесите“

Сител - 20.09.2016

Шеесет и шест годишниот стружанец Ј.А. кој управувал со автомобил „Мерцедес“ со охридски регистерски ознаки е тешко повреден по сообраќајната несреќа која попладнево се случи на магистралниот пат Гостивар-Кичево.

Тешка сообраќајка кај Гостивар: Се судрија два Мерцедеси, возачите во болница

Press24 - 20.09.2016

Два автомобили марка „Мерцедес“ се судриле попладнево околу 16 часот на магистралниот пат Гостивар-Кичево кај гостиварско Ново село во близина на селските гробишта. Од СВР Тетово за Курир информираат дека во сообраќајната несреќа учествувале две ...

Страшна сообраќајка на патот Гостивар – Кичево

Репортер - 20.09.2016

Сообраќајна незгода се случила попладнево на магистралниот пат Гостивар-Кичево кај исклучокот за село Ново Село. Поради сообраќајката, сообраќајот на магистралниот пат Гостивар-Кичево се одвива наизменично по една коловозна лента, соопшти АМСМ.

Две лица повредени во сообраќајка кај гостиварско Ново Село

Сител - 20.09.2016

Едно лице е потешко повредено, а едно се здобило со полесни повреди во сообраќајната несреќа што попладнето се случи на магистралниот пат Гостивар - Кичево во близина на Ново Село. СВР Тетово информира дека во сообраќајната несреќа покрај двете ...

ОБНОВЕНО Две лица повредени во сообраќајката кај Ново Село

+инфо - 20.09.2016

Возачот на мерцедесот со охридски ознаки Ј.А. (66) се здобил со скршеници и како итен случај е префрлен на скопски клиники. Едно лице е потешко повредено, а едно се здобило со полесни повреди во сообраќајната несреќа што попладнето се случи на ...

Сообраќајка на патот Гостивар-Кичево

А1 On - 20.09.2016

Поради случена сообраќајна незгода сообраќајот на магистралниот пат Гостивар-Кичево се одвива наизменично по една коловозна лента, соопшти АМСМ. Сообраќајката се случила кај исклучокот за село Ново ...

Детали за сообраќајката кај Гостивар и здравствената состојба на возачите

Press24 - 20.09.2016

Шеесет и шест годишниот стружанец Ј.А. кој управувал со автомобил „Мерцедес“ со охридски регистерски ознаки е тешко повреден по сообраќајната несреќа која попладнево се случи на магистралниот пат Гостивар-Кичево.

Страотна сообраќајка на патот Гостивар - Кичево

Сител - 20.09.2016

Поради случена сообраќајна незгода сообраќајот на магистралниот пат Гостивар-Кичево се одвива наизменично по една коловозна лента. Сообраќајната незгода е кај исклучокот за с.Ново ...

Сообраќајот на патот Гостивар-Кичево забавен поради сообраќајка

Сител - 20.09.2016

Поради случена сообраќајна незгода сообраќајот на магистралниот пат Гостивар-Кичево се одвива наизменично по една коловозна лента, соопшти АМСМ. Сообраќајката се случила кај исклучокот за село Ново ...

Сообраќајка на патот Гостивар- Кичево

+инфо - 20.09.2016

АМСМ информира дека сообраќајот се одвива наисменично на една лента Попладневно се случи сообраќајна незгода на магистралниот пат Гостивар-Кичево кај исклучокот за селото Ново Село. Се уште нема детали за несреќата.

ФОТО: „Мерцедеси“ се судрија во гостиварско, возачите во болница

Курир - 20.09.2016

Два автомобили марка „Мерцедес“ се судриле попладнево околу 16 часот на магистралниот пат Гостивар-Кичево кај гостиварско Ново село во близина на селските гробишта. Од СВР Тетово за Курир информираат дека во сообраќајната несреќа учествувале две ...

Гостиварско: Мерцедес превртен на покрив, две лица се повредени

Канал 77 - 20.09.2016

Едно лице е потешко повредено, а едно се здобило со полесни повреди во сообраќајната незгода што попладнево се случи на магистралниот пат Гостивар – Кичево во близина на Ново Село. Според тетовската полиција, во сообраќајната незгода покрај двете ...

Две лица повредени во сообраќајката кај гостиварско Ново Село

Либертас - 20.09.2016

Едно лице е потешко повредено, а едно се здобило со полесни повреди во сообраќајната несреќа што попладнето се случи на магистралниот пат Гостивар – Кичево во близина на Ново Село. СВР Тетово информира дека во сообраќајната несреќа покрај двете ...

По една коловозна лента на патот Гостивар - Кичево

Точка - 20.09.2016

Поради случена сообраќајна незгода, сообраќајот на магистралниот пат Гостивар - Кичево се одвива наизменично по една коловозна лента, предурпедуваат во вторникот вечерта од АМСМ. Сообраќајната незгода е кај исклучокот за Ново Село.

Мерцедес превртен на покрив, страшна слика од сообраќајката кај гостиварско Ново село

Република - 20.09.2016

Два автомобили марка „Мерцедес“ се судриле попладнево околу 16 часот на магистралниот пат Гостивар-Кичево кај гостиварско Ново село во близина на селските гробишта. Од СВР Тетово информираат дека во сообраќајната несреќа учествувале две возила ...

Сообраќајка на патот Гостивар-Кичево, сообраќајот само по една лента

Либертас - 20.09.2016

Сообраќајна незгода се случила попладнево на магистралниот пат Гостивар-Кичево кај исклучокот за село Ново Село. Поради сообраќајката, сообраќајот на магистралниот пат Гостивар-Кичево се одвива наизменично по една коловозна лента, соопшти АМСМ.

Teшка сообраќајка на патот Гостивар-Кичево: Возачите во болница

Локално - 20.09.2016

Поради случена сообраќајна несреќа сообраќајот на магистралниот пат Гостивар-Кичево се одвива наизменично по една коловозна лента, соопшти АМСМ. Сообраќајката се случила кај исклучокот за село Ново Село.

Сообраќајка – ПОВРЕДЕНИ возачите на „Мерцедесите“

МК News - 20.09.2016

Шеесет и шест годишниот стружанец Ј.А. кој управувал со автомобил „Мерцедес“ со охридски регистерски ознаки е тешко повреден по сообраќајната несреќа која попладнево се случи на магистралниот пат Гостивар-Кичево.

Тешка сообраќајка во гостиварско: Два мерцесеси се судрија, возачите во болница

Пулс24 - 20.09.2016

Два автомобили марка „Мерцедес“ се судриле попладнево околу 16 часот на магистралниот пат Гостивар-Кичево кај гостиварско Ново село во близина на селските гробишта. Од СВР Тетово информираат дека во сообраќајната несреќа учествувале две возила ...

Сообраќајот на патот Гостивар-Кичево забавен поради сообраќајка...

Н.Македонија - 20.09.2016

Сообраќајот на патот Гостивар-Кичево забавен поради сообраќајка Поради случена сообраќајна незгода сообраќајот на магистралниот пат Гостивар-Кичево се одвива наизменично по една коловозна лента, соопшти АМСМ.

Две лица повредени во сообраќајка кај гостиварско Ново Село...

Н.Македонија - 20.09.2016

Две лица повредени во сообраќајка кај гостиварско Ново Село Едно лице е потешко повредено, а едно се здобило со полесни повреди во сообраќајната несреќа што попладнето се случи на магистралниот пат Гостивар - Кичево во близина на Ново Село.

Сообраќајот на патот Гостивар-Кичево забавен поради сообраќајка

Lider - 20.09.2016

Поради случена сообраќајна незгода сообраќајот на магистралниот пат Гостивар-Кичево се одвива наизменично по една коловозна лента, соопшти АМСМ. Сообраќајката се случила кај исклучокот за село Ново ...

Две лица повредени во сообраќајка кај гостиварско Ново Село/ВИДЕО

Lider - 20.09.2016

Едно лице е потешко повредено, а едно се здобило со полесни повреди во сообраќајната несреќа што попладнето се случи на магистралниот пат Гостивар – Кичево во близина на Ново Село. СВР Тетово информира дека во сообраќајната несреќа покрај двете ...

Поради сообраќајка се пренасочува сообраќајот на патот Гостивар-Кичево

Канал5 - 19.09.2016

Сообраќајот се пропушта по една лента. Сообраќајот на магистралниот пат Гостивар-Кичево, во близина на каменоломот од 16:10 часот се одвива наизменично со пропуштање на возилата по една коловозна лента поради случена сообраќајка, информира Автомото ...

Се запали хрватски мерцедес во движење

МКД - 19.09.2016

Вчера околу 15 часот на магистралниот пат Гостивар-Кичево, кај каменоломот, дошло до опожарување на автомобил мерцедес, со хрватска национална ознака, управуван од М.Г.(75) од Хрватска, кој бил во движење.

Со комби се забил во паркирано противпожарно возило

МКД - 19.09.2016

Вчера околу 15.20 часот на магистралниот пат Гостивар-Кичево се случила сообраќајна незгода помеѓу комби форд транзит, управувано од Ф.М. (60) од Дебар и противпожарно возило даф,со гостиварски регистарски ознаки, паркирано од А.З. (58) од с.Форино.

Му се запали Мерцедесот во движење – Хрват едвај спаси жива глава кај Кичево

Репортер - 19.09.2016

Околу 15 часот на магистралниот пат Гостивар-Кичево, кај каменоломот, дошло до опожарување на возило „Мерцедес“ со хрватска национална ознака, управувано од 75-годишниот М.Г. од Хрватска, кое било во движење.

Се запали „Мерцедес“ во движење на патот Гостивар-Кичево

Нетпрес - 19.09.2016

Околу 15 часот вчера, на магистралниот пат Гостивар-Кичево, кај каменоломот, дошло до опожарување на возило „Мерцедес“ со хрватска национална ознака, управувано од 75-годишниот М.Г. од Хрватска, кое било во движење.

Се запали „Мерцедес“ во движење

А1 On - 19.09.2016

На 18.09.2016 година дошло до опожарување на ПМВ Возило „мерцедес“ со хрватска национална ознака, управувано од М.Г. (75) од Хрватска, кое било во движењ, се запалило вчера околу 15 часот на магистралниот пат Гостивар-Кичево, кај каменоломот.

Се запалил „мерцедес“ во движење

+инфо - 19.09.2016

Екипа на Територијалната противпожарна единица Гостивар го изгаснала пожарот На 18.09.2016 година дошло до опожарување на ПМВ Возило „мерцедес“ со хрватска национална ознака, управувано од М.Г.

Се запали автомобил во движење на патот Гостивар-Кичево

Press24 - 19.09.2016

Околу 15 часот на магистралниот пат Гостивар-Кичево, кај каменоломот, дошло до опожарување на возило „Мерцедес“ со хрватска национална ознака, управувано од 75-годишниот М.Г. од Хрватска, кое било во движење.

Страшна сообраќајка во Македонија: Со автомобилот влетале во противпожарно возило

Press24 - 19.09.2016

Во текот на вчерашниот ден, во 15 часот и 20 минути, на магистралниот пат Гостивар-Кичево, се случила сообраќајна незгода помеѓу возило „Форд Транзит“ управувано од 60-годишниот Ф.М. од Дебар и противпожарно возило „Даф“ со гостиварски регистарски ...

Се запали „Мерцедес“ во движење на патот Гостивар-Кичево

Курир - 19.09.2016

Околу 15 часот на магистралниот пат Гостивар-Кичево, кај каменоломот, дошло до опожарување на возило „Мерцедес“ со хрватска национална ознака, управувано од 75-годишниот М.Г. од Хрватска, кое било во движење.

Со комбе влетал во противпожарно возило

Република - 19.09.2016

Вчера околу 15.20 часот на магистралниот пат Гостивар-Кичево се случила сообраќајна незгода помеѓу тешко моторно возило „Форд Транзит“ управувано од Ф.М. (60) од Дебар и противпожарно тешко моторно возило „Даф“ со гостиварски регистарски ознаки, ...

Опожарено возило во движење

Локално - 19.09.2016

Околу 15 часот на магистралниот пат Гостивар-Кичево, кај каменоломот, дошло до опожарување на возило „Мерцедес“ со хрватска национална ознака, управувано од 75-годишниот М.Г. од Хрватска, кое било во движење.

Се запали "Мерцедес" во движење на патот Гостивар-Кичево

Точка - 19.09.2016

Околу 15 часот вчера, на магистралниот пат Гостивар-Кичево, кај каменоломот, дошло до опожарување на возило "Мерцедес" со хрватска национална ознака, управувано од 75-годишниот М.Г. од Хрватска, кое било во движење.

Сообраќајка на магистралниот пат Гостивар-Кичево...

Н.Македонија - 19.09.2016

Сообраќајка на магистралниот пат Гостивар-Кичево Вчера околу 15.20 часот на магистралниот пат Гостивар-Кичево се случила сообраќајна незгода помеѓу тешко моторно возило „Форд Транзит“ управувано од Ф.М.